pentru un viitor durabil

Mediul înconjurător este important pentru noi. Pentru dumneavoastră?

producție responsabilă

eforturile noastre

Sustenabilitatea socială și de mediu

În calitate de producător, suntem conștienți de marea noastră responsabilitate de a utiliza resursele în mod responsabil și de a minimiza impactul asupra mediului. Împreună cu celelalte mărci ale Zingerle Group, dezvoltăm în permanență noi proiecte pentru un mediu și o societate mai durabile. Cuvântul "eco" din Ecotent® se referă la cuvintele englezești "economic" și "ecologic", ambele făcând parte din valorile noastre.

Reducerea CO² Reducerea CO²
Durabil Durabil
Din material reciclat Din material reciclat
Oameni în centru Oameni în centru
Datorită sistemului nostru fotovoltaic, economisim aproximativ 250 de tone de CO2 pe an.
Sustenabilitate la Ecotent®

Măsuri practice pentru un viitor mai verde!

Politica noastră de sustenabilitate începe cu clădirea companiei noastre din Tirolul de Sud, care, din 2008, este alimentată 100% cu energie regenerabilă de la marele nostru sistem fotovoltaic. În toate locațiile noastre, acordăm atenție consumului economic de energie prin mici măsuri zilnice, cum ar fi oprirea computerelor și a aparatelor electrocasnice atunci când nu sunt utilizate și utilizarea lămpilor cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic, care consumă doar 1/5 din energie în comparație cu lămpile convenționale.
În plus, clădirile noastre sunt bine izolate termic, pentru a reduce pierderile de căldură.

Citiți mai multe pe site-ul web al Zingerle Group
STIL DE VIAȚĂ DURABILĂ: Accent pe oameni

Responsabilitatea noastră socială

Trăim sustenabilitatea în toate fațetele sale: Ne pasă nu numai de mediu, ci și de oamenii. La Ecotent®, ne pasă de bunăstarea angajaților noștri, a semenilor noștri și a celor care se află în situații de viață dificile. Ne-am conceput spațiile, orele de lucru și activitățile companiei pentru a răspunde nevoilor individuale și în fiecare an organizăm proiecte de caritate și evenimente pentru a sprijini persoanele defavorizate.

Mai multe detalii aici
MATERIALE RECICLABILE PENTRU UN VIITOR DURABIL

ECOTENT® SE BAZEAZĂ PE PRODUSE DURABILE 

Ciclul de viață al produselor noastre este infinit

În producția pavilioanelor noastre pliabile, suntem pasionați să avem grijă de fiecare mic detaliu, astfel încât acestea să dureze cât mai mult timp posibil. O durată de viață mai lungă înseamnă mai puține deșeuri de materiale și un echilibru energetic optimizat în producție. În acest fel, contribuim și la reducerea emisiilor de CO2!

Pentru producția pavilioanelor noastre pliabile, folosim numai materiale reciclabile: aluminiu pentru stâlpi, fier pentru picioare și plastic pentru capacele de acoperire sau pentru butonul de apăsare. De asemenea, țesăturile noastre prelucrate din poliester pentru acoperișuri și pereți laterali sunt 100% reciclabile la sfârșitul duratei de viață;
 


upcycling

Resturi? Nu, capodopere!


Transformăm deșeurile aparente în valoare adăugată pentru clienții noștri. De fapt, folosim resturile de țesături din pavilioanele noastre pliabile pentru a realiza genți practice multifuncționale pe care le livrăm tuturor clienților noștri ca un cadou durabil și util.

împărtășiți și dumneavoastră valorile noastre?

100% din material reciclat

Dacă împărtășiți valorile noastre de sustenabilitate, avem soluția perfectă. Printre țesăturile noastre pentru corturi veți găsi materialul textil "Recycling", care este fabricat din polimeri de poliester 100% reciclați, obținuți din sticle PET vechi. Beneficiile pentru mediu sunt multe: 1. nu producem material nou, 2. reciclăm deșeurile, 3. reducem numărul de sticle de plastic care altfel ar ajunge în ocean sau la gropile de gunoi. Această țesătură este disponibilă în trei nuanțe naturale: Olive, Stone și Sand. De asemenea, a fost testată și certificată în conformitate cu Control Union's Global Recycled Standard.

 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.