Készen minden hőstettre

Orvosi sátrak

Vészhelyzetekre és elsősegélynyújtásra.

Baleset az autópályán. Ájulás a fesztiválon. Pusztító természeti katasztrófák. Vészhelyzetben minden másodperc számít, és a mentőszolgálatnak időben a helyszínen kell lennie. Ugyanez vonatkozik a felszerelésükre is... Ezért a orvosi sátraink ideális társak a "mindennapok hősei" számára. Gyors, biztonságos és stabil.Pillanatok alatt. Néhány lépésben és szerszámok nélkül. Vészhelyzetben mentősátraink megbízható védelmet teremtenek és lehetővé teszik a betegek és sérültek diszkrét ellátását és kezelését. A gyors segítségért. Bármilyen helyszínen.

Vízálló Vízálló
Szélálló Szélálló
Tűzálló Tűzálló
Nemzetközi bizonyítványok Nemzetközi bizonyítványok

Vásároljon minőségi orvosi sátrakat

Szeretne vásárolni egy orvosi sátrat? Robusztus, vízálló és praktikus legyen? Rövid szállítási határidővel és kiváló ár-érték aránnyal? Tökéletes. Összecsukható pavilonjaink nemcsak a másodpercek alatt történő felállítással és a könnyű kezelhetőséggel, hanem a legjobbminőséggel Európából és a vonzó árakkal is párosulnak. Közvetlenül a raktárunkból a mentőautóhoz. Az út nem is lehetne rövidebb.

arrow
gyorsabb felállítás

2 PERC ALATT HASZNÁLATRA KÉSZ

Amikor minden másodperc számít... Orvosi sátrainkat pillanatok alatt fel lehet állítani. Néhány lépésben. Szerszámok nélkül. Kinyitja a táskát, felállítja a sátrat - és kész.

a felállításhoz
 
Több diszkréció

Nem átlátszó oldalfalak

Szeretné diszkréten kezelni a betegeket és a sérülteket ? Egy olyan helyen, ahol védve van a bámészkodóktól? A nem átlátszó oldalfalaink megoldást nyújtanak. A cipzárral és tépőzárral ellátott innovatív oldalfalak lehetővé teszik az orvosi sátor teljes lezárását - még a sarokpozícióknál is. Ez kívül tartja a kíváncsi bámészkodókat. Garantáltan.

Fedezze fel az összes oldalfalat
kis segítők a nagy segítőknek

Megfelelő tartozékok a mentősátrakhoz

Bármilyen használatra készen. Gyors és egyszerű. Kritikus helyzetekben gyors cselekvésre van szükség - a mentősátorral is. A megfelelő tartozékokkal a  az orvosi sátrat pillanatok alatt bármilyen bevetéshez igazíthatja. Aggódik a viharos bevetések miatt? Mi megnyugtatjuk. A összecsukható pavilonjaink mind 100 %-ban vízállóak. Alapfelszereltségként. És a hozzá illő súlyokkal illetve rögzítőkészletekkel , stabilitást és szilárdságot biztosít összecsukható pavilonjának. Biztonságos és szilárd. Az éjszakai használathoz a LED-es világítási rendszerek és a hősugárzó  megfelelő társak lesznek.

Fedezze fel az összes tartozékot
stabil, minden helyzetben

Biztonságos álldogálás a csúszásmentes padlóval az orvosi sátrakban

Szilárd alap. Egy biztonságos állás. A csúszásmentes padló tökéletes vészhelyzetekre. A csúszásmentes Comshade szövetből készült padló, a szerkezet alapjához van rögzítve, és tökéletes alapot biztosít a sürgősségi és mentőmunkások számára. Továbbá nedvszívó és könnyen megköti a folyadékokat. Még a vért is.

egy mindenre alkalmas eszköz minden esetben?

A megfelelő méret minden alkalmazáshoz

Az Ecotent®-nél összesen 11 szabványos méret közül választhat az orvosi sátorhoz. A megfelelő felszereléssel és a megfelelő mérettel az Ön összecsukható pavilonja értékes segítője és hűséges társa lesz minden használat során. A legnépszerűbb méretek? Egyértelműen a 3x3 m és a 4,5x3 m. És ha valami nagyobbra van szüksége? Akkor a nagyméretű összecsukható pavilonok, 6x3 m és a 8x4 m már beváltak. A legjobb, hogy minden méret gond nélkül kombinálható egymással. Ez azt jelenti, hogy az orvosi sátrat tetszés szerint bővítheti, akár egy műtét alatt is. Másodpercek alatt. Szerszámok nélkül.

MINDEN MENTŐAUTÓHOZ

Orvosi sátor méretek

Az összecsukható orvosi sátrak nagy előnyei? Az alacsony súly és a kompakt csomagméret. Ez azt jelenti, hogy minden sürgősségi járműben van hely az orvosi sátraknak. 100% biztos.

a méretekhez
8x4 m
4x4 m
6x3 m
6x4 m
3x3 m
sokoldalúan praktikus

Orvosi sátrak használatban

Mindig a helyszínen. Sokoldalúan használható és változtatható felszereltségű. Az összecsukható pavilonjaink bármilyen felhasználásra alkalmasak:

  • mint mobil elsősegély sátor baleseti helyszíneken
  • mint állomásozó elsősegély sátor, koncerteken, fesztiválokon és egyéb rendezvényeken,
  • mint ellátó sátor természeti katasztrófáknál
  • mint tűzoltó sátor,
  • mint ellenőrző sátor világjárványoknál,
  • mint parancsnoki központ bármilyen művelethez

Az összecsukható egészségügyi sátrak igazi mindenesek, és mindig ott vannak nemcsak a mentősök és elsősegélynyújtók, hanem a rendőrség, a fegyveres erők, a vízimentők vagy a hegyi mentők számára is. Vészhelyzetben és nagyszabású gyakorlatok során. Nappal és éjszaka. Az év bármely szakában. Az év 365 napján.

Vízálló Vízálló
Stabil Stabil
Szélálló Szélálló
Tűzálló Tűzálló
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.