Összecsukható pavilon tartozékok

Praktikus kiegészítőkkel az összecsukható pavilonja mindennapi hőssé válik.

Súly 10 kg
A 10 kg-os öntöttvas súlyokat 29x29 cm-es érintkezési felülettel ajánljuk kiegészítő rögzítésként. A könnyen egymásra helyezhető súlyokat helyezze egyszerűen a 20 kg-os súlyokra, még nagyobb stabilitást biztosítva pavilonjának.
Súly 20 kg
A nagyobb stabilitás érdekében javasoljuk a 34x34 cm-es, 20 kg-os öntöttvas súlyok használatát. Mint minden súlyunk, ezek is horganyzottak a korrózió és a rozsda kialakulásának megelőzése érdekében.
Rögzítő készlet (4 vagy 6 darabos készlet)
A 4 vagy 6 kifeszítő pántból, 4 vagy 6 sátorszegből és egy kalapácsból álló időjárásálló rögzítő készletünk tökéletes puha talajhoz.
Padló
Összecsukható pavilonunk padlója csúszásmentes PVC szövetből készül, amely ráadásul rendkívül nedvszívó, és gond nélkül felszívja a folyadékokat.
Zárt oldalfal
A zárt oldalfal teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, és további nyomtatható reklámfelületet is biztosít.
Félmagasságú oldalfal
A félmagasságú oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot. Körülbelül egy méter magas, így tökéletesen alkalmas értékesítési és vásári standokhoz.
Oldalfal ajtóval
Az kétoldalú cipzárral ellátott ajtó belülről és kívülről is nyítható és feltekerhető.
Oldalfal ablakkal
Az átlátszó PVC ablakkal ellátott oldalfal biztosítja a kilátást, beengedi a fényt a sátor belsejébe, és megvéd a széltől és a viszontagságos időjárástól.
Pult
A gyorsan összeszerelhető és a sátorszerkezethez rögzíthető, könnyen szétszerelhető fapult tökéletes kiegészítője a vendéglátó- és rendezvénysátraknak.
Szállítótáska 4 vagy 6 oldalfalhoz
Sokat utazik? Akkor ajánljuk szállítótáskánkat 4 vagy 6 oldalfalhoz. Különösen praktikus a beépített ablak a nedvességszabályozáshoz..
Könnycsepp zászló L
Vállalatának logója még nagyobb méretben! Zászlóinkat szublimációs nyomtatással nyomtatjuk az Ön személyre szabott motívumával. Az L méretű könnycsepp zászló mérete 340 x 95 cm.
Könnycsepp zászló S
Az egyedi nyomtatás a könnycsepp zászlón még inkább láthatóvá teszi a logóját. Az S méretű könnycsepp zászló mérete 250 x 90 cm.
LED csíkok
A 4 darab, egyenként 15 wattos LED-csíkunk műanyag klipszek segítségével pillanatok alatt a tetőollókra rögzíthető.
LED reflektor
Ez a világítási rendszer 3 darab, egyenként 20 wattos LED-es spotlámpából áll, és gyorsan és egyszerűen rögzíthető a középső vagy a sarokoszlopra.
Újratölthető akkumulátor LED csíkokhoz
Így az összecsukható pavilon megfelelő megvilágítással rendelkezik, akár konnektor nélkül is.
Hősugárzó 
Hősugárzónk (1500 watt, 250 V, 50 Hz) még a nagyon hideg napokon is hangulatos légkört teremt, és melegen tartja összecsukható pavilonját.
Esőcsatorna
Annak érdekében, hogy az eső ne tudjon átjutni, még akkor is, ha két összecsukható pavilon áll egymás mellett, praktikus esőcsatornákat kínálunk, amelyek tépőzárral egyszerűen rögzíthetők a sátortetőkhöz.
Összekötő kapocs
Az összekötő kapocs több összecsukható pavilon összekapcsolására és stabilizálására használható.
Esőlevezető függöny
Az esőlevezető függöny két egymás mellé állított összecsukható pavilon oldalfalait köti össze, hogy védelmet nyújtson a szél és az eső ellen
Sarokfüggöny
Az elegáns sarokfüggöny nemcsak kifinomult megjelenést kölcsönöz az összecsukható pavilonnak, hanem ügyesen elrejti az alumíniumszerkezet lábát is.
Mennyezet
Az összecsukható pavilontető alsó részén található mennyezet különösen hangulatos környezetet teremt.
Szállítótáska
Az E1 és E2 sorozathoz alapfelszereltségként jár ez a robusztus PVC szállítótáska. Az E3 sorozathoz külön is megvásárolható.
Nagy szállító kerekek
A nagy kerekek lehetővé teszik a könnyed szállítást A pontból B pontba. A vezetősíneknek köszönhetően könnyen rögzíthetők a pavilon lábaihoz.
Kis szállító kerekek
Szállító kerekeink megkönnyítik a szállítást. A vezetősíneknek köszönhetően könnyen rögzíthetők a pavilon lábához.
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.