Pentru un aspect puternic

Corturi de publicitate și promovare

Pur și simplu ingenios: corturi publicitare personalizate pentru un marketing de succes.

Un mesaj clar. Vizibilitate sporită. Mai mult succes. Corturile de promovare și publicitate sunt partenerul ideal pentru evenimente publicitare de orice fel. Mobile, flexibile și convingătoare. În uz în cel mai scurt timp. În cea mai bună calitate datorită multor ani de know-how. Cu corturile noastre de promovare, aduceți o gură de aer proaspăt evenimentului dvs. publicitar și convingeți pe toată linie. Pe toată lumea. Și peste tot.

Pentru o impresie de durată

Corturi publicitare imprimate pentru o mai mare vizibilitate

Publicitatea vizuală rămâne în memorie! Utilizați pavilionul dvs. pliabil ca spațiu publicitar practic. Cele mai recente procese de imprimare vă oferă o gamă largă de opțiuni de design, astfel încât pavilionul dvs. publicitar să fie cu adevărat unic.

Logo-ul firmei. Litere. Chiar și motive foto realiste pot fi transferate pe țesătură. Motivele de imprimare de pe pereții laterali pot fi plasate fie în interior, fie în exterior - este posibilă chiar și imprimarea pe două fețe. Vă adaptăm cortul de promovare exact la dorințele dvs. - echipa noastră de grafică experimentată vă stă la dispoziție pentru a vă consilia.

O imprimare publicitară pe acoperișul sau pereții laterali închiși este deosebit de atrăgătoare. Toate celelalte modele de pereți laterali disponibile pot fi prevăzute, la cerere, și cu o imprimare? Bineînțeles că da. Strălucitor. Colorat. Unic.
 

Direct de la producător

Doriți să cumpărați un cort de promovare?

Doriți să cumpărați un cort de promovare? De preferință direct de la producător? Cu termene de livrare scurte și la prețuri atractive? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Oferim o gură de aer proaspăt în jungla corturilor promoționale și convingem cu o calitate din Europa și un raport preț-performanță de top . Direct de la producția noastră la evenimentul dvs. Drumul nu poate fi mai scurt.

Configurați acum

Țesături colorate pentru cortul dvs. publicitar

Și ce dacă sunt colorate? Contrastele și modele de culori individuale susțin efectul publicitar al corturilor dvs. promoționale și le fac să atragă atenția. Oferim o gamă largă de până la 15 culori standard. Fie că este vorba de un roșu aprins, un albastru moale sau un galben strălucitor - aveți posibilitatea de a alege;

arrow
Se poate face chiar atât de repede?

Ridicare în doar 2 minute

Nu se poate merge mai repede. Corturile noastre de promovare pot fi montate în cel mai scurt timp. Cu doar câțiva pași simpli. În cel mai scurt timp. Deschideți geanta, montați cortul - și ați terminat. 

 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.