Alumínium pavilonok vagy acél pavilonok?

Különbségek és előnyök

Tapasztalaton és teszteken alapuló döntés

Miért támaszkodunk egyértelműen az alumínium pavilonokra

Alumínium pavilonok vagy acél pavilonok? Melyik a stabilabb? És melyik a jobb választás? Kérdések, amelyeket valószínűleg mindenki ismer. Pontosan ezért vettük górcső alá a két fémet. Próbára tettük őket. Összehasonlítottuk. Az eredmény? Az alumínium pavilonok egyértelműen az első választás, ha összecsukható pavilonokról van szó. Miért? Mert kis súlyuk, meggyőző, megbízható stabilitásuk és verhetetlen korrózióállóságuk egyértelmű választást eredményez. Összehasonlításunkban az összecsukható sátrakat a következő 4 szempont alapján teszteltük:

  1. Súly & stabilitás: az alumínium vagy az acél könnyebb? És melyik pavilon a stabilabb?
  2. Korrózióállóság: melyik anyag alkalmasabb a kültéri használatra?
  3. Felhasználási területek: az alumínium vagy az acél jobban ellenáll a természetes környezeti hatásoknak?
  4. Fenntarthatóság: melyik fém fenntarthatóbb?
Stabil Stabil
Gyártótól Gyártótól
CO²-csökkentés CO²-csökkentés
Fenntartható Fenntartható
egy egyszerű kérdés

1. Könnyebb és stabilabb az alumínium összecsukható pavilon?

Az alumíniumról köztudott, hogy könnyű fém, ezért könnyebb, mint az acél. Az alumínium súlya csak körülbelül harmadakkora. A ponttól B pontba? Könnyedén és kis erőfeszítéssel? Nem probléma egy alumíniumból készült összecsukható pavilonnal. A gyakori felállítás és lehúzás esetén is előnyére válik az alacsony súly. Az alumínium összecsukható sátrak bizonyítottak, különösen, mint piaci sátor, kiállítási sátor vagy vendéglátóipari sátor.

És mi a helyzet a stabilitással? Mindkét modell nagyon stabilnak és különösen robusztusnak számít. Az acél pavilonok azonban általában vékonyabb falú profilokkal rendelkeznek, mint az alumínium pavilonok, mivel ellenkező esetben egy 3x3 m-es acél összecsukható pavilon súlya többszörösére nőne. Az alumínium kis súlya miatt az alumínium pavilonok vastagabb falúak (akár 2,5 mm), ami természetesen pozitív hatással van a stabilitásra. Ez azt jelenti, hogy az alumínium pavilonok még stabilabbak, mint az acél pavilonok. Biztonságos és szilárd.

 

Következtetésünk: az alumíniumból készült összecsukható pavilonok nem csak a súlyukkal szereznek pontot, hanem a nagyobb falvastagságuknak köszönhetően stabilabbak is, mint az acél pavilonok. De VIGYÁZZON, a bevásárlóközpontok vagy barkácsáruházak olcsó összecsukható sátrai nagyon vékony falú profilokból készülnek, így a szerkezet stabilitása csökken, és nem tudnak versenyezni a közvetlenül a gyártótól származó összecsukható pavilonokkal.

Korrózióállóság

2. Az alumínium ellenállóbb a korrózióval szemben?

Korrózióállóság. A nagy plusz. Az abszolút előny. Az alumínium legnagyobb előnye az acéllal szemben a korrózióállóság. Az alumínium különösen tartós és könnyen alakítható, így a forma rugalmasan megválasztható. Az anyagban rejlő védelemnek köszönhetően a alumínium nem tud rozsdásodni. Kültéri használat? Napsütésben és esőben? Egy alumínium pavilonnal egyáltalán nem probléma. És ha az összekötő elemek is alumíniumból készülnek, akkor máris a biztos oldalon áll. Garantáltan.

