O nouă culoare specială: ALBASTRU GHEAȚĂ

În sfârșit, a sosit. Noua culoare pentru țesăturile noastre de cort este acum disponibilă la prețuri imbatabile!

Inspirat de maestru

Natura ca model

Apă cristalină, aer curat și aisberguri gigantice. Natura a fost întotdeauna muza omului. În plus față de tonurile pământii ale textilelor noastre Recycling, am dorit să preluăm culoarea ghețarilor noștri nativi din Alpi cu noua culoare albastru gheață.

Și acum să trecem la campania grozavă pe care am gândit-o: Pentru a proteja ghețarii, vom dona 25% din fiecare articol de textile de culoare albastru-gheață vândut unei organizații locale care lucrează pentru Alpi și împotriva topirii ghețarilor. Dar asta nu este suficient. Noul material textil este disponibil la prețuri imbatabile. Susțineți alături de noi lupta împotriva topirii ghețarilor și beneficiați de prețuri avantajoase unice!

Cereți ofertă acum
25 % reducere pentru dumneavoastră

Faceți bine și salvați

Culoarea noastră albastru gheață a fost inspirată de ghețari și contribuie, de asemenea, la conservarea acestora. La fiecare achiziție, noi, ca și companie, donăm 25% din valoarea produselor textile către Alpenverein Südtirol, care își are sediul foarte aproape de unitatea noastră de producție din Tirolul de Sud, Italia. Organizația non-profit se angajează în conservarea naturii și protecția mediului în Alpi.

În plus față de donație, oferim o reducere suplimentară de 25% la produsele textile!

salvați acum
stabil, robust, unic

Detalii tehnice

100 % impermeabil

La fel ca toate celelalte materiale textile din gama noastră, albastru gheață este 100% impermeabil, are o protecție UV de 50+, este robust și rezistent la rupere. Din motive ecologice, nu folosim un strat ignifugat. Cu toate acestea, materialul textil nu se topește la fel de repede ca, de exemplu, gheața la soare. Focul ar trebui ținut departe de textile în orice caz.

Valoarea Pantone a textilului: Pantone 14-4210 TPX.

Impermeabil Impermeabil
Protecție UV Protecție UV
Din Europa Din Europa
Personalizare Personalizare
Limitată, pentru avansarea dvs.

Adaptat pentru dumneavoastră

Mărimile preferate ale clienților noștri

Culoarea albastru gheață poate fi achiziționată în cele trei mărimi populare: 3x3 m, 3x4,5 m, 3x6 m. În plus, materialul textil poate fi comandat pentru toți pereții laterali cu Velcro. Textilul în sine este o ediție specială și, prin urmare, limitată. În timp ce alții compun mulțimea cu alb sau negru, dumneavoastră puteți ieși cu ușurință în evidență ca un munte înzăpezit.

Apogeul tuturor personalizărilor ? Logo-ul dvs. sau inscripțiuni, exact așa cum vă doriți. Avem pașaportul ECO pentru cerneala folosită la imprimarea pe textile. Așa că puteți da ultimele retușuri pavilionului dvs. pliabil cu conștiința împăcată. În plus, echipa noastră internă de grafică vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta cu orice cerere de personalizare.

La imprimare și personalizare
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.