Praktikus és dekoratív

Erkélysátrak a kedvenc helyekre

Vízálló erkélypavilonok a hangulatos órákhoz

Egy rövid menekülés a mindennapi élet elől? A személyes zöld szigetre? A béke hangulatos oázisába? Mi lehetővé tesszük, mert az összecsukható erkélysátrak praktikus megoldást jelentenek ilyen esetekben. Nemcsak személyes menedékhelyként adnak különleges jelleget, hanem biztonságos védelmet is nyújtanak a napsütés és az eső ellen. Továbbá 100 %-ban vízállóak, stabilak és megbízható UV-védelmet nyújtanak Önnek. Mindössze 2 perc alatt felállíthatók szerszámok nélkül és rögzíthetők fúrás nélkül. Találja meg a megfelelő méretet és színt az erkélyéhez!  

Összecsukható pavilonjaink az európai gyártásból származó legjobb minőséggel is lenyűgöznek. A legjobb? Mint gyártó tudjuk garantálni a legjobb ár-érték arányt és rövid szállítási határidőket. Közvetlenül a gyártásunkból az Ön erkélyére. Az út nem is lehetne rövidebb.

arrow
Mindössze 2 perc alatt

Erkélysátrak felállítása

Használatra készen pillanatok alatt. Erkélysátraink mindössze 2 perc alatt, néhány lépésben és szerszámok nélkül felállíthatók. Kinyitja a táskát, felállítja a sátrat - és kész. 

A felállítás részletes bemutatása
gyors

Mobil erkélysátrak a nap és az eső elleni védelemért

Ki akar a tűző napon enni? Vagy grillezni az esőben? Valószínűleg senki. Ezért aerkélysátraknak 100 %-ban vízállónak kell lenniük és rendelkezniük kell UV-védelemmel. Annak érdekében, hogy összecsukható pavilonjaink megbízható nap- és esővédelemként használhatók legyenek, ezért kínálatunkban kizárólag vízálló összecsukható pavilonokat tartunk, amelyek megfelelő UV-védelemmel rendelkeznek. Alapfelszereltségként.

Ma kinyitva, holnap összecsukva? Nem probléma. Összecsukható pavilonjaink mobil szerkezete  maximális rugalmasságot garantál Önnek . Nyissa ki az összecsukható pavilont hűvös nyári estéken, szeles őszi napokon vagy váratlan időjárás-változáskor, és csukja össze, amikor az első napsugaraknak tavasszal melegíteniük kell. Ideális azoknak, akik szeretik a függetlenséget és minőséget. És ha hosszabb ideig nem használja? A kompakt csomagméreteknek köszönhetően minden erkélysátor helytakarékosan tárolható és rendezhető.

nem hagy nyomot

Stabil erkélysátrak fúrás nélkül? Nálunk megtalálja, amit keres

Hosszú távú használatra keres erkélypavilont? De nem szeretné, ha az erkélye károsodna? Vagy nem szeretne lyukakat fúrni a rögzítéshez? Bingó! Nálunk pontosan azt találja, amit keres. Stabil összecsukható pavilonjaink könnyen rögzíthetők súlyokkal és feszítőpántokkal. Gyors, biztonságos és stabil. Nincs szükség fúrásra. Megbízható szélben és a viszontagságos időjárásban. Az év 365 napján.

 
könnyű döntés

Súlyok erkélysátrakhoz

Szeles idők jönnek? Ne aggódjon. A megfelelő súlyok és feszítőpántok biztosítják a szükséges stabilitást. Biztonságos és szilárd. 

A súlyokhoz
minden erkélyhez

Keskeny összecsukható pavilonok az erkélyére

A kis  erkélyekhez is kínálunk megfelelő összecsukható pavilon méretet. Míg a nagy teraszok és erkélyek tulajdonosai nincsenek korlátozva a méret megválasztásában, addig a kisebb erkélyek tulajdonosai számára általában csak a keskeny erkélypavilonok alkalmasak. 

