Sikeres értékesítés

Vízálló & robusztus piaci sátrak

Varázsoljunk együtt egy olyan piaci standot, amely igazi siker lesz.

Piaci sátrat keres? Talán a klasszikus heti piacra, a hagyományos termelői piacra vagy a nagy vásárra? Nem számít, milyen piacról van szó, nálunk megtalálja a megfelelő piaci sátrat.Az Ecotent® összecsukható pavilonjai 100%-ban vízállóak, különösen robusztusak, időjárás- és vihartűrők. Tökéletesek folyamatos használatra. Bármilyen időjárási körülmények között. Bárhol. 

Vásárolja meg sátrát a vásárokhoz néhány lépésben

Egy piaci sátornak sokat ki kell bírnia. A hosszú állásidő, a különböző időjárási körülmények, a folyamatos felállítás, lebontás és szállítás valóban minőséget kíván. Az Ecotent®-nél stabil és kiváló minőségű piaci sátrakat talál,  100%-ban vízállóak és legjobb ár-érték arányt kínálnak .

Piaci sátor konfigurálása
arrow

Egy pillanat alatt - 2 perc alatt kész

Ennél gyorsabb aligha lehetne. Piaci sátraink mindössze 2 perc alatt felállíthatók. Néhány egyszerű lépéssel. Kinyitja a táskát, felállítja a sátrat - kész.

A piaci sátor megkönnyíti az értékesítést

Professzionális piaci sátrak minden méretben

Az 1,5x1,5 m-es kis mini összecsukható sátortól a klasszikus 3x3 m és 4,5x3 m-es összecsukható sátortól a 8x4 m-es óriásig - az Ecotent®-nél biztosan megtalálja az Önnek megfelelő piaci sátrat. Egyszerűen csak böngésszen méreteink között és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

És Önhöz melyik piaci sátor mérete illik?

Válassza ki az Ön és standja számára megfelelő méretet 11 méret közül.

A méret áttekintéséhez
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m

A jól bevált 3x3 m-es piaci sátor

A bestseller: A 3x3 m-es piaci sátor a maga 9 m²-es fedett területével a piaci és vándorkereskedők első számú terméke, amely már számos piacon bizonyította, hogy optimális termékbemutatóként tökéletesen helytáll. 

Egy kötelező darab

100% vízálló piaci sátrak

A sátortulajdonosok a piacon az idő nagy részében a szabadban tartózkodnak a piaci sátor alatt. Minden évszakban. Minden időjárási viszonyok között. Ezért a 100 %-ban vízálló összecsukható pavilon minden piaci és mobil kereskedő számára elengedhetetlen. Ezen kívül a piaci sátornak szélállónak is kell lennie , valamint különösen stabilnak és tűzállónak . Nálunk megtalálja, amit keres: 100 %-ban vízálló és tűzgátló szövetből készült, számos tanúsítvánnyal és garanciával rendelkező, stabilitást és tartósságot ígérő piaci sátrakat. Anélkül, hogy le kellene mondania a friss dizájnról és a menő színekről.

100 % vízálló • 100 % vízálló •
Icon

Mindig úton van? Az év minden szakában és különféle időjárásban? Akkor összecsukható pavilonjainkkal garantáltan biztonságban van. 100%-ban vízálló. Még állandó esőben is.

Hasznos piaci sátor kiegészítők eladási standjához

Hozzon ki többet a piaci sátorból. Egyedi tartozékokkal a piaci sátrat az Ön igényeihez igazíthatja, és a tökéletes értékesítési felületet biztosít termékei számára. A hasznos pultok, a különböző típusú oldalfalak és a rögzítő kiegészítők hatékony segítségnek bizonyulnak a piaci tevékenység során, és megkönnyítik a munkáját. Hihetetlenül egyszerűen, egy szempillantás alatt.

360°-os megoldást keres?

Intelligens kiegészítők a piaci sátrához

Súlyok
Pult
Oldalfalak
Szállító kerekek "Large“
Ajtóval
LED csíkok
Könnycsepp zászló

Különleges színek és minőségi nyomtatás a piaci standjához

Szeretne kitűnni a tömegből élénk színekkel és friss dizájnnal? A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a színkombinációk széles választékából választhasson. Ez lehetővé teszi, hogy piaci sátrát professzionálisan igazítsa vállalata arculatához. Maximális láthatóságot érhet el a egyedi nyomtatással  a tetőn. A cégnév vagy a logó remekül fog ott mutatni. Így minden vásárló már messziről láthatja az Ön piaci standját.

De ez még nem minden... A tetőn kívül az oldalfalak  kívül és belül is nyomtathatók. Különösen a zárt oldalfalak kínálnak maximális helyet a nagy formátumú reklámok számára. Csábító reklámszlogenek. Lenyűgöző dizájn. Még a fotómotívumok is megvalósíthatók a legjobb színminőségben. 

Kis logók & tökéletes szlogenek

Piaci sátrak, amelyek meggyőznek

Szeretne kitűnni a tömegből, vagy egyszerűen csak többet szeretne kihozni a standjából? Nagyszerű. Tapasztalt grafikus csapatunk segíthet Önnek a tökéletes design elérésében. Kis logók. Vagány szlogenek. Fotórealisztikus grafikák és motívumok. Önnek milyen legyen a piaci sátra?

Minőségi piaci sátrak a gyártótól

A gyártási tapasztalatunk és a 75 éves tudásunk találkozik a fiatal, friss ötletekkel. Az eredmény? Piaci sátrak legjobb minőségben, széles körű gyártói garanciával  és árakkal, amelyek között Ön is megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhető nagy tartósság és a professzionális gyártásnak köszönhető rendkívüli stabilitás tökéletes alapot képez számtalan piaci alkalmazáshoz. Profi. Tökéletes. Egyedi.

Kíváncsi? Fedezze fel az Ecotent®-t
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.