Cort pentru terasă

Extindeți zona dvs. în aer liber cu un cort de terasă - Viitorul gastronomiei și nu numai

DESIGN ȘI FUNCȚIONALITATE

Descoperiți corturile de terasă de înaltă calitate care creează o atmosferă minunată

Corturile de terasă nu numai că arată bine, dar oferă și o funcționalitate excepțională. Versatilitatea lor face posibilă organizarea de evenimente speciale, seri tematice și alte inițiative culinare. Acestea fac posibilă realizarea oricărui eveniment gastronomic și se adaptează la orice anotimp datorită durabilității lor.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea pavilionului potrivit:

 • Utilizare continuă: dacă doriți să vă lăsați pavilionul pe terasă 365 de zile pe an, cel mai bine este să optați pentru seria E1.
 • Utilizare frecventă: aveți evenimente săptămânale la care folosiți cortul de terasă, dar în restul timpului nu aveți nevoie de el? În acest caz, seria E2 este un bun compromis.
 • Utilizare puțin frecventă: dacă folosiți pavilionul doar pentru câteva evenimente sau zile speciale și doriți să economisiți bani, dar în același timp doriți să vă bazați pe un produs de calitate, seria E3 este potrivită pentru dumneavoastră.

Ceea ce caracterizează toate seriile este atenția la detalii și experiența pe care noi am dobândit-o în 75 de ani. În plus, producem totul pe teritoriul UE la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și vă oferim consultanță de specialitate, garanții, și piese de schimb indiferent de seria de pavilion pliabil pe care o alegeți. Toate structurile și acoperișurile noastre din aluminiu au fost testate și certificate de institute internaționale specializate, ceea ce se reflectă în calitatea, robustețea și durabilitatea pe care le garantăm.

Compararea tuturor seriilor de pavilioane pliabile
11 + MĂRIMI

Mărimea potrivită pentru dVS.

Datorită sistemului modular , puteți personaliza forma și mărimea cortului de terasă așa cum doriți.

Toate mărimile dintr-o privire
1,5x1,5 m
2x2 m
3x1,5 m
3x2 m
3x3 m
4,5x3 m
4x2 m
4x4 m
6x3 m
6x4 m
8x4 m
arrow
Testat și certificat

Pavilionul rezistent la intemperii pentru terase

Știm că două dintre cele mai importante caracteristici ale corturilor de terasă sunt rezistența la vânt și la intemperii. Din acest motiv, structura și elementele de legătură ale pavilioanelor noastre sunt realizate din aluminiu de înaltă calitate. De asemenea, designul tehnic al pavilionului și al tuturor componentelor sale a fost proiectat cu atenție, astfel încât să poată rezista la vânturi puternice cu o fixare corectă.

Putem dovedi acest lucru?
Bineînțeles! Pavilioanele noastre pliabile au fost testate de un institut olandez specializat în inginerie într-un canal de vânt. Rezultatul a arătat că acestea pot rezista la vânturi de până la 100 km/h. Puteți citi toate detaliile în certificare. 

La garanții și certificate
Arta ospitalității:

Cum face un cort de terasă din locația dvs. o destinație populară

Ospitalitatea este o artă și o puteți duce la un nou nivel cu corturile de terasă. Acoperișurile noastre din aluminiu pentru terase creează o atmosferă confortabilă și atrag clienții care doresc să experimenteze deliciile culinare într-o ambianță specială. Pavilioanele pliabile transformă restaurantul dvs. într-un loc în care fiecare client se simte ca acasă și, prin urmare, este sigur că va reveni din nou și din nou.

 
Accent pe versatilitate

Cortul de terasă și toate utilizările sale posibile

Corturile noastre de terasă s-au dovedit a fi potrivite într-o mare varietate de domenii:

 • pavilioane pliabile pentru terase private: ca o oază de umbră și liniște acasă,
 • corturi de terasă pentru magazine: pentru a plasa o parte din produsele dvs. în afara magazinului și a le proteja de razele UV sau de vremea rea,
 • acoperiș de terasă pentru baruri și restaurante: ca un acoperiș la intrare pentru a proteja clienții care așteaptă, ca un cort de bucătărie sau un acoperiș pentru întreaga zonă exterioară sau ca
 • cort de terasă pentru fumători: pentru a oferi adăpost de vremea de afară.

Cum poate un singur produs să fie atât de versatil?

Datorită 15 culori disponibile și 3 textile diferite, posibilităților infinite de personalizare, celor 3 structuri diferite din aluminiu și gamei largi de accesorii, cum ar fi iluminat, metode de fixare și pereți laterali interschimbabili.

