Repararea pavilionului pliabil

Vă arătăm cum să o reparați!

Fixare
Fixați greutățile
Montarea
Încălzitor
Montarea
Spoturi cu leduri
Montarea
Benzi cu leduri
Montarea pereților laterali
Montarea pereților laterali cu benzi Velcro și fermoar
Montarea
Tejghea
Ecotent Imagevideo
Noi suntem
Înlocuire
Postul central
Înlocuire
Stâlp de colț
Înlocuire
Foarfecă de structură
Înlocuire
Picior de cort
Montaj acoperiș
Seria E1 - 3x3 m
Montaj acoperiș
Seria E3 - 3x3 m
Montaj acoperiș
Seria E1 - 6x3 m
Ridicarea pavilionului pliabil
Seria E1 - 3x3 m

O furtună puternică și bruscă a deteriorat structura sau acoperișul pavilionului dvs.? Nu vă faceți griji, la Ecotent® vă oferim piese de schimb și instrucțiuni video!

Spre deosebire de discount-eri, magazinele de bricolaj, angrosiști sau importatori, noi, în calitate de producător, dispunem de toate piesele de schimb de care aveți nevoie și garantăm disponibilitatea pieselor pentru structura dvs. timp de cel puțin 10 ani, chiar dacă între timp produsul dvs. a fost scos din producție. În plus, am proiectat produsul pentru a fi durabil și ecologic, astfel încât să poată fi reparat ușor, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. În acest fel, putem să ne asigurăm că produsele noastre durează cât mai mult timp posibil și să evităm risipa inutilă de materiale și bani.

Suntem aici pentru dvs.! Suntem aici pentru dvs.!
Serviciu clienți extins Serviciu clienți extins
Livrare rapidă Livrare rapidă
Reducerea CO² Reducerea CO²
Rapid și ușor

Cerere privind piesele de schimb pentru pavilioane pliabile

Pentru a găsi piesa de schimb potrivită, tot ce trebuie să faceți este să contactați unul dintre experții noștri Ecotent. În calitate de producător, avem întotdeauna toate piesele de schimb în stoc, astfel încât orice piesă deteriorată să poată fi înlocuită rapid.

În pavilioanele noastre, toate elementele structurale sunt conectate între ele printr-un sistem de șuruburi patentat. Acest sistem nu numai că face ca pavilionul să fie mai practic de utilizat și împiedică șuruburile convenționale să se desprindă, dar permite și înlocuirea ușoară și repararea independentă a pieselor fără a fi nevoie de unelte speciale. Bineînțeles, oferim și un kit de reparații de tip "do-it-yourself" pentru acoperiș.

Multe deteriorări pot fi reparate cu ușurință. Cu toate acestea, dacă este mai rentabilă o reparație sau achiziționarea unei noi structuri depinde întotdeauna de mărimea daunelor, de mărimea pavilionului pliabil și de seria de calitate. Expertul dvs. va fi bucuros să vă sfătuiască!

Contactați-ne
arrow

Posibile deteriorări ale pavilionului pliabil

Cele mai frecvente tipuri de deteriorare a corturilor pliante sunt:

  • foarfeci îndoite
  • articulații rupte
  • rupturi în țesătură

Sunteți afectat de vreuna dintre acestea? Scrieți-ne.

Contact

Cauzele deteriorării pavilionului pliabil

Există multe motive pentru care un pavilion pliabil se poate rupe. În cele mai multe cazuri, însă, cauzele constau în următoarele puncte:

  • Utilizare incorectă (în timpul furtunilor și rafalele enorme de vânt)
  • Fixare necorespunzătoare (fără greutăți și curele de tensionare)
  • Transport necorespunzător (acoperișul nu este îndepărtat de structură și corturile sunt mutate înainte și înapoi cu neglijență)
  • Depozitare necorespunzătoare

Depozitarea necorespunzătoare sau transportul necorespunzător are ca rezultat mici găuri și rupturi în țesătură, în principal din cauza frecării țesăturii de structură. În acest caz, puteți contacta și producătorul, deoarece, de obicei, acesta oferă și o soluție pentru țesături. Pavilioanele pliabile de la Ecotent®, de exemplu, pot fi salvate cu o folie specială care se aplică dedesubt, prin călcare, pe rupere.

Contact
Sfaturi practice

Pentru a evita daunele

Pentru a preveni ca acest lucru să vi se întâmple din nou, vă recomandăm să urmați sfaturile de mai jos. Astfel, vă veți putea bucura de pavilionul dvs. pentru mult timp!

  1. Fixarea corectă pavilioanelor pliabile: ancorați întotdeauna pavilionul cu greutăți și chingile de ancorare, mai ales atunci când îl utilizați în aer liber.
  2. În cazul rafalelor de vânt furtunoase: în caz de furtună, vă recomandăm să demontați și să așezați pavilionul în conformitate cu instrucțiunile.
  3. Ambalați și transportați corect: atunci când împachetați, asigurați-vă că țesătura este complet uscată - aceasta este singura modalitate de a preveni apariția mucegaiului. În timpul transportului și depozitării, asigurați-vă că pavilionul nu are spațiu pentru a aluneca sau cădea.
La contact
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.