Pavilon oldalfalak

Oldalfalak pavilonokhoz, összecsukható pavilonokhoz vagy összecsukható sátrakhoz. Garantáltan szél- és vízálló. 

lehet eső, vihar vagy hó

Időjárásálló oldalfalak összecsukható pavilonokhoz 

Legyen szó kerti pavilonról vagy partisátorról oldalfalakkal, minden alkalomra megtaláljuk a megfelelő megoldást. 

A különböző oldalfal-megoldások teszik összecsukható pavilonját minden felhasználási területre sokoldalú tehetséggé: eladó standként, kiállítási sátorként, piaci standként, kerti pavilonként, partisátorként vagy rendezvénysátorként.

És amit az összecsukható pavilon tetőrésze tud, azt az oldalfalak már régóta tudják. Legyen szó napról, szélről vagy esőről. Az oldalfalak még nyomtatással is tartják az ígéretüket.

Szélálló Szélálló
Vízálló Vízálló
Tűzálló Tűzálló
Szerszám nélkül Szerszám nélkül
két modell, sok előny

Oldalfal modellek

AZ ABSZOLÚT SZÉLÁLLÓSÁGÉRT

OLDALFAL CIPZÁRRAL

360°-os megoldást keres? Az abszolút szélállóság érdekében? A sarokoszlopoknál is? Nem probléma.


Cipzáras oldalfalaink a extra szél- és időjárásvédelmet nyújtanak. Miért? Mert a sátrak nemcsak klasszikus tépőzáras hurkokkal, hanem cipzárral is összekapcsolhatók és lezárhatók a sarokoszlopoknál. Ez azt jelenti, hogy a szélnek és a szélsőséges időjárásnak nincs esélye. Még a sarokoszlopoknál sem. Természetesen cipzáras oldalfalaink is szerszám nélkül felszerelhetők. Gyors, egyszerű és rugalmas.

A legjobb: A cipzár nem látható, és a végigfutó nyomtatás is minden probléma nélkül lehetséges. Az optimális eredmény érdekében. És még nagyobb láthatóság.

Ráadásul minden oldalfal alsó szélén PVC megerősítés található. Megvédi az oldalfalakat a szennyeződésektől.


Megjegyzés:

A 6x3 m és 8x4 m méreteknél nem lehetséges két 3 m-es vagy 4 m-es oldalfal rögzítése a hosszú oldalon. Ezeket 6 m vagy 8 m hosszú oldalfal zárja le.

A GYORS ÖSSZESZERELÉSHEZ

OLDALFAL TÉPŐZÁRAS PÁNTOKKAL

Klasszikus, jól ismert, népszerű. A tépőzáras pánttal ellátott oldalfalak egyszerű és gyors megoldást jelentenek az összecsukható pavilon kiegészítéséhez.

A tépőzáras tépőzáras pántoknak köszönhetően az összeszerelés nagyon egyszerű és gyors: A tetőhöz erős tépőzárral, a sátorlábakhoz pedig tépőzáras pántok segítségével rögzítődnek - de ez még nem minden... olvasson tovább! Ideális azok számára, akik gyors és egyszerű megoldást keresnek.

 

Megjegyzés:

A tépőzáras pántokkal ellátott oldalfalak Oxford 250D és Oxford 500D textilből (szublimálás esetén) kaphatók.

 
A választás az Öné

Színes ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON OLDALFALAK

Válassza ki kedvenc színét az oldalfalakkal ellátott összecsukható pavilonjához a 15 szövetszín közül. Legyen az piros, sárga, zöld vagy fehér. A választás az Öné.

Ha fenntartható szövetmegoldás érdekli, válasszon a három új szövetszín közül - Stone, Sand vagy Olive, amelyek csak mint újrahasznosított szövet kaphatók. 

Ezen kívül minden oldalfal kérésre logóval vagy teljes felületű nyomtatással is személyre szabható 


személyre SZABHATÓ

Egyedi oldalfalak

Ha a 15 standard szín nem elég, grafikai csapatunk az Ön rendelkezésére áll. Kívánságra minden oldalfal teljes felületen vagy logóval is nyomtatható. Tegye összecsukható pavilonját oldalfalakkal tökéletes reklámhordozóvá!

konfiguráljon most
minden bevetéshez felszerelve

6 oldalfal modellünk

Összesen 6 különböző oldalfal-megoldás áll rendelkezésre, így összecsukható pavilonja univerzális, minden igényt kielégítő sátorrá válik.

Minden változat gond nélkül kombinálható egymással, így Ön könnyen megvalósíthatja elképzeléseit.

