atragerea atenției

Cort expozițional mobil pentru prezentarea dvs.

Vă arătăm cum arată un stand de expoziție puternic.

Rețeta secretă pentru o prezentare de succes la un târg? Un pavilion de expoziție care convinge pe toată linia. Pentru mai multă vizibilitate. Pentru succesul dvs. Fie ca stand de expoziție clasic într-o sală de expoziție, fie pentru prezența în aer liber la un târg - cu corturile de expoziție Ecotent® aducem prezența dvs. la târg sub acoperiș. În cea mai bună calitate și cu mulți ani de know-how. Pentru start-up-uri. Pentru profesioniști. Și pentru toți cei care se află pe drum.

simplu, rapid

Cumpărați-vă cortul de expoziție în doar câțiva pași

Doriți să cumpărați un cort pentru târg? La cea mai bună calitate și direct de la producător? Cu termene de livrare scurte și la un preț atractiv? Ceea ce pare imposibil, noi facem posibil. Corturile noastre pentru expoziții impresionează prin calitatea europeană și un raport preț-performanță de top. Direct de la producția noastră la dumneavoastră la târg.

pornirea configurației
Ieșiți în evidență
Youtube video thumbnail
cu cât mai mare cu atât mai bine?

Ce mărime ar trebui să aibă cortul dvs. de expoziție?

Mic - mediu - mare. În funcție de spațiul disponibil, oferim diferite mărimii pentru standul mobil de expoziție. Oferim o gamă largă de mărimi diferite și serie pentru a face ca prezentarea dvs. la târg să fie perfectă. Fie că este vorba de o apariție mică sau foarte mare - printre cele 11 mărimi standard disponibile veți găsi cortul potrivit pentru expoziție. Vă promitem.

la prezentarea generală a mărimilor
nehotărât?

Mărimea potrivită pentru standul dvs. de expoziție

la mărimi
3x3 m
4x4 m
2x2 m
6x3 m
 
ÎNTOTDEAUNA UN PLUS

Cort de expoziție 3x3 m

Cortul de expoziție 3x3 m - cunoscut și îndrăgit de toată lumea. Pătratul multifuncțional cu 9 m² oferă suficient spațiu pentru a vă prezenta afacerea și, în același timp, pentru a vă consilia vizitatorii - și, în cel mai bun caz, pentru a-i transforma în clienți. Cu toate acestea, adevăratele puncte forte ale cortului de expoziție de 3x3 m sunt: manevrarea ușoară, dimensiunile mici ale ambalajului și greutatea redusă. Echipat cu tejghea, iluminatul potrivit și pereți laterali pavilionul dvs. pliabil poate fi transformat în cel mai scurt timp în standul expozițional perfect. Și mai este ceva... Puteți să vă completați pavilionul pliabil 3x3 m cu un imprimeu proaspăt și îndrăzneț. Acest lucru va fi convingător pe toată linia. Pentru toată lumea. Și peste tot.

Descoperiți pavilionul pliabil 3x3 m
arrow
1, 2 sau 3?

3 serii de calitate, alegerea dvs.

Je nach Einsatzdauer und -Häufigkeit bieten wir 3 Serien. In gewohnter Qualität und für jedes Budget. Entscheide selbst, welche der 3 Serien zu dir und deinem Vorhaben passt.

La comparația seriilor
indiferent unde se află clientul

Cort de expoziție în aer liber pentru o aparență impermeabilă

Târgurile comerciale în aer liber sunt la modă. Iar corturile pentru expoziții în aer liber sunt soluția ideală. În timp ce alte corturi de expoziție în aer liber sunt adesea slabe, corturile de expoziție Ecotent® conving pe toată linia. De ce? Pentru că materialele 100% impermeabile, o construcție rezistentă la vânt și intemperii și o protecție fiabilă împotriva razelor UV garantează o apariție de succes. La vreme ploioasă. În căldura verii.Întotdeauna 365. Pavilioanele noastre pliabile impermeabile sunt potrivite pentru orice târg în aer liber și sunt un companion fidel atât în condiții de ploaie constantă, cât și de soare orbitor. În timp ce aveți grijă de vizitatorii dvs., cortul dvs. de expoziție în aer liber are grijă de restul. Sigur și solid.

Impermeabil Impermeabil
Rezistent la vânt Rezistent la vânt
Protecție UV Protecție UV
Stabil Stabil
ca și dvs.

Imprimarea unică a cortului dvs. de expoziție

Un aspect extraordinar. Un efect publicitar sporit. Mai mult succes. Corturile de expoziție imprimate sunt un partener indispensabil pentru mulți expozanți. Imprimate cu logo-ul companiei, cu logo-ul mărcii sau cu sloganul publicitar inconfundabil, ieșiți în evidență din mulțime și le spuneți imediat vizitatorilor târgului la cine se uită. Frapant, îndrăzneț, convingător. Acoperișul este deosebit de potrivit pentru logo-urile de firmă și de marcă, în timp ce motivele foto-realiste și la scară mare sunt deosebit de convingătoare pe pereții laterali. Ideile și dorințele dvs. vor fi puse în aplicare de o echipă dedicată în propriul nostru studio de grafică. Expertiza de ani de experiență a echipei noastre de grafică este, bineînțeles, încorporată și în pavilionul dvs. imprimat pliabil. Pentru o imagine de ansamblu coerentă. Pentru un aspect puternic.

