Pavilon súlyok és vihar elleni védelem

Válassza ki és kombinálja a különböző pavilonrögzítési módszereket

pavilon súlyok

Bármilyen méretű összecsukható pavilonoknak megfelelő rögzítésre van szükségük ahhoz, hogy ellenálljanak a legerősebb szélnek is. Találja meg a megfelelő tartozékokat, és válasszon 10 kg-os és 20 kg-os lábsúlyaink közül.

Különösen stabil és biztonságos

Pavilon súly 20 kg

Az öntöttvas súlyok ideálisak, ha összecsukható pavilonját a teraszon, a erkélyen, a betononaszfalton vagy bármilyen más kemény felületen szeretné rögzíteni. A lapos formának, a 34x34 cm-es kis felületnek és a praktikus fogantyúknak köszönhetően a súlyok nagyon praktikusak. A még nagyobb stabilitás érdekében kényelmesen egymásra helyezhetők. Gyorsan, egyszerűen és szerszámok nélkül.

Meglepődik a hirtelen széllökésektől? Ne aggódjon. A súlyok pár pillanat alatt az összecsukható pavilon lábaira helyezhetők. Pillanatok alatt. Csúsztassa a súlyokat a sátorlábba, helyezze a sátorlábra - kész.

Öntöttvas súlyaink galvanizáltak , így hosszú élettartamot élveznek.  Emellett, a korrózió és a rozsda kialakulását is megakadályozzák. 

 

Tippünk:
Mivel soha nem lehet feltételezni, hogy nem lesz szél, mindig javasoljuk a szakszerű rögzítést. A 20 kg-os súlyokat a 3x3 m-től kezdve minden összecsukható pavilonhoz ajánljuk (3x3 m, 4,5x3 m, 4x2 m, 4x4 m, 6x3 m, 6x4 m és 8x4 m). A maximális stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a 20 kg-os súlyokat az összecsukható pavilon mind a 4 vagy 6 lábára helyezze, ami nemcsak az összecsukható pavilon súlyát növeli, hanem a megtartófelületét is növeli.

Biztonságos és szilárd

Pavilon súly10 kg

Az öntöttvas súlyok ideálisak, ha összecsukható pavilonját a teraszon, a erkélyen, a betononaszfalton vagy bármilyen más kemény felületen szeretné rögzíteni. A lapos formának, a mindössze 29x29 cm-es kis felületnek és a praktikus hordozófogantyúknak köszönhetően a súlyok nagyon kézre állnak, és kényelmesen egymásra rakhatók.

És ha hirtelen heves széllökések jelentkeznek? Nem probléma. Egyszerűen helyezze a súlyokat a sátorlábra. Összecsukható pavilonja biztonságosan és szilárdan fog állni.

Öntöttvas súlyaink horganyzottak és így hosszú élettartamot élveznek.  Ezen kívül, a korrózió és a rozsda kialakulását is megakadályozza. 

 

Tippünk:
Mivel soha nem lehet feltételezni, hogy nem lesz szél, mindig javasoljuk a szakszerű rögzítést. A 10 kg-os súlyokat csak a kisebb összecsukható pavilonokhoz (1,5x1,5 m, 2x2 m, 3x1,5 m és 3x2 m) ajánljuk. Minden más méret esetén javasoljuk, hogy a 20 kg-os súlyokhoz kiegészítő rögzítésként használja őket, mivel ez a kombináció még nagyobb stabilitást ad az összecsukható pavilonnak.

szélcsatorna-teszt által bizonyított
Icon

A súlyok hatékonyságának garantálása érdekében a szélcsatornában végzett tesztek során az összecsukható pavilonok rögzítéséhez használtuk őket. A tesztek kiválóan sikerültek: Akár 100 km/h-s szélsebességnek is ellenállnak.

Befestigungskit 6er Set
Rögzítő szett 6 darabos

Összecsukható pavilon rögzítése talajra

A 4 vagy 6 kifeszítő pántból, 4 vagy 6 sátorszegből és egy kalapácsból álló időjárásálló rögzítőkészletünk tökéletes puha talajra, például gyepre.

Hogyan rögzíthető vele az összecsukható pavilon?

 • A kifeszítő pántokat (egyenként 3,17 m hosszúak) az összecsukható pavilon tetején található hurkokba, majd a karabinerrel a kampókra akasztjuk.
 • Az erős cövekeket  (30x10 mm vastag, spirál alakú lapos vasból készültek, hossza: 45,5 cm) kalapáccsal rögzítse a talajba.
 • A kifeszítő pántokat a racsnival húzza meg.