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

PRAKTIKUSAN TÁROLVA

TÁSKÁK AZ OLDALFALAKNAK

A gyors felállítás és lehúzás azt is jelenti, hogy szervezettnek kell lenni. Akár 4, akár 6 oldallapot szeretne összecsukható pavilonjához, nálunk megtalálja a megfelelő táskát. Gyorsan és egyszerűen elpakolható, így minden oldalfal egy helyen van.

extra erős

A tépőzárral és erős cipzárral ellátott oldalfalaink, a szennyeződéstaszító PVC megerősítés és a talajhoz rögzítő fűzőlyukak fontos részletek a robusztus összecsukható pavilonhoz.

PVC megerősítés
Fűzőlyukak
Cipzár
Tépőzáras hurkok
arrow
valóban ilyen gyorsan kész?

könnyű felállítás

Az összecsukható pavilon oldalfalak felszerelése nagyon könnyű az Ecotent®-nél. A különböző oldalfal-modelleket mindössze néhány lépésben rögzítheti. Mindenféle szerszám nélkül. Nézze meg a videós bemutatót, és csodálkozzon rá, milyen gyorsan elkészül!

Youtube video thumbnail
Kérdések, amelyeket nekünk tettek fel. 
Amit még tudnia kell az oldalfalas pavilonokról
Az Ecotent® kínál oldalfalakkal ellátott kerti pavilonokat?
A pavilon oldallapjainak vannak fűzőlyukai?
Praktikusak az ablakos pavilon oldallapok?
Össze lehet-e csukni az összecsukható pavilont oldallapokkal?
Mi az előnye az összecsukható pavilon oldalfalnak cipzárral?
Mire használható az összecsukható pavilon pultokkal?
Hogyan néz ki egy 3x6-os összecsukható pavilon oldalfalakkal?

Az Ecotent® kínál oldalfalakkal ellátott kerti pavilonokat?

Élvezze a természetet

Kerti pavilon oldalfalakkal

A kertben felállítani kívánt összecsukható sátorhoz bármelyik oldalfalunkat választhatja, és tetszés szerint kombinálhatja őket.

A pavilon oldallapjainak vannak fűzőlyukai?

igen

Pavilon oldalfalak fűzőlyukakkal

Minden pavilon oldalfalunk rendelkezik szemekkel, amelyek elsősorban arra szolgálnak, hogy az oldalfalakat a talajhoz rögzítsék cövekekkel.

Praktikusak az ablakos pavilon oldallapok?

Mindent szem előtt tartva

Pavilon oldalfalak ablakkal

Az ablakos, összecsukható pavilon oldalfala ügyfeleink egyik kedvence. A robusztus, Cristal PVC-ből készült ablak véd a szél és a viszontagságos időjárás ellen. Ugyanakkor fényt enged a belső térbe, és szabad kilátást biztosít kifelé.

Össze lehet-e csukni az összecsukható pavilont oldallapokkal?

Pavilon összecsukása oldallapokkal

Nem javasoljuk ezt, inkább azt ajánljuk, hogy távolítsa el az oldalfalakat, mielőtt a pavilont összecsukja. Az oldallapokat a oldallapoknak készült táskában tisztán és rendezetten tárolhatja, illetve szállíthatja. 

Mi az előnye az összecsukható pavilon oldalfalnak cipzárral?

egyszerű, egyszerűbb, cipzár

Pavilon oldalfal cipzárral

A cipzáras oldalfal legnagyobb előnye, hogy teljesen szélálló. A cipzárnak köszönhetően nincs esélye a szélnek, hogy a sarokoszlopokon keresztül bejusson! Az egyéb műszaki jellemzők megegyeznek a tépőzáras modellével.

Mire használható az összecsukható pavilon pultokkal?

egyszerű. sokoldalú. praktikus.

Összecsukható pavilon pultokkal

A pultos összecsukható pavilon a felhasználási lehetőségek széles skáláját nyitja meg minden területen. Használja például piaci sátorként, információs standként vagy a következő vásáron, és mutassa be ügyesen termékeit! A lehetőségek sokrétűek, és a pultot minden bizonnyal arra fogja használni, hogy nagyszerű lehetőséget teremtsen arra, hogy vonzó környezetben beszélgessen ügyfeleivel vagy vendégeivel.

Hogyan néz ki egy 3x6-os összecsukható pavilon oldalfalakkal?

Nagyszerűen!

3x6 m-es összecsukható pavilon oldalfalakkal

Kíváncsi, hogy az oldalfalakat hogyan rögzítjük egy 3x6 m-es hosszú oldalára, és hogyan néz ki? Az egyszerűség kedvéért 2 darab, egyenként 3 m hosszú oldalfalat rögzítünk (pl. cipzárral). Mint minden Ecotent® összecsukható sátor, a hosszabb méretek is nagyon jól fognak kinézni!

 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.