Varázslat, kisugárzás, hangulat

Esküvői sátrak a szabadtéri esküvőjéhez

Ahogyan egy klasszikus összecsukható pavilon ideális esküvői helyszínné válik .

Egy ragyogó jegyespár. Egy rendkívüli háttérrel keretezve. Távol a templomtól és az anyakönyvi hivataltól. A szabadtéri esküvők olyan romantikusak tudnak lenni. Akár egy virágos réten, a tengerparton, az erdőben vagy magas hegycsúcsokkal körülvéve: a szabadtéri esküvőknek megvan a maguk sajátos hangulata. A jó szervezés a mindenekfölött álló dolog. A legfontosabb? Felkészülni minden időjárási körülményre. Az esküvői sátrak ezért mindig népszerűek és különösen hűséges társai az esküvőszervezőknek és a násznépnek.

Az Ecotent® vízálló összecsukható pavilonjai már megmutatták legjobb oldalukat esküvőkön és szabad esküvői szertartásokon. Mobil, rugalmas és meggyőző. Elegáns sarokfüggönyökkel és játékos részletekkel felszerelve. Tökéletes a nagy napra. A varázslatos pillanatokért.

wow!

Elegáns esküvői sátrak sarokfüggönyökkel

Kíváncsi, hogy egy közönséges összecsukható pavilon hogyan alakítható át tökéletes esküvői helyszínné? Elegáns sarokfüggönyökkel és stílusos mennyezettel. Ezek különösen elegáns megjelenést kölcsönöznek az esküvői pavilonjának. Akár a fogadáshoz, akár az esküvői szertartáshoz, akár a büfé lefedéséhez vagy tetőként a vendégek számára. És egy késői időpontban? A szabályozható LED-lámpák stílusos hangulatot teremtenek. Mélyen az éjszakába nyúlóan.

fedezze fel az oldalfalakat
NÉHÁNY LÉPÉSBEN AZ ÖN

Esküvői sátra megvásárlása

Esküvői sátrat szeretne vásárolni? A szabadtéri esküvőjéhez? Árnyék és esővédelem céljából? Akkor a legjobb helyen jár. Esküvői pavilonjaink lenyűgöznek vonzó áraikkal, stílusos kialakításukkal és csúcsminőségükkel. Az összecsukható pavilonjaink 100%-ban vízállóak és megbízható UV-védelemmel rendelkeznek. Alapfelszereltségként. Az Ön tökéletes napjához. Mondjon igent az Ecotent®-re.

Klasszikus vagy feltűnő?

Milyen színű legyen az esküvői sátor?

Klasszikus fehér. Elegáns bézs. Érzéki bordó. Széles színválasztékot kínálunk Önnek a 15 standard színnel, amelyek az Ön rendelkezésére állnak esküvői pavilonjához. Minden színben van egy kis extra. Minden esküvőre alkalmas. Személyre szabottan az Ön kívánságai szerint. Egyszerűen nagyszerű.

Találja meg álmai színét interaktív konfigurálónkban.

 

minden pillanat - tökéletes

Egy esküvői pavilon a tökéletes pillanathoz

A helyszín? Készen áll. A megfelelő fedett terület? Összecsukható pavilonok. Hogyan kell használni őket? Még mindig kissé kérdéses. Az összecsukható pavilonok felhasználási lehetőségei végtelenek. Még esküvőkön is. Mobil, rugalmas, stabil. Pillanatok alatt használatra kész. 100%-ban vízálló, stabil megbízható UV-védelemmel. Tökéletes az "igen" kimondásához a szabadban. Elmondjuk, hogyan használhatók az esküvői pavilonok:

  • a fogadáson: az első WOW hatásért. Fogadó sátorként a vendégek számára. Ahol testközelből érezhetik az esküvői hangulatot és ajándékokat, illetve üdvözlőlapokat hagyhatnak.
  • a szertartás alatt: a násznép számára. A tanúk számára. A vendégek számára. Az esküvői sátrak varázslatos hangulatot kölcsönöznek a szabadtéri esküvőknek . Emellett megbízható időjárásvédelmet nyújtanak a jelenlévők számára.
  • a vendéglátónak a köszöntő és az esküvői vacsora alatt, a büfé számára. Az ételekhez és italokhoz. A násznép számára. Árnyékoláshoz és megbízható esővédelemhez. Napközben, de akár mélyen az éjszakába nyúlóan is.
konfiguráljon most
És Önhöz mi illik?

Esküvői sátrak minden méretben.

Az ideális méret egy esküvői sátorhoz? Nehéz megmondani. Miért? Mert a helyszíntől, a vendégek számától és a szertartás típusától függően más méretek jöhetnek szóba. Akár fogadó sátornak, akár fedett területnek az ifjú pár számára az esküvői szertartás alatt, vagy a vendéglátás számára - nálunk megtalálja a tökéletes megoldást.

Online konfigurálás most
8x4 m
6x4 m
4,5x3 m
6x3 m
4x4 m
3x3 m
4x2 m
3x2 m
3x1,5 m
2x2 m
1,5x1,5 m
Egy sátor az örökkévalóságnak

Béreljen vagy vásároljon esküvői sátrat?

Béreljen egy esküvői sátrat? Elsőre egyszerűnek, gyorsnak és olcsónak hangzik. Az összecsukható pavilont a bérbeadó cég a kívánt helyszínre szállítja, ott felállítja, és másnap ismét elhozza. Ami elsőre jó megoldásnak tűnhet, később gyakran kiderül, hogy hiba. Egy összecsukható pavilon a kívánt színben és elegáns berendezéssel? Valószínűleg nem probléma. A legjobb minőségben és tökéletes állapotban? Nem mindig garancia. És ki akarja kimondani az "Igen"-t egy koszos pavilon alatt? Nagyon kevesen. Ezért érdemes megfontolni a vásárlást. Az előnyök nyilvánvalóak: egy vadonatúj pavilont kap. A kívánt színben. Az Ön által kívánt felszereléssel. Anélkül, hogy spórolna és kompromisszumokat kötne. És az esküvő után? Egy nagyszerű pavilonja lesz, amely tökéletes kerti sátornak vagy parti sátornak. Az elkövetkező évekre.

összehasonlításképpen
arrow
1, 2 vagy 3?

3 minőségszéria, az Ön választása

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A megszokott minőségben és minden pénztárcához. Döntse el Ön, hogy a 3 minőségszéria közül melyik felel meg Önnek és projektjének.

A minőségszériák összehasonlításához
KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL

Kiváló minőségű esküvői sátrak

Gyártási tapasztalat és szakértelem találkozik dinamikus és friss ötletekkel. A kért információkkal és mindig lényegre törően. A legjobb minőség európai gyártásból  olyan árakkal, amelyeknek nincs rejtegetnivalójuk. Az Ecotent® összecsukható pavilonjai tökéletes alapot képeznek álmai esküvőjéhez. Már jó ideje kimondtuk az "Igen"-szót. És Ön?

Igen az Ecotent-re
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.