Így készítjük az összecsukható pavilonokat

A kiváló minőségű anyagok kiválasztásától a precíziós gyártásig termékeink a hosszú élettartamú összecsukható pavilonok iránti több évtizedes szakértelem és szenvedély legjavát testesítik meg.

Made in Europe・Made in Europe・
Icon

Az Ecotent® összecsukható pavilonjaink alumíniumszerkezeteit és az összes szövetárut két saját irányítású gyártóüzemünkben gyártjuk Olaszországban és Romániában. 

 
kézzel, precízen varrott

A tető

 1. TÉPŐZÁRAS RÖGZíTŐK: 
  A sarkokon található további, állítható tépőzáras rögzítők biztosítják az egyenletesen feszített tetőt. Az előnyök? Az Ön logója mindig jól látható, a víznek nincs esélye összegyűlni a tetőn, és az összecsukható pavilon megjelenése mindig professzionális.
   
 2. SZÍNES TÉPŐZÁR PÁNTOK:
  Szerezzen be egy E1 vagy E2 összecsukható pavilont, és mi a tépőzárat a tető színéhez igazítjuk. Egy vizuális részlet, amelyet néha alábecsülnek.
   
 3. TETŐ MEGERŐSÍTÉSE:
  Azzal a céllal, hogy mindig szem előtt tartsuk az összecsukható sátrak élettartamának növelését, a tetőket 500D Oxford megerősítéssel láttuk el ott, ahol a szerkezet érintkezik a textíliával. Így megakadályozza a kopást és az elhasználódást. Ezeknek a megerősítéseknek a színe a tető színéhez igazodik.
   
 4. FONALAK ÉS SZEGÉLYEK TÓNUSBAN::
  A harmonikus és esztétikus végeredmény érdekében az összecsukható pavilon minden szegélye és varrata azonos színű.

1. Tépőzáras rögzítő
2. Tépőzáras szalagok
3. Tető megerősítése
4. Szín a színben
Semmit sem bízunk a véletlenre

Textíliáink műszaki adatai

Termékeink kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkező, ellenálló textíliákból készülnek. Tapasztalt varrónőink és szabóink olyan tetőkké alakítják őket, amelyek minden alkalomra megbízható védelmet nyújtanak.

Vízoszlop 2000 mm-ig

100 % vízálló textíliák

Textíliáinkat az EN 20811 európai szabvány szerint teszteltük, amely meghatározza a textil viselkedését fokozatosan növekvő hidrosztatikus nyomás alatt. Ez határozza meg azt a nyomáshatárt, amelynél a víz behatol a textilbe. Amint az első cseppek áthatolnak a szöveten, a vizsgálat befejeződik, és a meghatározott érték a vízoszlop értéke. Az eredmény: az Ecotent textíliák 2000 mm-es vízoszlopnak is ellenállnak, és így 100%-ban vízállóak. 
Ne hagyja, hogy a rossz időjárás elrontsa a hangulatát. Hagyja, hogy az eső leperegjen róla! 

Tudjon meg többet
Oxford 500D és 250D

Tűzálló textíliák

Oxford 500D és Oxford 250D textíliáinkat a neves Efectis Nederland BV intézet tesztelte és tanúsította tűzállósági szempontból. Az EN 13501-1:2018 európai szabvány szerint B - s1, d0 tűzvédelmi osztályba sorolták őket, és ezért égésgátlónak minősülnek.

Miért fontos ez?
Ahhoz, hogy egy összecsukható pavilont bizonyos rendezvényeken, különösen nyilvános eseményeken felállíthassanak, a szervezők általában a textíliák tűzállóságát igazoló tanúsítványt kérnek, és pontosan ezt kapja meg, ha Ecotent® összecsukható pavilont vásárol. Természetesen a nyílt lánggal való közvetlen érintkezést mindig kerülni kell.

Tudjon meg többet
UFP 50+

Textíliák UV-védelemmel

Az ultraibolya sugárzás nemcsak a hőség miatt lehet kellemetlen, hanem rendkívül káros lehet az egészségre, és súlyosan károsíthatja a termékeket. Összecsukható pavilonok számára készült textíliáink UV-védő faktorának értéke UPF 50+, ami a legmagasabb elérhető érték a skálán. Ez garantálja, hogy Ön, ügyfelei vagy termékei mindig védve lesznek az ultraibolya sugárzástól! Természetesen ezt teszteltük, és a textiljeink kiválóan megfeleltek ezen a teszten.

Tudjon meg többet
Hosszan tartó színek

Fényálló színek

Amikor összecsukható sátraink tartósságáról beszélünk, a textíliák színtartósságára is utalunk. A DIN EN ISO 105-B02 és a DIN EN ISO 105-A02 európai szabványok szerint textiljeink a kék skálán a maximális 8-ból 4,5-6,5 és a szürke skálán a maximális 5-ből 3,5 pontot kaptak. A szabvány egy vizsgálati módszert ír elő a természetes napfénynek megfelelő mesterséges fény hatásának való ellenállóképesség meghatározására minden típusú és feldolgozottsági állapotú textíliák színe esetében. Textíliáink még hosszan tartó napfényben is kiválóan vizsgáztak.

TÜV, REACH, globális újrahasznosított szabvány

Európai megfelelőségi és biztonsági tanúsítványok

Minden textíliánkat teszteltük és tanúsítottuk a legfontosabb európai megfelelőségi és biztonsági tanúsítványokkal:

 • Minden összecsukható pavilonunk rendelkezik TÜV-tanúsítvánnyal (terméktanúsítás).
 • Az összecsukható pavilonok gyártásához használt összes anyag megfelel a  REACH-nek.
   

