24/7 - 365 de zile

Corturi de garaj rezistente la iarnă

Acoperiș stabil pentru mașina dvs.

Visul oricărui proprietar de mașină: un garaj. Dar ce se întâmplă dacă acest lucru nu este posibil din cauza autorizației de construire sau a lipsei de spațiu? Un cort de garaj poate fi un mare ajutor. Atât vara, cât și iarna, sunteți perfect protejat de soare, ploaie sau grindină.

Cel mai bun lucru? Garajele pentru corturi nu necesită o licență și sunt mobile.

toate cele patru anotimpuri

Cort de garaj pentru iarnă

Zăpadă, frig, umezeală. Mai ales iarna, condițiile exterioare pot fi foarte dure pentru un vehicul. Dar ce face un cort de garaj rezistent la iarnă? La ce ar trebui să fiți atenți?

  • Textilul potrivit. Textilele trebuie să fie 100% impermeabile, rezistente la rupere și la vânt. Acoperișul și pereții laterali pot îndeplini astfel cerințele acestora.
  • Metalul potrivit. Structura ar trebui să fie rezistentă la coroziune și să poată fi deschisă și închisă chiar și după perioade lungi de utilizare, la fel ca prima dată. Nu trebuie să se îndoaie, nici măcar în condiții de vânt.
  • Fixarea corectă. Unul sau chiar două rânduri de greutăți fac ca cortul dvs. de garaj să fie stabil. Mai bine să fiți în siguranță decât să vă pară rău: dacă puteți atașa un set de ancorare, puteți asigura rezistență absolută la iarnă.
  • Garanțiile corespunzătoare. Perioadele lungi de inactivitate în timpul iernii pot solicita foarte mult de la un garaj de cort. Dacă credeți în produsul dvs., testați, certificați și garantați clientului ceea ce promiteți.

Și dumneavoastră? Este cortul dvs. de garaj rezistent la iarnă?

configurați acum
pentru eroii noastre de zi cu zi

Cort de garaj pentru mașina dvs.

Pentru mulți oameni, mașina a devenit parte integrantă a vieții de zi cu zi. Fie că este vorba de un model nou, de ocazie, clasic sau special - o pasiune pentru mulți. Aceasta trebuie să fie protejată pe toate anotimpurile și în toate condițiile meteorologice. La soare, ploaie, zăpadă și grindină. Un garaj de cort pentru mașina dvs. este, prin urmare, o investiție care vă scutește de vizite frecvente la mecanic și de costurile de asigurare.

sub acoperiș și peretele lateral

Mărimea potrivită pentru cortul de garaj

Fie că este vorba de bicicletă, motocicletă sau mașină, Ecotent are mărimea potrivită, cu dimensiuni generoase pentru fiecare vehicul. Acest lucru facilitează urcarea și coborârea din vehicul.

Chiar și anvelopele sau accesoriile auto pot încăpea în cortul dvs. de garaj.

Atunci când alegeți mărimea, rețineți înălțimea de intrare a fiecărei mărimi, astfel încât vehiculul dvs. să aibă loc și pe înălțime.

aveți nevoie de o mărime diferită?
6x3 m
4,5x3 m
3x1,5 m
6x4 m
4x4 m
4x2 m
8x4 m
practic, sigur

Accesorii pentru corturi de garaj

Există, de asemenea, accesorii practice pentru corturile noastre de garaj. Pentru că iarna se întunecă repede, elementele de iluminat sunt printre favorite. Încălzitoarele ușurează munca, chiar și în timpul zilei, când soarele strălucește, dar este încă răcoare. Practic: ambele pot fi atașate rapid pe structură. Deoarece nu există întotdeauna o conexiune electrică în cortul de grădină, Ecotent oferă o baterie portabilă. Acest lucru înseamnă că toate dispozitivele electrice pot fi utilizate cu ușurință și în siguranță. În zăpadă, vânt sau ploaie.

prezentare generală a accesoriilor
echipat pentru fiecare situație

Protecție CU pereți laterali pentru corturi de garaj

Pereții laterali sunt esențiali pentru a transforma un acoperiș mobil pentru mașini într-un cort de garaj. Cu ușă, pentru intrare și ieșire. Cu fereastră , pentru o privire de ansamblu sau clasicul: pereți laterali închiși. Și pentru toți cei care au un clasic: perdelele de colț. Acel ceva în plus pentru vehiculele speciale.

