atrăgătoare, rapidă, individuală.

Corturi cu mâncare stradală

În cel mai scurt timp, un stand de mâncare stradală la modă care iese în evidență.

Oameni de treabă. Atmosferă relaxată. Culturi străine și arome noi. Festivalurile de mâncare stradală atrag numeroși vizitatori de fiecare dată. Ce este cel mai important pentru proprietarii de food truck-uri? Să iasă în evidență și să atragă atenția. Atât din punct de vedere culinar, cât și vizual. Corturile pentru mâncare stradală sunt, prin urmare, perfecte ca o completare a camionului dvs. de mâncare sau ca stand propriu de mâncare stradală - alternativa la camioanele de mâncare scumpe. De ce?

 • Pentru că sunt rapid de montat și demontat - fără scule
 • Pentru că sunt deosebit de economice în ceea ce privește spațiul de transport și depozitare
 • Pentru că pot fi personalizate: culorile, imprimarea și accesoriile fac ca standul dvs. de mâncare stradală să fie cu adevărat unic

Cu pavilioanele noastre pliabile sunteți sigur că veți aduce o gură de aer proaspăt la orice festival de mâncare stradală. Cea mai bună calitate și expertiza de 75 de ani întâlnesc designul proaspăt și soluțiile moderne. Rezultatul? Un cort de mâncare stradală care impresionează pe toată linia. Toată lumea. Și peste tot.

arrow
Rapid & fără complicații

Ridicare în doar 2 minute

3 pași. 2 minute. Corturile noastre de mâncare stradală pot fi montate în cel mai scurt timp. Fără nici un instrument. Deschideți sacul, ridicați cortul - gata. 

La ridicare
mobilul este mobil

Corturi de mâncare stradală: alternativa pentru camioanele de mâncare scumpe.

Doriți să împărtășiți mâncărurile dvs. delicioase cu alții? Să mergeți din festival în festival și să vă arătați abilitățile? Dar nu doriți să plătiți o avere pentru apariția dvs.? În acest caz corturile de mâncare stradală sunt o alternativă reală pentru camioanele alimentare scumpe. Mobil, robust și 100 % impermeabil. În mod standard. Perfect pentru utilizare în aer liber. În căldura toridă a verii și ploaia constantă. Pentru astăzi. Pentru mâine. Pentru 365 de zile.

E bine de știut

9 lucruri pe care trebuie să le știți despre un cort de mâncare stradală.

Cu corturile de mâncare stradală de la Ecotent® sunteți și dumneavoastră pregătiți pentru următorul festival de mâncare stradală. Convingătoare pe toată linia, acestea sunt potrivite și pentru poșeta mică. Încă mai sunteți sceptici? Vă vom spune cele 9 avantaje ale corturilor noastre pentru mâncare stradală.

 1. Soluție ieftină: corturile pentru mâncare stradală sunt mai ieftin de cumpărat și, prin urmare, o alternativă ieftină la camioanele scumpe pentru mâncare.
 2. Transport fără efort: dimensiunile compacte ale ambalajului și greutatea redusă fac din transport o joacă de copii.
 3. Depozitare cu economie de spațiu: dimensiunile reduse ale ambalajului permit depozitarea cu economie de spațiu atunci când nu sunt folosite.
 4. Ridicare rapidă: asamblarea  durează doar 2 minute și nu necesită niciun fel de unelte.
 5. Diferiți pereți laterali: diferite modele de pereți laterali  vă permit să creați o soluție individuală de 360° care se potrivească dvs. și afacerii dvs. de street food.
 6. Nenumărate opțiuni de personalizare: imprimarea pe toată suprafața a acoperișului și  pereților laterali face ca cortul dvs. de street food să fie cu adevărat unic - în concordanță cu conceptul dvs. general.
 7. Mediu publicitar vizibil: nenumăratele opțiuni de personalizare  fac din cortul dvs. de mâncare stradală un mediu publicitar perfect și vă oferă o vizibilitate mai mare, chiar și în mulțimile mari.
 8. Accesorii practice: o gamă largă de accesorii oferă mai mult confort: pereți laterali, sisteme de iluminat, încălzitoare, tejghele din lemn, greutăți, roți de transport și multe altele.
 9. Întotdeauna la modă și flexibil: datorită flexibilității acoperișului și a pereților laterali, puteți să vă echipați oricând cortul de street food cu alți pereți laterali. De asemenea, pereții laterali tipăriți pot fi înlocuiți și adăugați cu ușurință, fără a fi nevoie să reimprimați întregul stand de mâncare stradală.
mai ușor decât credeți

Cumpărați corturi de mâncare stradală care iese în evidență.

