láthatóság

Mobil vásársátor a bemutatkozáshoz

Megmutatjuk, hogyan néz ki egy stabil vásárstand.

A sikeres vásárfellépés titkos receptje? Egy kiállítási sátor, amely minden szinten meggyőző. A nagyobb láthatóságért. Az Ön sikeréért. Akár klasszikus kiállítási standként egy kiállítócsarnokban, akár egy vásár szabadtéri megjelenéséhez - az Ecotent® kiállítási sátrakkal tető alá hozzuk az Ön vásári jelenlétét. A legjobb minőségben és a sokéves tapasztalattal. Induló vállalkozások számára. Szakemberek számára. És mindenkinek, aki úton van a siker felé.

egyszerű, gyors

Vásárolja meg vásársátrát néhány lépésben

Vásársátrat szeretne vásárolni? A legjobb minőségben és közvetlenül a gyártótól? Rövid szállítási határidővel és kedvező áron? Ami lehetetlennek hangzik, mi lehetővé tesszük. Kiállítási sátraink európai minőséggel és a legjobb ár-érték aránnyal nyűgöznek le. Közvetlenül a gyártótól az Ön számára a tökéletes vásári megjelenésért.

konfiguráció indítása
Feltűnően meggyőző
Youtube video thumbnail
minél nagyobb, annál jobb?

Milyen méretű legyen az Ön kiállítási sátra?

Kicsi - közepes - nagy. A rendelkezésre álló alapterület függvényében a különböző méreteket kínálunk a mobil kiállítási standhoz. A különböző méretek és minőségszériák széles választékát kínáljuk, hogy vásárbemutatója tökéletes legyen. Akár kis, akár nagyon nagy bemutatóra - a 11 elérhető szabványméret között Ön is megtalálja a megfelelő vásári sátrat. Megígérjük.

a méretek áttekintéséhez
bizonytalan?

A megfelelő méret az Ön standjához

a méretekhez
3x3 m
4x4 m
2x2 m
6x3 m
 
MÉG MINDIG SIKER.

Kiállítási sátor 3x3 m

A 3x3 m-es kiállítási sátor - mindenki által ismert és kedvelt. A négyzet alakú, 9 m²-es mindenes sátor elegendő helyet kínál vállalkozása bemutatására, ugyanakkor tanácsadásra is - és mindenekelőtt arra, hogy a látogatókból vásárlók legyenek. A 3x3 m-es kiállítási sátor igazi fénypontjai azonban a könnyű kezelhetőség, a kis csomagméret és az alacsony súly. Praktikus sátorpultokkal, megfelelő világítással és  összecsukható pavilonja pillanatok alatt tökéletes kiállítási standdá alakítható. És ez még nem minden... 3x3 m-es összecsukható pavilonját friss és merész nyomtatással egészítheti ki. Ez végig meggyőző lesz. Mindenkinek. És mindenhol.

Fedezze fel a 3x3 m-es összecsukható pavilont
arrow
1, 2 vagy 3?

3 minőségszéria, az Ön választása

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A megszokott minőségben és minden pénztárcának. Döntse el Ön, hogy a 3 minőségszéria közül melyik felel meg Önnek és projektjének.

A minőségszériák összehasonlításához
függetlenül attól, hogy hol van az ügyfél.

Kültéri kiállítási sátor a vízálló megjelenésért

A szabadtéri vásárok felkapottak. A kültéri kiállítási sátrak pedig ideális megoldást jelentenek. Míg más kültéri kiállítási sátrak gyakran gyengülnek, az Ecotent® kiállítási sátrak végig tökéletes állapotban maradnak. Miért? Mert a 100%-ban vízálló anyagok, a szél- és időjárásálló szerkezet és a megbízható UV-védelem garantálja a sikeres megjelenést. Esős időben. Nyári hőségben.365 napon keresztül. A vízálló összecsukható pavilonjaink alkalmasak bármilyen szabadtéri vásárra, és hűséges társ az állandó esőben és a vakító napsütésben egyaránt. Amíg Ön a látogatókkal foglalkozik, addig a kültéri kiállítási sátor gondoskodik a többiről. Biztonságos és stabil.

