Összecsukható pavilon javítása

Megmutatjuk, hogyan kell megjavítani!

Rögzítés
Súlyok használata
Tartozékok
Hősugárzó
Tartozékok
LED reflektor
Tartozékok
LED csíkok
Oldalfal
Oldalfal rögzítése
Tartozékok
Pult
Ecotent Imagevideo
Ezek vagyunk mi
Csere
Középső tartóoszlop
Csere
Sarokoszlop
Csere
Olló
Csere
Sátorláb
Tető
E1 sorozat - 3x3 m
Tető
E3 sorozat - 3x3 m
Tető
E1 sorozat - 6x3 m
Összecsukható pavilon felállítása
E1 sorozat - 3x3 m

Egy hirtelen jött erős vihar megrongálta a pavilon szerkezetét vagy tetőrészét? Ne aggódjon, az Ecotent®-nél pótalkatrészeket és videós útmutatót kínálunk Önnek!

A diszkont-, barkácsáruházakkal, nagykereskedőkkel vagy importőrökkel ellentétben mi gyártóként rendelkezünk az összes szükséges pótalkatrésszel, és legalább 10 évig garantáljuk a szerkezetéhez szükséges alkatrészek elérhetőségét, még akkor is, ha a terméket időközben kivonták a gyártásból. Ezen túlmenően a terméket úgy terveztük, hogy tartós és környezetbarát legyen, így könnyen, gyorsan és költséghatékonyan javítható. Ezáltal biztosíthatjuk, hogy termékeink a lehető leghosszabb ideig működjenek, és elkerülhetjük a felesleges anyag- és pénzpazarlást.

Mi itt vagyunk az Ön számára Mi itt vagyunk az Ön számára
Kiterjedt ügyfélszolgálat Kiterjedt ügyfélszolgálat
Gyors szállítás Gyors szállítás
CO²-csökkentés CO²-csökkentés
Gyors és egyszerű

Összecsukható pavilon pótalkatrészek kérése

A megfelelő pótalkatrész megtalálásához nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot Ecotent szakértőink egyikével. Gyártóként mindig minden pótalkatrészt tartunk raktáron, így a sérült alkatrészeket gyorsan ki tudjuk cserélni.

Pavilonjainkban minden szerkezeti elemet szabadalmaztatott csavarrendszerrel kötünk össze. Ez a rendszer nemcsak praktikusabbá teszi a pavilon használatát, és megakadályozza a hagyományos csavarok kilazulását, hanem lehetővé teszi az alkatrészek egyszerű cseréjét és önálló javítását is, speciális szerszámok nélkül. Természetesen a tetőhöz is kínálunk javító készletet.

Sok sérülés könnyen javítható. Az azonban, hogy a javítás vagy egy új szerkezet vásárlása a költséghatékonyabb, mindig a sérülés nagyságától, az összecsukható pavilon méretétől és minőségszériájától is függ. Szakértője szívesen ad Önnek tanácsot!

Kapcsolatfelvétel
arrow

Az összecsukható pavilon esetleges sérülése

Az összecsukható sátrak leggyakoribb sérülései a következők:

  • elhajlott olló
  • törött illesztések
  • szakadások a szövetben

Önt érinti valamelyik? Írjon nekünk.

Kapcsolat

Az összecsukható pavilon károsodásának okai

Számos oka lehet annak, hogy egy összecsukható pavilon megsérült. A legtöbb esetben azonban az okok a következő pontokban rejlenek:

  • Helytelen használat (viharban és hatalmas széllökésekben)
  • Helytelen rögzítés (súlyok és kifeszítő pántok nélkül)
  • Helytelen szállítás (a tetőt nem távolítják el a szerkezetről, és a sátrakat gondatlanul mozgatják ide-oda)
  • Helytelen tárolás

A helytelen tárolás vagy a helytelen szállítás következtében a szöveten apró lyukak és szakadások keletkeznek, főként a szövet és a szerkezet találkozási pontjainál. Ebben az esetben is felveheti a kapcsolatot a gyártóval, mivel általában ők is kínálnak megoldást a szövetekhez. Az Ecotent® összecsukható pavilonokat például egy speciális fóliával lehet megmenteni, amelyet alulról a szakadásra kell vasalni.

Kapcsolat
Gyakorlati tippek

Így kerülheti el a károkat

Annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg Önnel újra, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi tippeket. Akkor sokáig gond nélkül élvezheti pavilonja használatát!

  1. Összecsukható pavilonok megfelelő rögzítése: a pavilont mindig rögzítse súlyokkal és kifeszítő pántokkal, különösen, ha a szabadban használja.
  2. Viharos széllökések esetén pakolja el a pavilont biztonságosan: vihar esetén javasoljuk, hogy a pavilont az utasításoknak megfelelően húzza le és pakolja el.
  3. Csomagolja és szállítsa megfelelően: csomagoláskor ügyeljen arra, hogy a szövet teljesen száraz legyen - csak így lehet megelőzni a penészedést. A szállítás és tárolás során ügyeljen arra, hogy a pavilonnak ne legyen helye a csúszáshoz vagy a felboruláshoz.
Kapcsolatfelvételhez
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.