Doriți să cumpărați un cort de mâncare stradală ? Pentru un stand de mâncare modern? Și un aspect ocazional? Perfect. Pavilioanele noastre pliabile  conving pe toată linia. Calitate europeană. Cunoștințe de 75 de ani. Raport calitate-preț de top. Culorile proaspete și modelele la modă dau cortului dvs. de mâncare stradală nota finală. Ce planuri aveți? Luați partenerul potrivit pentru dvs. și afacerea dvs.

Configurați cortul de mâncare stradală
Țesătură reciclată
arrow
cele mai bune pentru oaspeți

1 marcă, 3 serii de calitate

În funcție de durata și frecvența de utilizare, oferim 3 serii. În calitatea obișnuită. Pentru fiecare buget. Pentru profesioniștii din domeniul de mâncare stradală. Pentru nou-veniți și start-up-uri. Și pentru oricine dorește să-și împărtășească abilitățile de gătit cu alții.

Descoperiți toate seriile

Stand de mâncare stradală 100% impermeabil și ignifugat.

Festivalul este în desfășurare. Standul dvs. este bine frecventat. Primele picături cad din cer. Nu vă faceți griji. Cu un pavilion pliabil  de la Ecotent® sunteți în siguranță. Pavilioanele noastre sunt toate 100 % impermeabile. În mod standard. Și chiar ignifugate la cerere. Fie că doriți să îl folosiți ca acoperiș pentru oaspeții care vă așteaptă, pentru zona extinsă de catering, pentru dvs. în grădină sau bucătăria dvs., cu pavilioanele noastre puteți concentra asupra lucrurilor esențiale. Cortul dvs. de mâncare stradală se ocupă de restul. Fiabil, sigur și solid.

configurați acum
Ignifugat Ignifugat
Impermeabil Impermeabil
Protecție UV Protecție UV
Rezistent la vânt Rezistent la vânt
Cu imprimare? Logo!

Corturi de mâncare stradală tipărite - un aperitiv.

După cum știm cu toții, mâncăm și cu ochii. Așa că de ce să nu transformăm cortul cu mâncare stradală într-un aperitiv? Standurile de mâncare stradală tipărite nu sunt doar un suport publicitar ideal, ci și asigură automat mai multă vizibilitate. Imprimate cu logo-ul dvs. sau cu imagini fantastice cu mâncare, pavilionul dvs. personalizat pliabil va atrage toate privirile la orice festival de street food. Atractiv, provocant, convingător. Dacă acoperișul este deosebit de potrivit pentru logo-ul dvs., pereții laterali oferă o mulțime de posibilități pentru imagini fotorealistice și motive la scară mare. În propriul studio de grafică dorințele și ideile dvs. sunt realizate de către echipa noastră de grafică. Dedicat. Creativ. Ingenios. Și dacă doriți ceva diferit? Nicio problemă. Nu trebuie să cumpărați un nou cort de street food. Un nou perete lateral cu un imprimeu proaspăt conferă imediat cortului dvs. de mâncare stradală un aspect diferit. Personalizat. Flexibil. Versatil.

Vizualizați opțiunile de personalizare
SOLUȚIA 360°

Accesorii practice pentru pavilionul dvs. pliabil

Pavilionul clasic pliabil este doar începutul. Gama noastră largă de accesorii, vă permite X opțiuni de combinație pentru o soluție completă care vi se potrivește. Care vă place. Cel mai popular accesoriu? Pereții laterali. Acestea vă permit să vă personalizați designul. Complet închise. Cu ușă și fereastră. Și chiar și cu tejghea practică din lemn. În timp ce greutățile sunt utilizate în principal pentru stabilitate, spoturile cu LED-uri reglabile și încălzitoarele oferă mai mult confort. Roțile de transport atașabile vă permit să vă deplasați cu ușurință de la punctul A la punctul B. Ușor ca bună ziua.

Descoperiți toate accesoriile
DIRECT DE LA PRODUCĂTOR CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ

Cort versatil pentru mâncare stradală

Marca Ecotent® combină 75 de ani de experiență în producție, cunoaștere și expertiză cu idei interesante și soluții creative. Care este rezultatul? Un cort de mâncare stradală care impresionează. 100 % impermeabil. Rezistent la foc. Personalizat. Bineînțeles de calitate superioară, testat și certificat. Mii de pavilioane pliabile vândute stau la baza durabilității și stabilității. Ce mai așteptați? Achiziționați cortul dvs. de mâncare stradală de la producător. Pentru afacerea dvs. Pentru succesul dvs.

 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.