És acél pavilonok? Az acélból készült összecsukható pavilonok gyártói előszeretettel hirdetik, hogy az acélprofilok porszórt bevonattal vannak ellátva, így korrózió- és rozsdabiztosak. Itt azonban azóvatosság fontos: a porfestéket utólag viszik fel az acélprofilokra, de ez már az első karcolásnál megsérül. Különösen mobil használat esetén az acélszerkezet gyorsan megkarcolódhat (szállítás, helytelen tárolás, felállítás és lehúzás), így már nem védett a rozsdásodás ellen.

 

Következtetésünk: szeretné gondtalanul használni a pavilonját a szabadban? Az évszaktól és az időjárási viszonyoktól függetlenül? Akkor mindenképpen egy alumíniumból készült összecsukható pavilont ajánlunk. Amellyel semmi sem áll a kültéri használat útjába.

4x4m Faltpavillon in der Farbe Ecru als Street-Food Zelt im Einsatz mit
Kint otthon.

3. A tengeri levegő és az ammónia milyen mértékben befolyásolja az alumíniumot?

Gyakran van úton? A városban, vidéken vagy a tengerparton? Akkor egy alumínium pavilon a megfelelő társ az Ön számára. Miért? Mert még az agresszív tengeri levegő, az ammónia és más környezeti hatások sem árthatnak az alumíniumnak. Ami az acél pavilonok számára a mindennapi használat során veszélyt jelent, az az alumínium pavilonok számára nem jelent akadályt. Garantáltan.

 

Következtetésünk: nem szeretne minden használat előtt azon aggódni, hogy a pavilonja ellenáll-e a környezeti hatásoknak a helyszínen? Akkor válasszon alumínium pavilont. Egyértelműen az alumínium pavilonok használatát javasoljuk, különösen a tengerparton és vidéken. A gondtalan szabadtéri használathoz. Minden nap. Az elkövetkező években.

arrow
Habozás nélkül

Kültéri használatra, mint alumínium kerti pavilon

Mivel az alumínium ideális a kültéri használatra, az alumínium kerti pavilonok egyre gyakrabban megtalálhatók a kertekben is . A hangulatos kerti társalgóhoz. A következő kerti partira. A számos kerti szerszám részére. Kellemes árnyékforrásként. Megbízható esővédelemként. A kerti sátor tehát ideális szabadtéri használatra egész évben.

Természetesen fenntartható

4. Fenntarthatóbbak-e az alumínium pavilonok?

Tudta, hogy az alumínium az acéllal ellentétben fenntartható? Nem? A várakozásokkal ellentétben az ipari fém alumínium 100%-ban újrahasznosítható. Az alumínium előnye, hogy újrafelhasználásakor nem romlanak a mechanikai tulajdonságai .Ráadásul a másodlagos alumínium újrahasznosítással történő kinyerése az energia mindössze 5 %át emészti fel. Ez azt jelenti, hogy az alumínium pavilon fenntarthatóság szempontjából egyértelműen felülmúlja az acél pavilont.

 
A BESTSELLERÜNK:

a 3x3 m-es alumínium pavilon

Mindenki számára ismert. Mindenki által kedvelt. A tökéletes mindenes. A 3x3 m-es alumínium összecsukható pavilon 9 m²-es méretével az abszolút bestseller. A minden projektben népszerű és kedvelt 3x3 m alumínium pavilon ideális társ szélben és viszontagságos időjárásban. Mint egy kerti sátor. Mint promóciós sátor. Mint kiállítási sátor. Kellemes árnyékot adó sátorként. És mint megbízható esővédelem. 100 % vízálló, mobil és robusztus.

a 3x3 m-es alumínium pavilonhoz
Következtetés

Ezért támaszkodik az Ecotent® az alumínium pavilonokra

Végezetül szeretnénk megismételni azt a 4 döntő érvet, amiért egyértelműen az alumínium pavilonokra támaszkodunk. Röviden, lényegre törően és kompakt.

  • Az alumínium pavilonok háromszor könnyebbek az acél pavilonoknál
  • Az összecsukható alumínium pavilonok korrózióállóak
  • Az alumínium összecsukható sátrak ideálisak kültérben - akár a tengerparton vagy vidéken is
  • Az alumínium pavilonok 100%-ban újrahasznosíthatóak

 

Alumínium pavilon konfigurálása
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.