Egy kis Dolce Vita

Kültéri vendéglátó sátrak

Gasztro sátrak Önnek és vendégeine

Ön is szeret kint étkezni? Mindig örömmel. A teraszon? Vagy a kertben? Tökéletes. Ragyogó napsütésben és esős napokon egyaránt? Egyáltalán nem probléma. A gasztro sátrak ideális megoldást jelentenek kültéri használathoz. Egy kis dolce vita. Mobil, rugalmas és 100%-ban vízálló. Pillanatok alatt használatra kész. Meggyőző, mint klasszikus gasztro sátor, catering sátor, borászsátor, konyhasátor vagy sátor a hátsó udvarra. Az európai minőség és asokéves tapasztalat stabilitást és tartósságot ígér. Egészen biztos.

Vásárolja meg gasztro sátrát mindössze néhány lépésben

Gasztro sátrat szeretne vásárolni? A sikeres szabadtéri gasztronómiához? Árnyékoláshoz és esővédelemhez? Akkor a legjobb helyen jár. Összecsukható pavilonjaink legjobb ár-érték arányával és a legjobb minőséggel győznek meg. 365 napon át. Miért? Mert összecsukható pavilonjaink és megbízható UV-védelemmel rendelkeznek. Szabványszerűen. Közvetlenül gyártási üzemünkből Önnek. Az út nem is lehetne rövidebb.

Gasztro sátor
PRAKTIKUS, sokoldalú

Catering sátrak - egyszerűen zseniális  

Egy közelgő esemény. Bizonytalan időjárási helyzet. De az esemény folytatódik. Esküvők. Céges rendezvények. Születésnapok és évfordulók. Lemondani vagy elhalasztani? Lehetetlen. Ezért a vendéglátósok és rendezvényszervezők alapfelszereltségéhez tartozik a vendéglátó sátor.Mobil, sokoldalú és meggyőző. Rövid időn belül használatra kész. Nincs szükség szerszámokra. Összecsukható pavilonok, napjaink catering sátrai, kis csomagméretükkel és helytakarékos szállításukkal nyűgöznek le. Az okos moduláris rendszernek köszönhetően az Ecotent® catering sátrak könnyen bővíthetők is, így mindig elegendő helyet biztosítanak a konyhák és a vendéglátás számára. A szél- és vízálló összecsukható sáto az állítható lábaknak köszönhetően még az egyenetlen talajhoz is tökéletesen alkalmazkodik.

Youtube video thumbnail
egy kis plusz

Sarokfüggönyök vendéglátó sátrához.

Különleges lesz. Különösen romantikus. Különösen elegáns. Esküvőkre vagy más elegáns alkalmakra ajánljuk a sarokfüggönyöket. Ezek minden vendéglátósátornak megadják azt a bizonyos pluszt. Minden erőfeszítés nélkül. Ennél elegánsabb aligha lehetne.

minden méretben

Okos kiegészítők vendéglátó sátrához

Teljes megoldást szeretne? Mi segítünk Önnek. A tartozékok széles választéka, oldalfalak, pultok, állítható világítási rendszerek, hősugárzók és súlyok teszik teljessé összecsukható pavilonját. Egy 360°-os megoldás kültéri használathoz. A vendéglátóipari vállalkozása számára. Önnek. És vendégeinek.

Tartozékok megtekintése
innovatív, rugalmas

Stílusos kültéri társalgó kialakítása.

Hangulatos szabadtéri társalgót kínál vendégeinek? De még mindig hiányzik az a bizonyos valami, ami igazán stílusossá és hívogatóvá teszi? Talán a megfelelő kültéri tetőszerkezet? Egy összecsukható pavilonnal a vendégek abszolút kedvenc szabadtéri helyévé varázsolhatja chill-out területét. Napsütéses időben kellemes árnyékot biztosít . Rossz időben, mint megbízható esőbeálló. Hősugárzóval és állítható világítási rendszerrel összecsukható sátra még késő este is szabadtéri kedvencévé válik.

in vino veritas

Borászok sátrai a finom borhoz

Mi a közös a jó borban és az Ecotent® összecsukható pavilonokban? Mindkettő biztosítja azt a bizonyos valamit a rendezvényeken. A kóstolókon. Borkóstolókon. Még a borvásárokon is népszerű kísérők a boros sátrak. Mobil, rugalmas, praktikus. Könnyű kezelhetőség, egyszerű szállítás és helytakarékos tárolás képezik az alapot. Az intelligens tartozékok és a különböző oldalfalas modellek  erre épülnek, és egy mindenre kiterjedő megoldást kínálnak Önnek.

vándorbár

Kültéri konyha pillanatok alatt

Természetesen a jó ételek is hozzátartoznak egy sikeres rendezvényhez. A vendégek szeme láttára készül. Friss, egészséges és (természetesen) finom. A konyhasátor elengedhetetlen. A 100%-ban vízálló és tűzálló konyhasátraink tökéletesek a szabadtéri konyhákhoz. Megbízható és biztonságos. Séfek számára. Grillező mestereknek. És mindenkinek, aki szeret a szabadban főzni. A könnyű kezelhetőségnek, a könnyed szállításnak és a helytakarékos tárolásnak köszönhetően összecsukható pavilonokat gyakran használják Street Food Stand  -ként is. A street food cégek ezeket a street food teherautóik kiegészítésére is használják, és rendezvényről rendezvényre turnéznak velük.

Icon

A gondtalan szabadtéri pillanatokért sátorszöveteink megfelelnek az EN 13501 - 1:2018-as uniós szabványnak, ezért tűzállónak vannak nyilvánítva.

minden vállalkozás számára van valami

Mekkora lehet a gasztrosátor?

Az igényektől, a rendelkezésre álló helytől vagy az esemény méretétől függően méretek széles skálája áll rendelkezésre. Az Ecotent®-nél összesen 11 szabványos méretet kínálunk, amelyek közül Ön kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

Míg a 4,5x3 m-es gasztro sátor különösen alkalmas borsátornak, szabadtéri társalgó lefedésére vagy dohányzósátornak, addig a vendéglátósok szívesen használják tércsodáinkat. Nagy teraszok és kertek, de esküvők és egyéb rendezvények számára is ideálisak óriásaink , 6x4 m és 6x3 m  nagyságú sátraink.

Természetesen klasszikusunk, az 3x3 m-es pavilon, szintén nagyon népszerű és mindenekelőtt praktikus méret. A legmenőbb dolog? Minden méret kombinálható egymással. Így pillanatok alatt megnövelheti és bővítheti sátrát. Egyszerűen. Gyorsan. Szerszámok nélkül.

Fedezze fel az összes méretet

A megfelelő méret az Ön gasztro sátrának.

A méret áttekintéséhez
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
3x3 m
A nagyobb láthatóság érdekében

Nyomtatott gasztro sátrak

Tudta, hogy a gasztro- és vendéglátó sátrak is nyomtathatók? Az összecsukható pavilonok nagy felületei ideálisak praktikus reklámhordozóként . Különösen a tetőn jól láthatóak a céglogók és a feliratok. Mit szólna tehát egy nyomtatott összecsukható pavilonhoz az Ön céglogójával? Diszkrét vagy feltűnő? Fekete-fehér vagy színes? Hagyja, hogy tapasztalt grafikai csapatunk tanácsot adjon Önnek, és a házon belüli nyomdánkkal együtt a lehető legtöbbet hozza ki belőle. A nagyobb láthatóság érdekében. A nagyobb sikerért.

Minden a személyre szabásról
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.