Összecsukható pavilon javítása

Megmutatjuk, hogyan kell megjavítani!

Összecsukható pavilon felállítása
E1 sorozat - 3x3 m
Csere
Sátorláb
Csere
Sarokoszlop
Csere
Középső tartóoszlop
Csere
Olló
Tartozékok
Hősugárzó
Tartozékok
LED reflektor
Tartozékok
LED csíkok
Rögzítés
Súlyok használata
Tető
E1 sorozat - 6x3 m
Tető
E1 sorozat - 3x3 m
Tető
E3 sorozat - 3x3 m
Oldalfal
Oldalfal rögzítése
Ecotent Imagevideo
Ezek vagyunk mi
Tartozékok
Pult

Egy hirtelen jött erős vihar megrongálta a pavilon szerkezetét vagy tetőrészét? Ne aggódjon, az Ecotent®-nél pótalkatrészeket és videós útmutatót kínálunk Önnek!

A diszkont-, barkácsáruházakkal, nagykereskedőkkel vagy importőrökkel ellentétben mi gyártóként rendelkezünk az összes szükséges pótalkatrésszel, és legalább 10 évig garantáljuk a szerkezetéhez szükséges alkatrészek elérhetőségét, még akkor is, ha a terméket időközben kivonták a gyártásból. Ezen túlmenően a terméket úgy terveztük, hogy tartós és környezetbarát legyen, így könnyen, gyorsan és költséghatékonyan javítható. Ezáltal biztosíthatjuk, hogy termékeink a lehető leghosszabb ideig működjenek, és elkerülhetjük a felesleges anyag- és pénzpazarlást.

Mi itt vagyunk az Ön számára Mi itt vagyunk az Ön számára
Kiterjedt ügyfélszolgálat Kiterjedt ügyfélszolgálat
Gyors szállítás Gyors szállítás
CO²-csökkentés CO²-csökkentés
Gyors és egyszerű

Összecsukható pavilon pótalkatrészek kérése

A megfelelő pótalkatrész megtalálásához nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot Ecotent szakértőink egyikével. Gyártóként mindig minden pótalkatrészt tartunk raktáron, így a sérült alkatrészeket gyorsan ki tudjuk cserélni.

Pavilonjainkban minden szerkezeti elemet szabadalmaztatott csavarrendszerrel kötünk össze. Ez a rendszer nemcsak praktikusabbá teszi a pavilon használatát, és megakadályozza a hagyományos csavarok kilazulását, hanem lehetővé teszi az alkatrészek egyszerű cseréjét és önálló javítását is, speciális szerszámok nélkül. Természetesen a tetőhöz is kínálunk javító készletet.

Sok sérülés könnyen javítható. Az azonban, hogy a javítás vagy egy új szerkezet vásárlása a költséghatékonyabb, mindig a sérülés nagyságától, az összecsukható pavilon méretétől és minőségszériájától is függ. Szakértője szívesen ad Önnek tanácsot!

Kapcsolatfelvétel
arrow

Az összecsukható pavilon esetleges sérülése

Az összecsukható sátrak leggyakoribb sérülései a következők:

  • elhajlott olló
  • törött illesztések
  • szakadások a szövetben

Önt érinti valamelyik? Írjon nekünk.

Kapcsolat

Az összecsukható pavilon károsodásának okai

Számos oka lehet annak, hogy egy összecsukható pavilon megsérült. A legtöbb esetben azonban az okok a következő pontokban rejlenek:

  • Helytelen használat (viharban és hatalmas széllökésekben)
  • Helytelen rögzítés (súlyok és kifeszítő pántok nélkül)
  • Helytelen szállítás (a tetőt nem távolítják el a szerkezetről, és a sátrakat gondatlanul mozgatják ide-oda)
  • Helytelen tárolás

A helytelen tárolás vagy a helytelen szállítás következtében a szöveten apró lyukak és szakadások keletkeznek, főként a szövet és a szerkezet találkozási pontjainál. Ebben az esetben is felveheti a kapcsolatot a gyártóval, mivel általában ők is kínálnak megoldást a szövetekhez. Az Ecotent® összecsukható pavilonokat például egy speciális fóliával lehet megmenteni, amelyet alulról a szakadásra kell vasalni.

Kapcsolat
Gyakorlati tippek

Így kerülheti el a károkat

Annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg Önnel újra, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi tippeket. Akkor sokáig gond nélkül élvezheti pavilonja használatát!

  1. Összecsukható pavilonok megfelelő rögzítése: a pavilont mindig rögzítse súlyokkal és kifeszítő pántokkal, különösen, ha a szabadban használja.
  2. Viharos széllökések esetén pakolja el a pavilont biztonságosan: vihar esetén javasoljuk, hogy a pavilont az utasításoknak megfelelően húzza le és pakolja el.
  3. Csomagolja és szállítsa megfelelően: csomagoláskor ügyeljen arra, hogy a szövet teljesen száraz legyen - csak így lehet megelőzni a penészedést. A szállítás és tárolás során ügyeljen arra, hogy a pavilonnak ne legyen helye a csúszáshoz vagy a felboruláshoz.
Kapcsolatfelvételhez
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.