Vízálló Vízálló
Szélálló Szélálló
UV védelem UV védelem
Stabil Stabil
akárcsak Ön

Kiállítási sátor egyedi nyomtatása

Rendkívüli megjelenés. Fokozott reklámhatás. Nagyobb siker. A nyomtatott kiállítási sátor sok kiállító számára nélkülözhetetlen társ. A céglogóval, a márkajelzéssel vagy az összetéveszthetetlen reklámszlogennel nyomtatva kitűnik a tömegből, és a vásárlátogatók számára azonnal egyértelművé teszi, hogy kit látnak. Feltűnő, merész, meggyőző. A tető különösen alkalmas cég- és márkalogók elhelyezésére, míg a fotórealisztikus és nagyméretű motívumok különösen meggyőzőek a oldalfalakon. Az Ön elképzeléseit és kívánságait saját grafikai stúdiónkban elkötelezett csapat valósítja meg. Grafikai csapatunk többéves szakértelmét természetesen az Ön nyomtatott összecsukható pavilonjába is beépítjük . Az egységes összkép érdekében. A határozott megjelenésért.

konfiguráljon most
minden bevetéshez felszerelve

Oldalfali modellek az Ön kiállítási sátrához

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

Icon

Nem számít, milyen ötletek kavarognak a fejében, grafikai csapatunk Önnel együtt megvalósítja azokat, és egy olyan összecsukható pavilont hoz létre, amely egyedülálló!

minden és még több

Különleges felszerelési lehetőségek a kiállítási sátorhoz

A vásár a szabadban kerül megrendezésre? Lehet, hogy egy kicsit későn lesz? Vagy tárolóhelyre van szüksége a táblagépek és katalógusok számára? A megfelelő tartozékokkal minden helyzetre felszerelheti kiállítási sátrát. Világítással és hősugárzóval. Oldalfalakkal. Értékesítési pultokkal. Önnek melyik tartozékra van szüksége?

Minden tartozékhoz
ésszerű ötlet

Kiállítási sátrat szeretne bérelni?

"Mi lenne, ha bérelnénk egy vásári sátrat?" - sok kiállító gyakori gondolata. De ami elsőre jó üzletnek hangzik, az a vásáron gyakran tévedésnek bizonyul. Egyedi nyomtatás a nagyobb láthatóságért? Általában nem lehetséges. Egy vásári sátor az Ön céges arculatának színeiben? Gyakran nehéz. Jó minőségben és tökéletes állapotban? Bérelt kiállítási sátrak esetén nem mindig garantált. A saját összecsukható pavilon nemcsak az egyéni márkaépítés lehetőségét kínálja, hanem azt is, hogy olyan helyeken jelenjen meg, ahol a potenciális ügyfelek várják Önt - és mindez éveken keresztül. Egy vásárlás. Számtalan vásáron/kiállításon való megjelenés. Az Ön sikere.

Összehasonlítás: összecsukható sátor bérlése vagy vásárlása
az Ön kedvence?

Felfújható kiállítási sátor vs. klasszikus kiállítási sátor

Kiállítási sátor vásárlásakor a kiállítók gyakran botlanak a felfújható kiállítási sátrakba. Több évtizedes tapasztalatunk azt is megmutatta, hogy a felfújható kiállítási sátrak elsőre ígéretesnek hangzanak, de a rendszeres használat során a klasszikus kiállítási sátrak még mindig a legjobbak. Hogy miért? Mert praktikusabb a kezelésük, és jobban illeszkednek beltéri rendezvényeken, vagy amikor a hely szűkös. Ráadásul nincs a folyamatos ventilátor okozta kellemetlen háttérzaj, és nincs szükség tápegységre. Még mindig a felfújható kiállítási sátor érdekli? Akkor vegye fel a kapcsolatot legjobb szakértőinkkel. A Zingerle Group termékkínálatában a "Mastertent" márkanév alatt felfújható reklámhordozók is szerepelnek.

Kötelezettség nélküli árajánlatkérés
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.