 

Tippünk:

Mivel soha nem lehet feltételezni, hogy nem lesz szél, mindig javasoljuk a szakszerű rögzítést. A legjobb tartás érdekében a feszítőpántoknak kb. 45° szögben kell futniuk a talajhoz képest. Használja a kifeszítő pántokat és a sátorszögeket a pavilonokhoz való súlyokkal együtt, és így még nagyobb stabilitást érhet el.

egy további lehetőség

Az összecsukható pavilon rögzítése csavarokkal

Ha a földbe fúrás nem okoz gondot Önnek, kitaláltunk valamit , hogy megkönnyítsük a munkáját...  Összecsukható pavilonjaink lábain már eleve vannak lyukak a csavarok számára, így nem kell fúrnia.
Egyszerűen kövesse az alábbi pontokat, hogy összecsukható pavilonját biztonságosan rögzítse a talajhoz, és nyugodtan aludjon rossz időben.

 1. Kemény felület: aszfalton és járdán legalább 10 cm hosszú csavarokat használjon.
 2. Puha felület: gyepen és kertekben legalább 40 cm hosszú csavarokat használjon.
mix & match・mix & match・

Tipp: Kombináld a különböző rögzítési módokat egymással, és a rossz időjárás sem árthat neked!

A keresett válaszok
gyik
Hogyan kell rögzíteni egy összecsukható pavilont?
Hogyan rögzíthet egy összecsukható pavilont burkolólapra vagy teraszra?
Hogyan kell rögzíteni egy összecsukható pavilont?
Hogyan rögzíthetünk egy összecsukható pavilont aszfaltra?
Hogyan kell rögzíteni egy összecsukható pavilont teraszon?
Hogyan lehet az összecsukható pavilont fúrás nélkül rögzíteni?
Hogyan rögzíthet egy összecsukható pavilont a teraszon fúrás nélkül?
Kaphatóak súlykészletek összecsukható pavilonokhoz?

Hogyan kell rögzíteni egy összecsukható pavilont?

3 módszer, 1 eredmény

Stabil összecsukható pavilonok a hatékony rögzítési módszereknek köszönhetően

Az összecsukható pavilon különböző módon rögzíthető a talajhoz. Az alábbi hármat ajánljuk:

 • A 10 kg-os és 20 kg-os súlyaink különösen alkalmasak, ha az összecsukható pavilont gyakran kell mozgatni, vagy nem kell hosszú ideig ugyanazon a helyen maradnia. A padlósúlyokat használtuk a szélcsatorna tesztjeinkhez, és tökéletesen működnek! A legjobb ezek közül a horganyzott acél súlyok közül? Tiszta kialakításúak, rozsdamentesek, karcállóak, egymásra rakhatók és könnyen szállíthatók. Ideális, ha kézre állóságot, stabilitást és biztonságot keres.
 • Az összecsukható pavilon pázsiton történő rögzítéséhez használhatja a rögzítő készletet is, melyhez kifeszítő pántok és sátorszegek tartoznak . Az összecsukható pavilon rögzítéséhez mindössze néhány percre van szüksége, de az eredmény egy teljesen stabil szerkezet lesz, amely hosszú ideig kitart.
 • A legtartósabb megoldás az összecsukható pavilon rögzítésére a kertben a legalább 40 cm hosszúságú csavarok használata, amelyek még kedvezőtlen időjárási körülmények között is szilárdan rögzítik az összecsukható pavilont.

A maximális biztonság érdekében ez a 3 megoldás kombinálható is!

Hogyan rögzíthet egy összecsukható pavilont burkolólapra vagy teraszra?

Semmi sem könnyebb

Az összecsukható pavilon rögzítése kemény felületre - tippjeink

Ha az összecsukható pavilon járdára, betonra vagy aszfaltra történő rögzítése lyukak fúrásával, majd csavarokkal történő rögzítése nem jöhet szóba, akkor van megfelelő megoldásunk! A horganyzott acélból készült pavilonsúlyok rendkívül megbízhatóak, és bármilyen felületre rögzíthetők. Mitől olyan különlegesek? Ezek:

 • egymásra rakhatóak,
 • könnyen szállíthatóak,
 • esztétikusak,
 • rozsda-,
 • csúszás- és
 • karcolásmentesek (az alapon lévő speciális gumibetétnek köszönhetően),
 • 10 kg-os és 20 kg-os méretben kaphatóak,
 • valamint helytakarékosak.

Mint látható, ideális megoldást jelentenek az összecsukható pavilon teraszon való rögzítéséhez.

Hogyan kell rögzíteni egy összecsukható pavilont?

Sok lehetőség áll rendelkezésre

A pavilon rögzítése gyepen

A rétek és a mezők a legegyszerűbb felületek az összecsukható pavilon rögzítésére, mivel minden lehetőség alkalmas, és akár egymással is kombinálható. 

