megbízható. kézzelfogható.

Az Ecotent®-ről

Merüljön el vállalatunk vibráló szellemiségében, és fedezze fel, hogy mi mozgat bennünket.

Ügyfeleink és alkalmazottaink számára egy családi vállalkozáshoz tartozni azt jelenti, hogy kézzelfogható kapcsolattartó és munkaadó, aki nem a rövid távú nyereségre törekszik, hanem fenntartható kapcsolatokat akar kiépíteni.

Európából Európából
Gyártótól Gyártótól
Innováció Innováció
Legjobb ár-teljesítmény arány Legjobb ár-teljesítmény arány
 
Főmárkánk

Zingerle Group

Az Ecotent® a Zingerle csoport része. Egy családi vállalkozás, amelyet már a 3. generáció vezet, és az egyik legnagyobb európai sátorgyártó. Már30 éve a család a Mastertent® márkanévvel  írja a nemzetközi sátortörténelmet. Az Ecotent®-tel a portfólióban 2023-ban új fejezet kezdődik a vállalat történetében. Az éves jelentésünkben a vállalatcsoport elmúlt évének izgalmas kiemelkedő eseményeit találja meg.  

Fedezze fel a Zingerle Group-ot
az olasz Dolomitok szívében

Székhelyünk

A központunk, ahol az üzemeltetési központunk található, és ahol az összecsukható sátraink alumíniumszerkezeteit gyártjuk, szereljük össze, ellenőrizzük, csomagoljuk és világszerte szállítjuk, Schabsban található. Ez egy nagyon kis falu Dél-Tirolban, Olaszországban, a Dolomitok közé ékelődve, mindössze 3312 lakossal, több mint 750 m magasan a tengerszint felett.

FENNTARTHATÓSÁGBAN ÉLÜNK.
Az egész épületünket zöld energiával látjuk el a tetőn található napelemek segítségével. Minden területen LED-es világítást használunk, csatlakoztatva vagyunk a település távfűtési hálózatához, amely megújuló forrásokból termel hőt, és a helyi beszállítókkal dolgozunk együtt, hogy a szállítási távolságokat a lehető legkisebbre csökkentsük. 

Fedezze fel fenntarthatóságra irányuló projektjeinket
saját varroda és nyomda

a MÁSODIK TERMELŐüzem

A teljes gyártási folyamat az Európai Unión belül zajlik . Második gyártóüzemünkben, Romániában, saját varrodánkat és nyomdánkat működtetjük.

Románia egy különleges részén vagyunk, amely a vámpírokról és természetfeletti lények által lakott kastélyokról szóló történetekről ismert: Erdélyben. Alkalmazottaink azonban hús-vér emberek, és nem varázslatot használnak sátraink tetőinek elkészítéséhez, hanem csak innovatív technológiát és sok tapasztalatot.

Jól érzik magukat a dolgozóink

Munka-magánélet-egyensúly

Üzemanyag vállalatunk motorjához

Munkatársaink jóléte különösen fontos számunkra. Ezért hoztunk létre egy "wellbeing" területet friss gyümölcsökkel, teával és harapnivalókkal, valamint egy jógateremmel. Az állítható magasságú íróasztalok biztosítják az egészséges hátat. Rugalmas munkaidőt is kínálunk, és számos csapatrendezvényt szervezünk. 

tudjon meg többet vagy legyen a csapatunk tagja
300+ motivált alkalmazott világszerte • 
Icon

Több mint 300 munkatársunk dolgozik együtt Európa- és USA-szerte található termelési és forgalmazási telephelyeinken, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújthassuk Önnek.

Minden bizonnyal más

Jótékonyság

Évente egyszer jótékonysági rendezvényt szervezünk, ahol adományokat gyűjtünk, amelyek 100%-át egy jótékonysági szervezet kapja. 

Tudjon meg többet
ITT, OTT, MINDENHOL

Mindig elérhető az Ön számára!

Nem számít, hol van, mi mindig rendelkezésre állunk, és szívesen adunk tanácsot a kérdéseivel kapcsolatban. Munkatársaink ismerik legjobban termékeinket és ügyfeleink igényeit, ezért segíthetnek Önnek megtalálni a megfelelő megoldást. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja valamelyik termékünket, szakértőink a vásárlás után is ott lesznek Ön mellett - ezt megígérjük.

Kiterjedt ügyfélszolgálat Kiterjedt ügyfélszolgálat
Az emberek a középpontban Az emberek a középpontban
Tapasztalat & professzionalizmus Tapasztalat & professzionalizmus
Globális értékesítési hálózat

Mindig az Ön közelében

Nem számít, hol van, mi a közelben vagyunk. A jobb oldali világtérképen megtalálja az összes ügyféltanácsadónkat és értékesítési pontunkat. 

Keresse meg a kapcsolattartóját

 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.