Toți pereții noștri laterali sunt 100% impermeabili, ușor de atașat și pot fi personalizați la cerere. Cum ar arăta cortul dvs. de garaj?

Protecție împotriva vântului și a ochilor curioși

Perete lateral închis

Clasic. Atașat în cel mai scurt timp cu Velcro, perete lateral închis este o opțiune de accesoriu populară. Pe de o parte, oferă o protecție completă împotriva vântului și a intemperiilor, iar pe de altă parte, creează un spațiu publicitar imprimabil suplimentar.

Rulează-te

Perete lateral cu ușă

Intrați! Peretele lateral cu ușă rulabilă invită clienții sau oaspeții să intre în pavilionul pliabil. Ușa poate fi deschisă complet și poate fi rulată atât din interior, cât și din exterior prin intermediul celor două fermoare.

Vedere panoramică

Perete lateral cu fereastră

Priveliști frumoase. Peretele lateral cu fereastră din PVC vă permite să priviți afară și vă protejează de vânt și de intemperii. Datorită ferestrei panoramice mari, pavilionul pliabil pare mai luminos și mai mare, creând o atmosferă primitoare.

elegant, din toate părțile

Perdea de colț

Festive. Adăugați o notă elegantă pavilionului dvs. pliabil cu perdelele de colț. Ideală pentru ocazii festive - de la petreceri aniversare la sărbători de nuntă.

arrow
1, 2 sau 3?

3 serii de calitate, alegerea dvs.

În funcție de durata și frecvența de utilizare, oferim 3 serii de calitate. În calitatea obișnuită și pentru fiecare buget. Decideți dvs. care dintre cele 3 serii se potrivește pentru dumneavoastră și pentru proiectul visat.

La comparația seriilor
O minune colorată

Corturi colorate pentru garaje

De la alb neutru sau gri deschis la galben sau roșu. Un aspect de parteneriat cu vopseaua sau încă puțin discret? Cu o selecție de 15 culori, toată lumea va găsi culoarea dorită. Cele 3 țesături reciclate ale noastre oferă un plus în ceea ce privește culoarea și durabilitatea. 

cort de garaj
pentru iubitorii de specialități

Corturile de garaje tipărite

Sunteți un pasionat de o anumită marcă sau model de vehicul? Ieșiți în evidență datorită unei vopsiri sau a unui ambalaj special? Perfect!

Avem exact ceea ce vă trebuie pentru dumneavoastră și pentru mașina dvs. Cu un logo clar sau imprimare pe suprafață totală toate ușile (de garaj) vă sunt deschise.

totul despre imprimare
Personalizare Personalizare
Propria echipă de grafică Propria echipă de grafică
Idei creative Idei creative
Motive fotorealistice Motive fotorealistice
arrow
În doar 2 minute

Cort stabil de garaj - ridicare rapidă

Dacă doriți să montați singur cortul dvs. de garaj, atunci Ecotent este locul potrivit pentru dumneavoastră. Nu sunt necesare instrucțiuni de utilizare, nici ore de muncă sau unelte. Puteți avea vehiculul dvs. sub cort în doar 2 minute.

Ridicare explicată în detaliu
DIRECT DE LA PRODUCĂTOR

Garaj mobil 

Ușor de transportat, dar stabil. Dacă doriți să folosiți pavilionul pliabil nu numai ca alternativă de garaj, ci și ca cort de grădină, cort de curse sau chiar ca cort de club, Ecotent vă oferă un produs "Made in Europe". Testat, certificat și încoronat cu sigilii și garanții. Așteptați cu nerăbdare pavilionul perfect?

Configurați cortul pentru garaj
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.