de încredere. tangibilă.pentru dvs.

Despre Ecotent®

Scufundați-vă în spiritul vibrant al companiei noastre și descoperiți ce ne face să vibrăm.

Pentru clienții și angajații noștri, a face parte dintr-o afacere de familie înseamnă a avea o persoană de contact tangibilă și un angajator care nu urmărește profituri pe termen scurt, ci dorește să construiască relații durabile.

Din Europa Din Europa
De la producător De la producător
Inovație Inovație
Cel mai bun raport preț-performanță Cel mai bun raport preț-performanță
 
Marca noastră principală

Zingerle Group

Ecotent® face parte din Zingerle Group. O afacere de familie care se află acum la a treia generație și este unul dintre cei mai mari producători europeni de corturiFamilia scrie istoria internațională a corturilor cu marca Mastertent® de 30 de ani deja. Cu Ecotent® în portofoliu, un nou capitol din istoria companiei începe în 2023. În raportul nostru anual  veți găsi puncte de atracție interesante ale grupului de companii în ultimul an.   

Descoperiți Zingerle Group
în inima Dolomiților italieni

Sediul nostru central

Sediul nostru central, unde se află centrul nostru operațional și unde construcțiile din aluminiu ale corturilor noastre pliabile sunt fabricate, asamblate, inspectate, ambalate și expediate în întreaga lume, este situat în Schabs. Un sat foarte mic din Tirolul de Sud, Italia, cuibărit în Dolomiți, cu doar 3.312 locuitori, situat la peste 750 m deasupra nivelului mării.

TRĂIM SUSTENABILITATEA
Întreaga noastră clădire este alimentată cu energie verde de la panourile solare de pe acoperiș. Folosim iluminat cu LED în toate zonele, suntem conectați la rețeaua de încălzire urbană a municipalității, care generează căldură din resurse regenerabile, și lucrăm cu furnizori locali pentru a minimiza distanțele de transport. 

Descoperiți proiectele noastre pentru sustenabilitate
atelier propriu de cusut și tipografie

cea de-A DOUA UNITATE DE PRODUCȚIE

Întregul proces de producție are loc în cadrul Uniunii Europene. În cea de-a doua unitate de producție din România, avem propriul atelier de cusut și imprimare.

Ne aflăm într-o parte specială a României, cunoscută pentru poveștile despre vampiri și castelele locuite de creaturi supranaturale: Transilvania. Cu toate acestea, angajații noștri sunt oameni în carne și oase și nu folosesc magia pentru a face acoperișurile corturilor noastre, ci doar tehnologii inovatoare și multă experiență.

Zone de bine dispuse pentru angajații noștri

Echilibrul dintre viața profesională și cea privată

Combustibil pentru motorul companiei noastre

Bunăstarea angajaților noștri este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, am amenajat o zonă de "bunăstare" cu fructe proaspete, ceai și gustări, precum și o sală de yoga. Birourile cu înălțime reglabilă asigură un spate sănătos. De asemenea, oferim un program de lucru flexibil și organizăm numeroase evenimente de echipă;

descoperiți mai multe sau deveniți parte din echipa noastră
300+ angajați motivați în întreaga lume • 
Icon

Peste 300 de angajați din centrele noastre de producție și distribuție din Europa și Statele Unite lucrează împreună pentru a vă oferi cele mai bune produse și servicii.

Ceva diferit

Caritate

O dată pe an, organizăm un eveniment de binefacere în cadrul căruia colectăm donații, 100% din acestea mergând către o organizație de caritate. 

Aflați mai multe
AICI, ACOLO, ORIUNDE

Întotdeauna disponibil, întotdeauna acolo pentru dvs.!

Indiferent unde vă aflați, suntem întotdeauna disponibili și ne bucurăm să vă sfătuim cu privire la decizia dvs. Angajații noștri cunosc cel mai bine produsele noastre și nevoile clienților noștri și, prin urmare, vă pot ajuta să găsiți soluția potrivită. Dacă vă decideți să cumpărați unul dintre produsele noastre, experții noștri vă vor fi alături și după vânzare - vă promitem.

Serviciu clienți extins Serviciu clienți extins
Oameni în centru Oameni în centru
Experiență & profesionalism Experiență & profesionalism
Rețea de distribuție globală

Întotdeauna lângă dumneavoastră

Nu contează unde vă aflați, suntem aproape. Puteți găsi toți consilierii noștri clienți și punctele de vânzare pe harta lumii din dreapta;

Găsiți persoana de contact
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.