Pentru un aspect puternic

CORTURI ROBUSTE PENTRU EVENIMENTE CU UN RAPORT PREȚ-PERFORMANȚĂ DE TOP

Planificați evenimentele dvs. fără corturi speciale pentru evenimente?

Suntem siguri: corturile pentru evenimente pur și simplu se potrivesc întotdeauna. Acestea sunt la fel de versatile ca și cerințele dvs. Fie că sunt în interior sau în aer liber. După-amiaza sau seara. La festivaluri, concerte sau alte evenimente în aer liber - la noi veți găsi cu siguranță cortul potrivit pentru evenimente. Asta este o promisiune. Datorită textilelor 100% impermeabile și ignifuge, sunteți în siguranță cu Ecotent®.
Doriți să cumpărați un cort pentru evenimente ? Nicio problemă. Avem pavilioane pliabile de toate mărimile și culorile. Aici, ani de experiență și cunoștințe întâlnesc design proaspăt și un raport preț-performanță de top.

lăsați o amprentă

Doriți să ieșiți în evidență? Este posibil cu corturile imprimate pentru evenimente.

Cortul pentru evenimentul dvs. devine un punct de atracție suprem cu o imprimare personalizată. Procesele de imprimare de ultimă generație transformă pavilionul dumneavoastră într-o pânză pe care vă puteți da frâu liber și vă puteți transforma cortul de evenimente într-un suport publicitar impresionant. Corturile imprimate pentru evenimente sunt un punct de atracție absolut la orice eveniment. Asta este sigur. Dar ați prefera să ieșiți în evidență prin culori? Nici o problemă. Alegeți culorile preferate și combinați diferitele textile între ele. Ton în ton. În două culori. Sau viu colorate. La noi, nu există limite pentru imaginația dvs.

Propria echipă de grafică Propria echipă de grafică
Idei creative Idei creative
Motive fotorealistice Motive fotorealistice
Producție proprie Producție proprie
întotdeauna și pretutindeni

Cort pentru evenimente 3x3 m, un cort universal pentru orice eveniment.

În funcție de tipul de eveniment și de numărul vizitatorilor, oferim pavilioane pliabile în 11 mărimi diferite. Cel mai popular cort pentru evenimente este modelul de 3x3 m - cu o suprafață acoperită de 9 m², acesta este mărimea ideală pentru numeroase evenimente. Greutatea redusă face din acest cort pentru evenimente partenerul ideal, iar cu un imprimeu este un adevărat punct de atracție.
Cele două pavilioane pliabile mai mari din gama noastră - cortul pentru evenimente de 8x4 m și "fratele său mai mic" cu 6x4 m - sunt deosebit de potrivite pentru evenimente mari cu mulți vizitatori. Dacă sunteți în căutarea unui pavilion ca bar pentru evenimente sau stand de vânzări, cortul pliabil de 4,5x3 m este o alegere bună.

și ce se potrivește evenimentului dvs.?

MĂRIMILE CORTULUI CARE VI SE POTRIVESC

Sunteți pregătiți pentru noi drumuri? Mărimea potrivită pentru evenimentul dvs. de succes.

CONFIGURAȚI ONLINE ACUM
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
4x2 m
4,5x3 m
3x3 m
3x2 m
3x1,5 m
2x2 m
1,5x1,5 m
Un produs obligatoriu

3 motive pentru un pavilion de evenimente

Vă arătăm de ce pavilioanele sunt o necesitate pentru organizatorii de evenimente și fac acum parte din echipamentul standard:

  • Ridicare rapidă: De ce sunt adesea folosite pavilioanele pliabile la evenimente? Pentru că pot fi montate în cel mai scurt timp. În cel mai scurt timp - fără niciun fel de unelte. Acest lucru vă lasă suficient timp pentru alte lucruri importante.
  • Protecție împotriva ploii și umbră: Cine nu a experimentat acest lucru? Evenimentul este în desfășurare, iar vremea pare orice numai roz. Un motiv pentru a fi abătut? Nici o problemă, pavilioanele pliabile impermeabile și rezistente la intemperii sunt soluția. La Ecotent® veți găsi numai pavilioane pliabile 100% impermeabile. În plus, țesăturile sunt rezistente la UV și oferă un loc umbros chiar și în soare arzător.
  • Ușor de transportat: Astăzi aici, mâine acolo. Transportul fără efort este cel mai important. Datorită dimensiunilor compacte de ambalaj și a roților practice de transport, pavilioanele noastre pliabile pot fi transportate în mod convenabil din punctul A în punctul B.
Descoperiți toate pavilioanele pliabile
arrow
pentru toate domeniile de utilizare

1 marcă, 3 serii de calitate

Oferim 3 serii în funcție de durata și frecvența de utilizare. În calitatea obișnuită și pentru orice buget. Pentru organizatorii de evenimente. Pentru start-up-uri. Pentru cei care nu stau niciodată pe loc.

Descoperiți toate seriile
când poate fi mare

CORTURI DE EVENIMENTE PENTRU CONCERTE, FESTIVALURI ȘI ALTE EVENIMENTE MARI

La concerte și alte evenimente mai mare se folosesc de obicei mai multe corturi modulare care îndeplinesc funcții diferite. În timp ce unele dintre pavilioanele impermeabile sunt utilizate ca acoperișuri pentru echipamentele de iluminat și de sunet , altele servesc ca standuri de vânzare pentru diferite produse legate de eveniment și catering. Corturile pentru evenimente sunt, de asemenea, utilizate frecvent ca acoperiș pentru zonele de control al intrării. Cu sau fără pereți laterali depinde în întregime de nevoile organizatorului.

