transformați exteriorul în noul interior

Corturi de grădină - pavilionul mobil pentru grădina dvs.

Bucurați-vă de aer liber cu corturile de grădină impermeabile.

Pentru un loc plăcut din grădină. Pentru următoarea petrecere în grădină. Pentru numeroasele unelte de grădină. Corturile de grădină pliabile sunt o soluție practică pentru orice grădină. 100% impermeabil, stabil și flexibil.Se ridică în 2 minute. Dezvoltate pentru orice ocazie, pentru perioade lungi de utilizare și pentru toate condițiile meteorologice. Ca atracție la modă sau ca protecție fiabilă împotriva soarelui și a ploii. Corturile noastre de grădină impresionează prin calitate superioară datorită multor ani de expertiză și producție europeană. Perfecte pentru grădinarii pasionați și pentru profesioniștii în grădinărit. Pentru petrecăreți și pentru cei care caută plăcerea. Pentru dumneavoastră și pentru oaspeții dvs.

La revedere foișor

Cumpărarea corturilor de grădină practice.

Doriți să cumpărați un cort de grădină? Rezistent la apă, stabil și pentru orice vreme? Și la un preț mic? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Pavilioanele noastre pliabile conving cu cea mai bună calitate, sunt realizate pentru o durată de viață lungă și potrivite pentru orice vreme. În toate mărimile. Și în culori proaspete. În calitate de producător suntem, de asemenea, în măsură să garantăm un raport calitate-preț de top și termene de livrare scurte. Direct din producția noastră în grădina dvs.

o notă verde
AȚI ȘTIUT?

Corturi de grădină sau FOIȘOARE de grădină? 

Cort de grădină sau foișor de grădină? Vă explicăm diferența dintre un cort de grădină și un foișor de grădină. Scurt, clar și la obiect.

  • Corturi de grădină: Corturile de grădină sunt pavilioane pliabile clasice care pot fi montate și demontate în doar 2 minute. Rapid, ușor, fără unelte. Materialele 100% impermeabile și protecția fiabilă împotriva razelor UV garantează o protecție sigură în orice vreme. În serile răcoroase de vară, în zilele vântoase de toamnă sau în cazul unor schimbări neașteptate ale vremii, pereții laterali asigură o protecție optimă pe toate planurile. Datorită dimensiunilor compacte de ambalaj , cortul de grădină poate fi depozitat pentru a economisi spațiu atunci când nu este utilizat pentru perioade mai lungi de timp. În șopronul de grădină. În garaj. În pivniță.
  • Foișoare de grădină: Foișoarele de grădină au, de obicei, o construcție solidă din oțel sau lemn, ceea ce le conferă o stabilitate și o robustețe deosebite.Ele pot fi echipate cu elemente laterale potrivite, dar numai cu un efort mare și cu uneltele potrivite. Deschis astăzi, închis mâine? În funcție de vreme? Complet flexibil? Din păcate, nu este posibil. Odată instalate, ele rămân așa. În timpul verii. În timpul iernii. 365 de zile. Doriți să împachetați foișorul iarna? Sau să-l mutați pe terasă pentru următoarea cină? Cu greu de conceput. Cu un foișor de grădină din lemn sau oțel, mutarea flexibilă este posibilă doar cu un efort mare.
pornirea configurației
arrow
În doar 2 minute

Ridicarea corturilor de grădină

Gata de utilizare în cel mai scurt timp. Corturile noastre de grădină pot fi montate în doar 2 minute. În doar câțiva pași simpli. Fără niciun fel de unelte. Deschideți sacul, ridicați cortul - gata. 

Ridicare explicată în detaliu
 
Potrivit pentru orice grădină

Cort de grădină 3x3 m

Cunoscută de toți. Preferat de toată lumea. Un produs multifuncțional pentru orice grădină. Cu o suprafață de 9 m², cortul de grădină 3x3 m este numărul 1 în rândul corturilor de grădină. Cortul de grădină de 3x3 m s-a dovedit deosebit de popular ca un acoperiș în grădină, o zonă de relaxare, ca umbră pentru copiii care se joacă în nisip, și protecție împotriva ploii pentru petreceri în grădină sau grătare sau ca magazie de scule. 100% impermeabil, deosebit de robust, rezistent la furtuni și intemperii. Pentru fiecare grădină. Pe orice vreme.

la 3x3 m
arrow
1, 2 sau 3?

3 serii de calitate, alegerea dvs.

În funcție de durata și frecvența de utilizare, oferim 3 serii de calitate. În calitatea obișnuită și pentru fiecare buget. Decideți dvs. care dintre cele 3 serii se potrivește pentru dumneavoastră și pentru proiectul visat.

La comparația seriilor
Tot ce e bun vine de sus?

