Sátor bérlés - előnyök és hátrányok

Mik a sátor bérlésének előnyei és hátrányai?

Még mindig bizonytalan, hogy béreljen vagy vásároljon-e pavilont? Vannak érvek a pavilon bérlése mellett és ellen. A felhasználási területtől, de mindenekelőtt a használat gyakoriságától függően az alábbi pontok alapján tájékozódhat:

Gyorsabb felállítás Gyorsabb felállítás
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
Európából Európából
Gyors szállítás Gyors szállítás

Sátorbérlés költségei

Különösen az önkormányzatok és a klubok kerülnek gyakran abba a helyzetbe, hogy évente többször is használnak egy összecsukható pavilont. Az időszakosan ismétlődő ünnepségek, rendezvények és klubtevékenységek, de a spontán események is szó szerint igénylik a pavilont. A sátor állandó bérlése nagyban befolyásolja a klub pénzügyeit.

Egy jó minőségű, 6x4 m-es sátor átlagos ára a bérbeadó cégtől jó 250 euró lehet naponta. Egy 5 napos rendezvény után (a fel- és leszereléssel együtt) ez elég sokba kerülhet. Gondolt már arra, hogy egy vásárlás sokkal előnyösebb befektetés volna?

Megszemélyesítés

Ha egyszerű, egyszínű pavilonra van szüksége, a bérbeadó cégeknél általában fehér, ekrü vagy fekete színt választhat. De mi van akkor, ha egy klubszínt szeretne, vagy olyat, ami hasonlít rá? Ha logót vagy feliratot szeretne a tetőre vagy az oldalfalra, a sátorkölcsönző cég sajnos ezt sem fogja tudni megvalósítani.  

>> nyomtatással vagy anélkül? <<

Elérhetőség

Különösen a nagy méretekből gyakran csak egy áll rendelkezésre a kölcsönző cégeknél. Ha spontán utazik, és nem foglalt időben, akkor alternatívák után kell néznie. Az is előfordult már, hogy az Ön előtt bérlő sérülten adta vissza a bérelt sátrat. Ez azt jelenti, hogy már nem lehet használni. Ha van egy összecsukható pavilon a pincében, akkor semmi sem áll az útjában.

Minőség

Vezettél már bérelt autót? Akkor előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetések érték, amikor beszállt. Ugyanez történhet egy összecsukható pavilonnal is. A szennyeződések, horpadások vagy egyéb sérülések gyorsan olcsónak és előnytelennek tűntethetik a helyszínt.

Az olyan termékjellemzőknek, mint a vízálló, tűzálló és jó UV-védelem, minden bérelt sátornak biztosítania kell.

A sátorbérlő cégtől függően előfordulhat, hogy nem pontosan azt kapja, amiért fizet. Nem lenne előnyös, ha a rendezvény alatt feltámadna a szél, és mindent elfújna vagy összedőlne... Tudja, mi a különbség az olcsó és a jó termékek között? Ne aggódjon, nagyon kevesen tudják. Keresse a márka minőségét, kérdezzen és kutasson az interneten.

Karbantartás

Ha kölcsönkérsz, nem kell aggódnod semmi miatt? Ez nem teljesen igaz. Sok kölcsönző cég ügyel arra, hogy az árut ugyanolyan állapotban kapja vissza, mint amilyenben kiadta. Ha jó a textil és erős a szerkezet, a karbantartás egyszerű - akár vásárol, akár bérel.

Garancia

A bérbeadó cég vállal garanciát, vagy foglalhat garanciát pluszban? Gyakran tanácsos, mivel a környezeti hatásokat soha nem lehet előre megjósolni. A minőségtől függően a szél, a heves eső vagy a bulizni vágyó barátok és rokonok tönkretehetik az összecsukható pavilont. Ki fizeti a károkat? Az Ecotent esetében Ön a tanúsított minőség előnyeit élvezheti. Ha mégis valami baj történne, számos garanciát, pótalkatrészeket és rugalmas szervizt kínálunk.

Szállítás

Sok sátorkölcsönző cég közvetlenül a helyszínre szállít. A mérettől függően az összeszerelés vagy a felállítás felár ellenében foglalható. A lebontásra és a begyűjtésre általában ugyanazok a feltételek vonatkoznak. A standard méretek mindegyike elfér egy normál kombi autóban. Ez azt jelenti, hogy Önnek csak a sátorbérlő céghez kell elautóznia. Messze van?

Amikor összecsukható pavilont vásárol, azt közvetlenül a kívánt címre szállítjuk ki.

Következtetés

Sátrat bérelni vagy vásárolni?

  • Bárki, aki pavilont bérel, előzetesen tájékozódjon, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket. Ugyanez vonatkozik a vásárlásra is.
  • Ha csak egyszer használja a pavilont, vagy nagy méretűre van szüksége, akkor bérléssel sok pénzt spórolhat. Ha gyakrabban szeretné használni a pavilont, érdemes megfontolni a megvásárlását.
  • A személyre szabás, bizonyos színek vagy megfelelő méretek gyakran csak vásárláskor megoldhatók.
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.