CORTURI PENTRU EVENIMENTE SPORTIVE

La evenimentele sportive, corturile pentru evenimente și-au dovedit de mult timp utilitatea ca avanposturi pe pista de curse, ca centru pentru comentatori sau ca corturi de start și de sosire. Dar pavilioanele pliabile caracterizează și imaginea evenimentelor sportive mai mici, a campionatelor de club, a festivalurilor pentru copii, a jocurilor și a festivalurilor urbane. Acolo sunt folosite în principal ca un acoperiș pentru arbitrii, ca vestiar și refugiu pentru sportivi sau pentru eliberarea numerelor de start. Vă puteți convinge singuri: posibilitățile de utilizare sunt la fel de variate ca și dumneavoastră și evenimentul dvs. sportiv.

CORTURI DE EVENIMENTE PENTRU FESTIVALURI FOLCLORICE.

La marile festivaluri folclorice, pavilioanele pliabile sunt adesea folosite ca birouri de bilete și pentru controlul intrărilor. Pe de altă parte, la festivalurile de folk ceva mai mici, acestea sunt adesea folosite pentru a acoperi zona invitaților sau formația.

CORTURI DE EVENIMENTE PENTRU NUNȚI ȘI GALE.

Da, vreau. Corturile pentru evenimente sunt, de asemenea, ideale pentru celebrarea nunților - dotate cu perdele de colț elegante și iluminat discret, acestea creează o atmosferă de vis. Cu imprimare individuală pe pereții laterali sau pe peretele din spate, pavilioanele mobile sunt, de asemenea, un substitut practic pentru un perete foto la gale de strângere de fonduri și alte ocazii festive.

PEREȚI LATERALI ȘI ACCESORII PENTRU ORICE OCAZIE.

Pavilioanele noastre pliabile sunt la fel de unice ca și evenimentul dvs. În funcție de tipul de eveniment, puteți alege dintr-o gamă largă de pereți laterali și accesorii cu care vă puteți echipa în mod optim cortul pentru evenimente. Pereții laterali în diverse modele asigură o protecție optimă în toate direcțiile. Complet închise și opace. Cu ușă. Cu fereastră. Pentru toți cei care iubesc soluțiile la 360°. În gama noastră veți găsi și alte accesorii potrivite: de la tejghele practice la sisteme de încălzire și jgheaburi de ploaie. Pentru ca fiecare eveniment să fie un succes. Mai ușor ca niciodată.

Descoperiți toate accesoriile

Accesoriile potrivite pentru evenimentul dvs.

Închis
Semi-înălțime
Cu ușă
Cu fereastră
Steag de tip lacrimă
Tejghea
Benzi cu LED-uri
Roți de transport "Large"
Greutăți

Cort gonflabil vs. cort clasic pentru evenimente.

Ultimii 75 de ani ne-au arătat că corturile gonflabile pentru evenimente sunt o alegere populară pentru evenimente. Dar ne-au arătat, de asemenea, că corturile pentru evenimente clasice au încă un avantaj. De ce? Pentru că corturile clasice pentru evenimente sunt mai ușor de manevrat și au dimensiuni mai mici și, prin urmare, pot fi utilizate și în interior sau acolo unde spațiul este limitat. În timp ce o conexiune la curent și zgomotul (oarecum puternic) cauzat de suflanta continuă nu reprezintă o problemă la concerte și festivaluri mari, acesta poate fi foarte deranjant pentru dvs. și pentru vizitatorii dvs. la nunți, evenimente sportive sau evenimente în interior. Tot nu doriți să vă lipsiți de un cort gonflabil pentru evenimente? În gama noastră Zingerle Group, oferim o varietate de suporturi publicitare gonflabile sub marca Mastertent®. Contactați pur și simplu unul dintre experții noștri.

Solicitați acum informații. Fără obligații.

Corturi pentru evenimente direct de la producător.

Corturile pentru evenimente Ecotent® sunt toate născute din 75 de ani de experiență în producție și sunt fabricate în întregime în Europa. Și ce înseamnă asta pentru dumneavoastră? Multe avantaje. Pe lângă un pavilion pliabil robust, cu o construcție de înaltă calitate, primiți numeroase garanții și vă bucurați de o serie de avantaje pe care doar un producător le poate oferi:

  • Utilizarea de materiale de înaltă calitate
  • Construcție robustă
  • 100% impermeabil
  • Rezistent la foc și la vânt
  • Numeroase accesorii
  • 5 ani garanție de producător pentru orice defect de material sau de producție la structura din aluminiu
  • Numeroase certificate pentru stabilitatea și durabilitatea materialelor
arrow

Doriți să închiriați un cort pentru evenimente?

Aveți nevoie de cortul pentru eveniment doar o singură dată? Atunci este cu siguranță mai ieftin să închiriați un cort. Dar, mai ales la evenimente, a fi atrăgător contează mai mult ca niciodată. Culorile proaspete, un design cool și o imprimare individuală sunt cele mai convingătoare. Chiar vreți să vă lipsiți de ele? Atunci închirierea cortului pentru evenimente nu este cu siguranță soluția potrivită pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, există o serie de alte criterii care vorbesc în favoarea achiziționării unui cort. Am comparat cele mai importante puncte pentru dumneavoastră.

Comparație: închirierea unui cort vs. cumpărarea unui cort
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.