Un pic de Dolce Vita

Corturi de catering în aer liber.

Corturi gastronomice pentru dumneavoastră și pentru invitații dvs.

Vă place să mâncați în aer liber? Întotdeauna cu plăcere. Pe terasă? Sau în grădină? Perfect. Atât în plin soare, cât și în zilele ploioase? Fără nicio problemă. Corturile pentru mâncare sunt soluția ideală pentru zona dvs. în aer liber. Pentru un pic de dolce vita. Mobile, flexibile și 100% impermeabile. Gata de utilizare în cel mai scurt timp. Convingător ca un cort gastro clasic, cort de catering, cort pentru viticultori sau cort de bucătărie. Calitatea europeană și mulți ani de experiență promit stabilitate și durabilitate. Cu siguranță.

Cumpărați cortul dvs. de expoziție în doar câțiva pași

Doriți să cumpărați un cort gastro? Pentru o gastronomie de succes în aer liber? Pentru umbră și protecție împotriva ploii? Ați ajuns la locul potrivit. Pavilioanele noastre pliabile conving printr-un raport preț-performanță de top și cea mai bună calitate. Pentru 365 de zile. De ce? Pentru că pavilioanele noastre pliabile sunt 100% impermeabile și au o protecție UV fiabilă. Standard. Direct de la producția noastră către dumneavoastră. Drumul nu poate fi mai scurt.

Cort gastro
PRACTIC, versatil.

Corturi de catering - pur și simplu ingenios  

Un eveniment în viitor. O situație meteo incertă. Dar evenimentul se desfășoară fără probleme. Nunta. Evenimente corporative. Zile de naștere și aniversări. Anulare sau amânare? Nu se poate. Acesta este motivul pentru care furnizorii de catering și organizatorii de evenimente au ca echipament standard corturile de catering. Mobile, versatile și convingătoare. Gata de utilizare în cel mai scurt timp. Nu este nevoie de unelte. Pavilioanele pliabile, corturile de catering de astăzi, impresionează prin dimensiunile reduse ale ambalajului și prin faptul că pot fi transportate cu economie de spațiu. Datorită sistemului modular inteligent, corturile de catering Ecotent® pot fi, de asemenea, extinse cu ușurință și, astfel, oferă întotdeauna suficient spațiu pentru bucătărie și catering. Cortul pliabil impermeabil și rezistent la vânt și se adaptează chiar și la terenuri denivelate datorită picioarelor reglabile în înălțime.

Youtube video thumbnail
o mică atingere

Perdele de colț pentru cortul dvs. de catering.

Va fi ceva special. Mai ales romantic. Mai ales elegant. Pentru nunți sau alte ocazii elegante, vă recomandăm să folosiți perdelele de colț . Acestea dau fiecărui cort de catering acel ceva în plus. Fără niciun efort. Cu greu poate fi mai elegant.

pentru fiecare mărime

Accesorii inteligente pentru cortul dvs. gastro

Doriți o soluție completă? Noi vă putem ajuta. O gamă largă de accesorii, pereți laterali, tejghea, sisteme de iluminat reglabile, încălzitor sau greutăți completează pavilionul dvs. pliabil. O soluție de 360° pentru zona dvs. exterioară. Pentru compania dvs. de catering. Pentru dumneavoastră. Pentru oaspeții dvs.

Vizualizare accesoriilor
inovator, flexibil

Design elegant de lounge în aer liber

Le oferiți oaspeților dumneavoastră un lounge confortabil în aer liber? Dar încă vă lipsește acel ceva anume pentru a-l face să arate cu adevărat elegant și primitor? Poate că acoperișul de exterior potrivit? Cu un pavilion pliabil  puteți transforma zona dvs. de relaxare în locul preferat absolut al oaspeților dvs. în aer liber. Pe vreme însorită, acesta oferă o umbră plăcută. Pe vreme rea, ca un adăpost fiabil de ploaie. Cu încălzitor și sisteme de iluminat reglabile cortul dvs. pliabil devine un favorit răcoros în aer liber chiar și noaptea târziu.

in vino veritas

Corturi de viticultori pentru vinuri bune

Ce au în comun un vin bun și pavilioanele pliabile de la Ecotent®? Ambele oferă acel ceva anume la evenimente. La degustări. Degustări de vinuri. Chiar și la târgurile de vinuri, corturile pentru vinuri sunt tovarăși populari. Mobile, flexibile, practice. Manevrarea ușoară, transportul simplu și depozitare cu economie de spațiu constituie baza. Accesoriile inteligente  și diversele modele de pereți laterali se bazează pe acestea și vă oferă o soluție completă.

wandel-bar

O bucătărie în aer liber în cel mai scurt timp

Bineînțeles, mâncarea bună face parte dintr-un eveniment de succes. Pregătită în fața invitaților dvs. Proaspătă, sănătoasă și (bineînțeles) delicioasă. Un cort bucătărie este o necesitate. 100% impermeabile și ignifuge corturile noastre de bucătărie sunt perfecte pentru bucătăriile în aer liber. Fiabile și sigure. Pentru bucătari. Pentru maeștrii grătarelor. Și pentru toți cei cărora le place să gătească în aer liber. Datorită simplității de utilizare, transportului fără efort și depozitării cu economie de spațiu pavilioanele pliabile sunt, de asemenea, adesea folosite ca Street Food Stand. Companiile de mâncare stradală le folosesc pentru a completa Street Food Trucks și pentru a le plimba de la un eveniment la altul.

Icon

Pentru momente fără griji în aer liber, țesăturile noastre pentru corturi sunt conforme cu standardul UE EN 13501 - 1:2018 și, prin urmare, sunt ignifuge.

ceva pentru fiecare afacere

Cât de mare poate fi cortul dvs. gastro?

În funcție de cerințe, de spațiul disponibil sau de mărimea evenimentului, este disponibilă o gamă largă de mărimi. La Ecotent® vă oferim un total de 11 mărimi standard din care puteți alege. 

În timp ce cortul gastro 4,5x3 m este deosebit de potrivit ca cort pentru vinuri, pentru acoperirea evenimentului de Outdoor-Lounge în aer liber sau ca cort pentru fumători, furnizorii de catering preferă să folosească minunile noastre de spațiu. Pentru terase și grădini mari, dar și pentru nunți și alte evenimente, giganții noștri 8x4 m, 6x4 m și 6x3 m sunt ideali.

Bineînțeles, clasicul nostru, pavilionul pliabil 3x3 m, este, de asemenea, o mărime foarte populară și, mai presus de toate, practică. Lucrul cel mai tare? Toate mărimile pot fi combinate între ele. Așa că vă puteți mări și extinde pavilionul în cel mai scurt timp. Simplu. Rapid. Fără scule.

Descoperiți toate mărimile

Mărimea potrivită pentru cortul dvs. gastro.

La prezentarea generală a mărimilor
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
3x3 m
Pentru mai multă vizibilitate

Corturi gastro imprimate

Știați că vă puteți imprima și cortul gastro și de catering? Suprafețele mari ale pavilioanelor pliabile sunt ideale ca suport publicitar practic. În special pe acoperiș, logo-urile companiei și inscripțiile sunt ușor de văzut. Deci, ce ziceți de un pavilion pliabil imprimat cu logo-ul companiei dvs.? Discret sau proeminent? Alb-negru sau multicolor? Lăsați-ne sfătuit de echipa noastră de grafică experimentată și, împreună cu atelierul nostru intern de tipărire, obțineți maximul. Pentru mai multă vizibilitate. Pentru mai mult succes.

Totul despre personalizare
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.