 • A 10 kg-os és 20 kg-os súlyaink különösen alkalmasak, ha az összecsukható pavilont gyakran kell mozgatni, vagy nem kell hosszú ideig ugyanazon a helyen maradnia.
 • Ha összecsukható pavilont szeretne rögzíteni a gyepen, akkor használhatja a rögzítő készletet is, amelyhez rögzítőpántok és szegek tartoznak. Az összecsukható pavilon rögzítéséhez mindössze néhány percre van szükség, de az eredmény egy teljesen stabil szerkezet lesz, amely hosszú ideig kitart.
 • A még hosszabb távú megoldás az összecsukható pavilon rögzítésére a kertben a legalább 40 cm hosszú csavarok használata, amelyek még rossz időjárási körülmények között is szilárdan rögzítik az összecsukható pavilont a talajhoz.

A még nagyobb stabilitás érdekében ez a 3 megoldás kombinálható is!

Hogyan rögzíthetünk egy összecsukható pavilont aszfaltra?

Egyszerűen

Csavarok vagy pavilon súlyok

Az összecsukható pavilon 2 módon rögzíthető az úttestre. A választás a felhasználás típusától függ.
Az utcán álló összecsukható pavilonokat általában egy napon belül újra le kell bontani. Ezért a horganyzott acél súlyok (10 kg vagy 20 kg) ideális megoldást jelentenek. Egymásra pakolhatók, könnyen szállíthatók és rozsdamentesek.
Ha azonban az összecsukható pavilont egész szezonban kint szeretné hagyni, és erre lehetősége is van, javasoljuk, hogy fúrjon lyukakat az aszfaltba és rögzítse az összecsukható pavilont a 10 cm-es csavarokkal . Ez hosszú távú stabilitást biztosít.

Hogyan kell rögzíteni egy összecsukható pavilont teraszon?

A padló károsítása nélkül

Horganyzott acélból készült pavilonok súlyok

A súlyok optimális megoldást jelentenek az összecsukható pavilon rögzítésére a teraszon. Nagyon kis helyet foglalnak el, egymásra rakhatók, könnyen szállíthatóak, és nem kell lyukakat fúrni a padlóba. A súlyok 10 kg-os és 20 kg-os kiszerelésben kaphatók.
Az esztétika fontos szerepet játszik, ezért összecsukható pavilon súlyaink rendkívül vonzó kialakításúak és semleges színűek, amelyek bármilyen összecsukható pavilonhoz illeszkednek, függetlenül attól, hogy milyen a kinézete.
Ha nem okoz gondot a földbe lyukakat fúrni, akkor fontolóra veheti a körülbelül 10 cm-es csavarok használatát is, hogy az összecsukható pavilont a teraszon rögzítse. Ez a megoldás különösen akkor ajánlott, ha az összecsukható pavilont hosszabb ideig ugyanazon a helyen kívánja hagyni.

Hogyan lehet az összecsukható pavilont fúrás nélkül rögzíteni?

Stabil és biztonságos

A pavilon rögzítése fúrás nélkül - súlyokkal

A súlyok optimális megoldást jelentenek az összecsukható pavilon rögzítésére a teraszon. Nagyon kis helyet foglalnak el, egymásra rakhatók, könnyen szállíthatók, és nem kell lyukakat fúrni a padlóba .
Legyen szó aszfaltról, teraszról, udvarról vagy kertről, az összecsukható pavilon súlyok bármilyen felületen tökéletesek. Ráadásul összecsukható pavilon súlyaink rendkívül vonzó kialakítással és semleges színnel rendelkeznek, amelyek bármilyen összecsukható pavilonhoz illenek, függetlenül attól, hogy milyen a kinézete.

Hogyan rögzíthet egy összecsukható pavilont a teraszon fúrás nélkül?

Egyszerű

10 kg és 20 kg súlyok összecsukható pavilonokhoz

A súlyok optimális megoldást jelentenek az összecsukható pavilon rögzítésére a teraszon. Nagyon kis helyet foglalnak el, egymásra rakhatók, könnyen szállíthatók, és nem kell lyukakat fúrni a padlóba .
Akár egy magánteraszról, akár egy bár vagy étterem teraszáról van szó, az esztétika fontos szerepet játszik. Ezért összecsukható pavilonjaink súlyai rendkívül vonzó kialakításúak és semleges színűek, amelyek bármilyen összecsukható pavilonhoz illeszkednek, függetlenül attól, hogy milyen a kinézete.

Kaphatóak súlykészletek összecsukható pavilonokhoz?

Nagyobb súly, nagyobb stabilitás

Összecsukható pavilon súlykészletek

A még nagyobb biztonság érdekében minden súlyunk több készletben is megvásárolható. A lapos formának és a hordozófogantyúknak köszönhetően nemcsak kézre állnak, hanem kényelmesen egymásra is rakhatók. Az utólagos felszerelés hirtelen széllökések esetén ezért nem okoz gondot.

Bővebben
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.