Simplu și fără găurire

Cum se fixează un pavilion pliabil pe terasă?

Cu greutățile de 10 și 20 kg de la Ecotent, este o joacă de copil să atașați un cort de terasă fără a fi nevoie să faceți găuri în pământ. Greutățile din fontă galvanizată sunt rezistente la rugină și au o formă ergonomică, cu mânere de transport care le fac ușor de transportat și de stivuit. Designul minimalist asigură, de asemenea, că sunt discrete și se potrivesc în orice mediu.

Arătați toate metodele de fixare
nu numai pentru gastronomie

Povestea de succes a lui Hein Gericke

Hein Gericke, un renumit brand german de îmbrăcăminte pentru motociclete, a decis să se bazeze pe corturile Ecotent pentru a adăuga o notă în plus la afacerea sa. Este bine cunoscut faptul că în jurul lumii motocicletelor se formează grupuri apropiate de entuziaști care împărtășesc o pasiune. Heink Gericke a dorit să se concentreze pe acest lucru și a creat , un loc de întâlnire pe terasa magazinului său. Astfel, pasionații de motociclete au început să viziteze magazinul nu doar pentru a cumpăra haine noi, ci și pentru a se întâlni cu alți entuziaști și a-și organiza următoarele plimbări la umbra pavilioanelor pliabile de marcă. Această idee originală a adus noi clienți și a sporit loialitatea clienților existenți.

Care a fost contribuția specifică a pavilioanelor pliabile Ecotent?

 • Fiind vorba de structuri mobile, nu a fost nevoie de birocrație specială sau de autorizații de construcție.
 • Personalizarea cu numele mărcii și culorile atrăgătoare au asigurat o vizibilitate maximă, au intrigat trecătorii și au ajutat ca marca să fie reținută.
 • Sistemele de fixare sigură și construcția stabilă și durabilă au făcut posibilă lăsarea pavilioanelor în aer liber pentru perioade lungi de timp, fără a fi nevoie să ne facem griji cu privire la vânt sau precipitații. Astfel, personalul magazinului a putut continua să se concentreze asupra vânzărilor și nu asupra zonei exterioare.
 • Calitatea ridicată și atenția la detalii a pavilioanelor au ajutat la consolidarea imaginii pozitive a mărcii.
 • Ușurința de utilizare și dimensiunile reduse ale ambalajului au făcut posibilă depozitarea cu ușurință a pavilioanelor și economisirea spațiului în lunile mai reci.

Ce mai aștepți? Luați exemplul lui Hein Gericke și stimulați-vă afacerea.

O ATMOSFERĂ UNICĂ

CUM a beneficiat apelini de cortul terasă

Atunci când Apelini a decis să își echipeze terasa cu un pavilion pliabil, nu avea nicio idee despre cât de mult va influența acest lucru ambianța. Acum, clienții săi se bucură de mâncăruri gourmet atât la prânz, complet protejați de razele UV, cât și după apusul soarelui, înconjurați de o lumină difuză. Experiența sa arată că aceste zone acoperite adaugă o notă magică experienței restaurantului, atrăgând atât clienții obișnuiți, cât și vizitatorii noi care caută o seară specială.

Calitate ridicată și numeroase servicii

De ce să alegeți un cort de terasă Ecotent?

Pentru o imagine bună, este esențial să vă prezentați din partea dvs. cea mai bună. De aceea, alegerea unui pavilion de înaltă calitate cu atenție la detalii și manevrare practică este un mare avantaj.

În calitate de producător, vă oferim, de asemenea

 • Garanție pe toată durata vieții împotriva coroziunii ale structurii de aluminiu a cortului
 • 5 ani garanție de producător pentru orice defect de material sau de producție la structura din aluminiu
 • Disponibilitate 10 ani tuturor pieselor de schimb ale structurii de aluminiu
 • Serviciu clienți chiar și după cumpărare
 • Consiliere personală gratuită și fără obligații
 • Serviciu de înlocuire și reparații
 • Numeroase opțiuni de design individual și o echipă de grafică experimentată
 • Transport rapid și sigur
 • Certificate internaționale pentru stabilitate, rezistență la vânt, foc și apă
 • Pașaport ECO pentru culori și țesături durabile
Serviciu clienți de încredere Serviciu clienți de încredere
De la producător De la producător
Garanții generoase Garanții generoase
Producător din Europa Producător din Europa
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.