Cum vă putem ajuta?

Fie că aveți întrebări legate de gama de produse, livrare sau plată, vă stăm la dispoziție personal. 

Sunați-ne sau scrieți-ne.

Vă oferim consultanță cuprinzătoare pentru a vă ajuta să găsiți produsul potrivit pentru proiectul dvs. Vă garantăm că vă răspundem în termen de 24 de ore (zile lucrătoare).

La formularul de contact
O mie de clienți mulțumiți O mie de clienți mulțumiți
Experiență & profesionalism Experiență & profesionalism
Serviciu clienți de încredere Serviciu clienți de încredere
Oameni în centru Oameni în centru
Vă puteți baza pe noi înainte, în timpul și după achiziție. 
• Made in Europe • Made in Europe
Icon

Fabricat în Europa: Producem noi înșine toate pavilioanele noastre pliabile. În cele două unități de producție din Italia și România, angajații noștri cu vechime lucrează pentru a vă îndeplini visul de a avea propriul pavilion pliabil.

Trăim sustenabilitatea

Ce este important pentru noi

În calitate de companie producătoare, suntem conștienți de faptul că avem un impact asupra mediului prin acțiunile noastre. De aceea, oferim produse durabile, cum ar fi țesătura noastră reciclată, coasem genți grozave din resturile de țesătură create în timpul producției pavilioanelor noastre pliabile, iar clădirea companiei noastre este alimentată 100% cu energie solară. Dar filozofia noastră de sustenabilitate este mai mult decât atât, deoarece dorim să contribuim nu numai la bunăstarea mediului înconjurător, ci și la bunăstarea semenilor noștri.

Aflați mai multe despre el
Rețea de distribuție globală

Întotdeauna lângă dumneavoastră

Nu contează unde vă aflați, suntem aproape. Puteți găsi toți consilierii noștri clienți și punctele de vânzare pe harta lumii din dreapta;

Găsiți persoana de contact
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.