ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON 3X2 M

Vízálló összecsukható pavilonok és összecsukható sátrak 3x2 m: praktikusak & rugalmasak

Maximális előny, minimális helyigény

A 3X2 M-es összecsukható pavilon minősége 

Különösen rugalmas - a 3x2 összecsukható sátor

Nem tudja, hogy melyik méretet válassza összecsukható pavilonjához? Mit szólna egy 3x2 m-es összecsukható pavilonhoz? A praktikus méretének köszönhetően nem csak kis helyekre alkalmas, hanem kiállítási sátorként vagy piaci sátorként is remekül mutat. Számos más összecsukható pavilonnal is bővíthető . Pillanatok alatt új méreteket hozhat létre. Független és rugalmas.

Természetesen a 3x2 m-es összecsukható pavilon is felszerelhető minden oldalfalas modellel, amelyek tetszés szerint kombinálhatók egymással. Akár egy komplett megoldás további, intelligens kiegészítőkkel sem jelent problémát. A széles választékunk nem hagy kívánnivalót maga után.

A még több egyediségért 15 szín és egyedi nyomtatás közül választhat. Színes vagy egy szín árnyalatai? El van kényeztetve a választékkal.

Stabil Stabil
Gyorsabb felállítás Gyorsabb felállítás
Szerszám nélkül Szerszám nélkül
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
Az Ön egyedi 3x2 m-ese
arrow
FELÁLLíTÁS MINDÖSSZE 2 PERC ALATT

3 lépés és
2 perc

Kinyitjuk a táskát, felállítjuk a sátrat - és kész. A 3x2 m-es összecsukható pavilonunk mindössze 2 perc alatt, szerszámok nélkül felállítható. Használja az időt a fontos dolgokra, összecsukható pavilonja a többiről gondoskodik. Gyors és megbízható:

Youtube video thumbnail
Számok, adatok & tények

A 3X2 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON TERMÉKADATAI

MinőségszériaE2
ProfilBordázott négyzet alakú alumínium profil, 43 mm x 55,5 mm
Falvastagság2,5 mm
Összekötő elemekÜvegszál-erősítésű műanyag
LábtalpHorganyzott acél
Állítható magasság2 szint
Bejárati magasság201 cm
Teljes magasság293 cm
Csomagméret42x58x158 cm
Súly29,13 kg
Pótalkatrész elérhetőség10 év
Garancia5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira


Minden minőségszéria összehasonlítása
15 SZÍN, 2 TEXTILIA

Színes 3x2 m-es összecsukható sátrak

Szeretne egy 3x2 m-es összecsukható pavilont fehér színben, vagy inkább színesebbet szeretne? Esetleg pirosat, zöldet vagy kéket? El van kényeztetve a választékkal!

Az összes színt megnézem
Fehér
Bézs
Sárga
Narancssárga
Piros
Bordó
Sötétkék
Világoskék
Zöld
Világosszürke
Sötétszürke
Fekete
Még több összecsukható sátor szórakozáshoz

Oldalfalak, kiegészítők és még sok más...

A 360°-os megoldáshoz

Praktikus összecsukható pavilon oldalfalak

Oldalfalat keres? Nem probléma. Válassza ki kedvencét a különböző oldalfal modelljeink közül, vagy kombinálja a különböző modelleket egymással. Használja ezeket a tartozékokat időjárás és magánélet védelemként, vagy csak azért, mert tetszik.

 

AZ OLDALFALAKHOZ
Még több kényelemért

Intelligens pavilon tartozékok

A megfelelő kiegészítőket keresi? Szeles időkre is? Vagy hideg napokra? Kiegészítők széles választéka mindig és mindenhol támogatni fogja Önt. Biztonságos és szilárd.

Minden tartozék
Az egyedi stílusért

NYOMTATÁS AZ EGYEDI STÍLUSÉRT

Egyedi és személyes. Használja összecsukható pavilonját vállalata logójának vagy szlogenjének praktikus reklámhordozójaként. Okos és stílusos. Még a fotórealisztikus motívumok sem jelentenek számunkra problémát. Miért? Mert grafikai csapatunk több évtizedes szaktudása az alapja minden tervezésnek.

A személyre szabáshoz
Az Ön sikeréhez

Különleges színek összecsukható pavilonokhoz

Minden szín a színben? Vagy inkább egy színesebb megjelenést szeretne? Nem probléma. Az Ecotent®-nél 15 szövetszín és két textília közül választhat összecsukható pavilonjához. Az Ecotent®-nél tudatában vagyunk annak, hogy cselekedeteink hatással vannak a környezetre. Ezért van a kínálatunkban környezetbarát, újrahasznosított anyag is, amely 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül. Szabvány szerint. Ez nem hagy teljesítetlenül egyetlen színkívánságot sem. Garantáltan.

A színekhez
Kiterjedt szervizszolgáltatás és 10 éves pótalkatrész-elérhetőség.