Corturi de grădină impermeabile ca protecție împotriva soarelui și a ploii

Pentru a se asigura că corturile de grădină servesc, de asemenea, ca protecție fiabilă împotriva soarelui și a ploii, acestea trebuie să fie 100% impermeabile și să aibă suficientă protecție UV. La Ecotent® veți găsi doar pavilioane impermeabile cu protecție UV fiabilă. În mod standard. Acest lucru înseamnă că rămâneți flexibil și puteți reacționa spontan la schimbările de vreme. Rapid, simplu și solid.

configurați acum
Colorată, colorată, colorată

Toate culorile pentru cortul dvs. de grădină

Plictiseala nu este genul dvs.? Nici a noastră nu este. De aceea, la Ecotent® puteți alege din 15 culori de țesăturipentru acoperiș și pereții laterali . Preferați ton pe ton? Sau colorată? Nu este nicio problemă. Culorile diferite vă oferă nenumărate opțiuni de combinație. Fiecare cort de grădină este unic.

Îl doriți și mai individual? Perfect. Atelierul nostru de imprimare intern vă oferă o gamă largă de opțiuni de design pentru cortul dvs. de grădină. Motive foto realiste pot fi imprimate cu ușurință pe acoperiș și pe pereții laterali. Un peisaj de grădină de vis. Confetti și ghirlande pentru locația petrecerii. Și dvs. ce doriți să vedeți în grădina dvs.?

comparați toate culorile
pentru o soluție de 360°

Pereții laterali ai cortului de grădină

Protecție împotriva vântului. Viață privată. Sau pur și simplu pentru că vă place. Pereții laterali ai cortului de grădină vă oferă multe posibilități. De obicei, sunt folosite ca protecție practică și fiabilă împotriva vântului și a ploii, dar sunt populare și ca protejarea vieții privată împotriva ochilor curioși. Dotați cu elemente de fixare Velcro, pereții noștri laterali pot fi fixați foarte rapid. Fără niciun fel de unelte. Fie că sunt închise, cu o fereastră sau cu o ușă. Ele pot fi combinate în mod flexibil.

Protecție împotriva vântului și a ochilor curioși

Perete lateral închis

Clasic. Atașat în cel mai scurt timp cu Velcro, perete lateral închis este o opțiune de accesoriu populară. Pe de o parte, oferă o protecție completă împotriva vântului și a intemperiilor, iar pe de altă parte, creează un spațiu publicitar imprimabil suplimentar.

Rulează-te

Perete lateral cu ușă

Intrați! Peretele lateral cu ușă rulabilă invită clienții sau oaspeții să intre în pavilionul pliabil. Ușa poate fi deschisă complet și poate fi rulată atât din interior, cât și din exterior prin intermediul celor două fermoare.

Vedere panoramică

Perete lateral cu fereastră

Priveliști frumoase. Peretele lateral cu fereastră din PVC vă permite să priviți afară și vă protejează de vânt și de intemperii. Datorită ferestrei panoramice mari, pavilionul pliabil pare mai luminos și mai mare, creând o atmosferă primitoare.

La nivelul taliei

Perete lateral semi-înălțime

Înălțime ideală. Peretele lateral semi-înălțime permite contactul direct cu clienții la nivelul ochilor. Cu o înălțime de aproximativ un metru, este perfect pentru standuri de vânzări și târguri.

pentru vremurile bune

Perete lateral cu tejghea

Serviciu perfect. Tejgheaua este foarte rapid de asamblat și demontat și, cu baza sa din oțel galvanizat și blatul din lemn, este accesoriul perfect pentru catering și evenimente.

Bineînțeles, certificat și sigur pentru alimente.

elegant, din toate părțile

Perdea de colț

Festive. Adăugați o notă elegantă pavilionului dvs. pliabil cu perdelele de colț. Ideală pentru ocazii festive - de la petreceri aniversare la sărbători de nuntă.

și chiar mai mult

Gamă largă de accesorii pentru corturi de grădină

Grădina - un paradis de vacanță deosebit de plăcut pe tot parcursul anului. Pentru ca în orice moment al anului să puteți lucra sau să vă relaxați în grădină, vă oferim pe numeroase opțiuni de accesorii. Fie că este vorba de iluminat pentru petreceri în grădină, jgheaburi de ploaie pentru vreme rea, pereți laterali sau radiatoare - avem accesoriul potrivit pentru fiecare cort de grădină. Ce planuri aveți?

La toate accesoriile
direct de la producător în grădina dvs.

Corturi de grădină stabile

Nu numai pavilioanele noastre pliabile sunt stabile și solide, ci și compania din spatele Ecotent®. Experiența de fabricație. 75 de ani de expertiză. Idei proaspete. Rezultatul? Un cort de grădină robust, care este un spectacol de admirat. Testat, certificat și încoronat cu sigilii. În plus, vă oferim piese de schimb pentru cortul de grădină care facilitează reparațiile la domiciliu. Fără nicio unealtă. Și dumneavoastră vă puteți baza pe experiența noastră și pe miile de pavilioane pliabile pe care le vindem. Pe piață de zeci de ani, orientate spre viitor.

configurați acum
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.