Független nemzetközi szervezetek további vizsgálatokat végeztek, hogy bizonyítsák az újrahasznosított szövetünk fenntarthatóságát:

 • A "Recycling" sátorszövetet az érvényben lévő Global Recycled Standard szerint a Control Union tanúsította.
Minden tanúsítvány egy pillantásra
Újrahasznosított táskák・Újrahasznosított táskák・
Icon

Az összecsukható pavilonok gyártásából megmaradt anyagból varrórészlegünk praktikus kézitáskákat készít, hogy az anyagot újrahasznosítsa és a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a hulladék mennyiségét. Ha Ecotent® összecsukható pavilont vásárol, ajándékba egy táskát kap.

 
könnyű, stabil és korrózióálló

Az alumínium-szerkezet

 1. MŰANYAG VÉDŐ:
  Miért kell egy összecsukható pavilonnak rendelkeznie velük? A gumiborítások védik az alumínium ollóprofilokat, valamint a tetőt a szállítás és a használat során keletkező sérülésektől. Minden, hogy összecsukható pavilonja tovább tartson!
   

 2. BORDÁZOTT NÉGYZET ALAKÚ ALUMÍNIUM PROFIL:
  Nagy stabilitás alacsony súly mellett. Az alumínium könnyű, de ez nem jelenti azt, hogy nem erős! A bordázott négyzetes profil nagy stabilitást biztosít az összecsukható pavilonjának.
   

 3. LÁBTALP:
  Összecsukható pavilonjaink téglalap alakú talpai, amelyek szériától függően horganyzott acélból vagy alumíniumból készülnek, lehetővé teszik, hogy az összecsukható pavilon szilárdan álljon a talajon, bármilyen felületről legyen is szó.
   

 4. SAROKKLIPSZ(E1):
  Az összecsukható pavilon sarokoszlopaihoz rögzített sarokcsipeszek lehetővé teszik a tető beakasztását, miközben a textil optimális feszességét mindig biztosítják. Ráadásul így az összkép professzionálisabbnak tűnik, és az elülső oldalon lévő logók és feliratok mindig jól láthatóak.
   

 5. ROBUSZTUS TETŐ- & LÁBPROFILOK
  E1 összecsukható pavilonjaink sátorlábai 46 x 56,5 mm-esek és 2,5 mm falvastagságúak. Az E1 szerkezet merevítői és egyéb elemei 30x15 mm-esek és 2,8 mm vastagok, így rendkívül robusztusak.  

1. Gumiborítás
2. Bordázott alumínium profil
3. Talajnehezék
4. Sarokklipsz
5. Tetőolló
alumínium

alumínium és tulajdonságai

Kizárólag Olaszországból származó eloxált 6060-as alumíniumot használunk, amelyet közvetlenül dél-tiroli (IT) telephelyünkön dolgozunk fel. Ez a speciális alumíniumötvözet nagyon magas korrózióállósággal rendelkezik, könnyen hegeszthető, és az eloxálási eljárásnak köszönhetően nagyon modern, matt megjelenésű, valamint további védelmet nyújt a külső behatások ellen.

5 ötletes részlet a könnyű felállításhoz

Részletek A FELÁLLíTÁSRÓL

 1. TOLÓZÁRAS RENDSZER:
  Mi a funkciója a sarokoszlopokon lévő piros gombnak? Segítségével használat után könnyedén szétszerelheti az összecsukható pavilont anélkül, hogy fennállna a beszorulás veszélye. Könnyedén nyomja meg, és a sarokcsúszka kioldódik, a sátor pedig összecsukható - garantáltan nem akadnak be az ujjai.
   

 2. MŰANYAG VÉDŐ:
  Karcolások ellen és a könnyű kezelhetőség érdekében. Az alumíniumszerkezet minden mozgó alkatrésze (E1, E2) műanyag csúszkákkal van körülvéve, amelyek ellensúlyozzák a súrlódást és így megkönnyítik a fel- illetve lehúzást. 
   

 3. FELÁLLÍTÁSI SEGÉDESZKÖZ:
  Felállítási segédeszköznek nevezzük az alumíniumprofilba integrált rugós csavart, amely megkönnyíti az összecsukható pavilon felállítását. Egyszerűen nyomja meg, és a sátorláb minden erőfeszítés nélkül kihúzható.
   

 4. ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG
  Az E1 és E2 összecsukható pavilonjaink magassága 2 vagy 3 fokozatban állítható, hogy a sátrak a lehető legjobban alkalmazkodjanak bármilyen használathoz. Ez a funkció különösen hasznos, ha az összecsukható pavilont lejtős terepen kell felállítani, vagy ha magassági korlátozások vannak.
   

 5. CSAVARRENDSZER:
  Nem csavarokat használunk, amelyek idővel meglazulhatnak, hanem egy szabadalmaztatott csavarrendszert, amely összeköti a szerkezet egyes részeit. Ha pótalkatrészekre van szükség, azok a praktikus csavarrendszernek köszönhetően szerszám nélkül cserélhetők. 

1. Tolózáras rendszer
2. Műanyag csúszkák
3. Segítség a felhúzásnál
4. Állítható magasság
5. Csavarrendszer
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.