A szolgáltatás nálunk NAGY betűkkel van írva. Ez azt jelenti, hogy mindig ott vagyunk az Ön számára, még évekkel a vásárlás után is. Átláthatóan és lényegre törően kommunikálunk . Kiterjedt garanciaszolgáltatás és számos tanúsítvány biztosítja termékeink minőségét és tartósságát . És ha valami mégis elromlana, a pótalkatrészelérhetőségünk minden összecsukható sátorhoz megfelelő pótalkatrészt biztosít. Akár 10 évvel a vásárlást követően is. Garantáltan. Még mindig merülnek fel kérdései? Vagy különleges kérése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk
TISZTÁZZUK. RÖVIDEN ÉS LÉNYEGRE TÖRŐEN .
MÉG KÉRDÉSE MERÜLT FEL A 3X2 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ PAVILONNAL KAPCSOLATBAN?
Milyen anyagból készült az Ecotent® 3x2 m-es összecsukható sátor szerkezete?
Hol lehet megvásárolni a 3x2 m-es összecsukható pavilont?
Vízálló a 3x2 m-es összecsukható pavilon?
Hány oldalfal lehet a 3x2 m-es pavilonomon?
Vásárolhatok az Ecotent®-től 3x2 m-es pavilontetőt?
Összecsukható-e az Ecotent® 3x2 m-es pavilonja?
3x8 m-es összecsukható pavilont keres?
Kérdések merültek fel?

Milyen anyagból készült az Ecotent® 3x2 m-es összecsukható sátor szerkezete?

Alumínium vagy acél?

Alumínium összecsukható pavilon 3x2 m

Összecsukható pavilonjaink mind kiváló minőségű alumíniumból készülnek. Az acélhoz képest az alumínium az összecsukható sátrak egyértelmű győztese. Miért? Mert ez a 3 előny teszi az alumíniumot az első számú választássá:

  • Súly: Az alumíniumból készült összecsukható pavilon könnyebb, mint az acél pavilon. Egy 3x2 m-es alumínium összecsukható pavilon súlya csaknem csak egyharmada az acél változatnak.
  • Robusztus & stabil: A tiszta és professzionális gyártásnak köszönhetően különösen erős, stabil és robusztus.
  • Korrózióállóság: Az alumínium különösen korrózióálló, így még a kisebb karcolások sem állnak a kültéri használat útjába.

Tudta, hogy az alumínium különösen fenntartható? Egyrészt az újrafelhasználás nem vezet a tulajdonságok romlásához . Másodszor, a másodlagos alumínium újrahasznosítással történő kinyerése az energia mindössze 5 %-át fogyasztja.

A blogbejegyzéshez

Hol lehet megvásárolni a 3x2 m-es összecsukható pavilont?

Offline és hamarosan az új online boltban is

Helyi ügyféltanácsadók közel Önhöz

Az Ecotent® 3x2 m-es összecsukható pavilonnal Ön egy kiváló minőségű összecsukható sátrat választ közvetlenül a gyártótól. És így számos előnyt élvez. Gyártási tapasztalat, európai gyártás és tudás találkozik friss ötletekkel és dinamikus csapattal. Az Ön közelében lévő értékesítési munkatársak szívesen adnak tanácsot a helyszínen.

Hol talál meg minket

Vízálló a 3x2 m-es összecsukható pavilon?

Igen, 1 500 mm-nél nagyobb vízoszloppal

100% vízálló

Igen, minden Ecotent® összecsukható pavilon 100%-ban vízálló. Szabvány szerint. A több mint 1500 mm-es vízoszloppal teljesen vízállóak, ezért kültéri használatra is alkalmasak. A hosszú élettartam érdekében. Szitáló esőben és folyamatos esőben. Tudjon meg többet a vízálló összecsukható pavilonokról és arról, hogy mit kell tudnia a kültéri használatra szánt vízálló pavilonokról a sátrakkal kapcsolatos ismereteket tartalmazó részünkben:

A blogbejegyzéshez

Hány oldalfal lehet a 3x2 m-es pavilonomon?

Legfeljebb négy

1, 2, 3 vagy 4?

Minden 3x2 m-es összecsukható pavilonra akár négy oldalfal is rögzíthető. A modelljeinket megtalálja az oldalfalakat áttekintő oldalunkon:

Az oldalfalakhoz

Vásárolhatok az Ecotent®-től 3x2 m-es pavilontetőt?

Igen, mert gyártók vagyunk

Egy életen át

Új logója van, vagy egy vihar elszakította összecsukható pavilonja tetejét? Nem probléma. A lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk Önnek a 3x2 m-es pavilon cseretetőjét.

Kapcsolatfelvétel

Összecsukható-e az Ecotent® 3x2 m-es pavilonja?

Természetesen

Összecsukható alumínium szerkezet

Minden összecsukható pavilonunk könnyedén felállítható és lebontható. Alumínium szerkezetünk összecsukható mechanizmusa lehetővé teszi, hogy 3x2 m-es összecsukható pavilonját gyorsan, mindössze 2 perc alatt felállítsa. 

3x8 m-es összecsukható pavilont keres?

egyszerű

Alumínium 3x8 m-es összecsukható pavilon

A moduláris rendszernek köszönhetően csak egy 3x2 m-es összecsukható pavilont kell kombinálnia egy 3x6 m-es összecsukható pavilonnal, hogy tökéletes, 3x8 m-es összecsukható sátrat kapjon. Ily módon az előnye dupla! Az összecsukható pavilonokat a helytől és az alkalomtól függően együtt vagy külön-külön is használhatja. Ami nem változik, azok az összecsukható sátraink lenyűgöző műszaki jellemzői, amelyek megkülönböztetik őket:

  • 100% vízálló,
  • teljesen stabil,
  • UV-álló,
  • tartós és
  • professzionális.
Konfigurálja különleges 3x8 m-es összecsukható pavilonját most

Kérdések merültek fel?

Mi itt vagyunk az Ön számára!

Vegye fel a kapcsolatot velünk most

Ha bármilyen kétsége vagy kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Kapcsolatfelvétel
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.