Fedezze fel az összes méretet
3x1,5 m
4x2 m
3x2 m
2x2 m
1,5x1,5 m
Nyaralás az erkélyen

3x2 m-es pavilon erkélyre

Alig ismert. De nagyon kedvelt. Az erkélysátrak gyakran választott mérete a 3x2 m-es összecsukható pavilon. Keskeny méretének köszönhetően kis erkélyekhez tökéletes. Ennek ellenére 6 m² fedett területével elegendő helyet kínál egy ülőcsoportnak vagy mini társalgónak.

a 3x2 m-es összecsukható pavilonhoz
Konfiguráló
arrow
mindenki számára van megfelelő

1 márka, 3 minőségszéria

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A megszokott minőségben és minden pénztárcához. Nagyméretű tetőteraszokhoz. És a kis városi erkélyekhez. 

Fedezze fel mindegyik minőségszériánkat
SZÉL- VAGY MAGÁNÉLET-VÉDELEMKÉNT

6 oldalfal modellünk

Keresi az erkélysátrához illő oldalfalakat? Szélfogónak vagy akár árnyékolónak? Egyáltalán nem probléma. Oldalfal modelljeink számtalan lehetőséget kínálnak Önnek összecsukható pavilonjához. Teljesen zárt. Ablakkal. Vagy akár ajtóval. Minden modell gyorsan és egyszerűen rögzíthető tépőzárral. Mindenféle szerszám nélkül. Néhány egyszerű lépéssel.

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

erkély vagy nem erkély?

Erkélysátrak sokoldalú használata

Szeretné kivinni az erkélysátrat a kertbe a születésnapi partira? Vagy kölcsönadni egy barátjának egy szabadtéri vacsorához? Nem probléma. A kompakt csomagméretnek, a könnyű kezelhetőségnek és a helytakarékos szállításnak köszönhetően az Ön összecsukható pavilonja bárhol használható. Bármikor. Akár kerti sátorként, akár medence melletti sátorként vagy akár dohányzósátorként. Az összecsukható pavilonok igazi univerzális tehetségek. Mobil, rugalmas, átalakítható.

arrow
Feltűnő vagy szolid

15 szín, az Ön választása szerint

Az unalom nem az Ön világa? A miénk sem. Válassza ki kedvencét a tető és az oldalfalak 15 szövetszínéből. Szín a színben? Vagy inkább színesebbet szeretne? Elkényeztetjük a választékkal.

Fedezze fel az összes színt
minden méretben

Praktikus kiegészítők az erkélysátorhoz

Többre vágyik? A számos kiegészítő opció teszi erkélypavilonját tökéletes mindenessé. Világítási rendszerek a késői órákhoz? Hősugárzók a hűvös napok hangulatos óráihoz? Vagy esőcsatornák a rossz időjáráshoz? Nálunk minden megtalálható, amit keres. A klasszikus kiegészítők mellett elegáns sarokfüggönyök is szerepelnek kínálatunkban, amelyek igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolják erkélypavilonját. Minden erkélysátorhoz megtalálhatók a megfelelő kiegészítők. Ebben biztos lehet.

fedezze fel a tartozékokat
KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL

Stabil erkélysátrak 

Az Ecotent® mögött egy stabil és szilárd vállalat áll: . Több évtizedes gyártási tapasztalattal és tudással. A legmodernebb technológiákkal és innovatív ötletekkel. Az eredmény? Egy stabil balkonsátor, amelyre büszkék lehetünk. Tesztelve, tanúsítva és győzelemmel megkoronázva. A teljes körű szerviz és az évekig tartó pótalkatrész-elérhetőség teszi teljessé az csomagot. Bízzon Ön is a tapasztalatunkban és a már több ezer eladott összecsukható pavilonban. Biztonságos és szilárd.

Fedezze fel most
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.