Configurați acum
echipat pentru fiecare situație

Modele de pereți laterali pentru cortul dvs. de expoziție

Protecție împotriva vântului și a ochilor curioși

Perete lateral închis

Clasic. Atașat în cel mai scurt timp cu Velcro, perete lateral închis este o opțiune de accesoriu populară. Pe de o parte, oferă o protecție completă împotriva vântului și a intemperiilor, iar pe de altă parte, creează un spațiu publicitar imprimabil suplimentar.

Rulează-te

Perete lateral cu ușă

Intrați! Peretele lateral cu ușă rulabilă invită clienții sau oaspeții să intre în pavilionul pliabil. Ușa poate fi deschisă complet și poate fi rulată atât din interior, cât și din exterior prin intermediul celor două fermoare.

Vedere panoramică

Perete lateral cu fereastră

Priveliști frumoase. Peretele lateral cu fereastră din PVC vă permite să priviți afară și vă protejează de vânt și de intemperii. Datorită ferestrei panoramice mari, pavilionul pliabil pare mai luminos și mai mare, creând o atmosferă primitoare.

La nivelul taliei

Perete lateral semi-înălțime

Înălțime ideală. Peretele lateral semi-înălțime permite contactul direct cu clienții la nivelul ochilor. Cu o înălțime de aproximativ un metru, este perfect pentru standuri de vânzări și târguri.

pentru vremurile bune

Perete lateral cu tejghea

Serviciu perfect. Tejgheaua este foarte rapid de asamblat și demontat și, cu baza sa din oțel galvanizat și blatul din lemn, este accesoriul perfect pentru catering și evenimente.

Bineînțeles, certificat și sigur pentru alimente.

elegant, din toate părțile

Perdea de colț

Festive. Adăugați o notă elegantă pavilionului dvs. pliabil cu perdelele de colț. Ideală pentru ocazii festive - de la petreceri aniversare la sărbători de nuntă.

Icon

Indiferent de ideile dvs., echipa noastră de grafică le va realiza împreună cu dumneavoastră și va crea un pavilion pliabil unic!

și chiar mai mult

Opțiuni speciale de echipament pentru cortul de expoziție

Târgul va avea loc în aer liber? Ar putea fi puțin cam târziu? Sau aveți nevoie de spațiu de depozitare pentru tablete și cataloage? Cu ajutorul accesoriilor potrivite puteți echipa cortul de expoziție pentru orice situație. Cu iluminat și încălzitoare. Cu pereți laterali. Cu tejghea de vânzări. Ce accesorii aveți nevoie?

La toate accesoriile
idee justificată

Ați prefera să închiriați un cort pentru târg?

"Ce-ar fi să închiriem un cort pentru târg?" - un gând frecvent printre mulți expozanți. Dar ceea ce pare a fi o idee bună la început se dovedește adesea a fi o greșeală la târg. Un print individual  pentru mai multă vizibilitate? De obicei, nu este posibil. Un cort de târg în culorile firmei dvs.? Adesea dificil. De bună calitate și în stare perfectă? Nu este întotdeauna o garanție în cazul corturilor de expoziție închiriate. Propriul dvs. pavilion pliabil  nu vă oferă doar șansa de a avea un branding individual, ci și oportunitatea de a apărea în locații în care vă așteaptă potențiali clienți - pentru mulți ani de acum încolo. O singură achiziție. Nenumărate apariții la târguri comerciale. Succesul dumneavoastră.

În comparație: închiriați sau cumpărați un cort pliabil
preferatul dvs.?

Cortul gonflabil de expoziție vs. cortul clasic de expoziție

Atunci când achiziționează un cort de expoziție, expozanții dau adesea peste corturi de expoziție gonflabile. Experiența noastră de zeci de ani ne-a arătat, de asemenea, că corturile de expoziție gonflabile par promițătoare la început, dar în utilizarea regulată corturile de expoziție clasice rămân în continuare pe primul loc. De ce? Pentru că sunt mai practice de manevrat și se potrivesc mai bine la evenimente de interior sau atunci când spațiul este limitat. În plus, nu există un zgomot de fond neplăcut cauzat de un ventilator continuu și nu este nevoie de o sursă de alimentare. Înclinați în continuare spre un cort gonflabil pentru expoziții? În acest caz contactați experții noștri. Gama noastră de produse Zingerle Group include, de asemenea, produse gonflabile publicitare sub marca "Mastertent".

Cerere fără obligație
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.