Vânzarea cu succes

Corturi pentru piață impermeabile & robuste

Haideți să creăm un stand de piață care va fi un adevărat succes.

Căutați un cort pentru piață? Poate pentru clasica piață săptămânală, tradiționala piață a fermierilor sau pentru marele târg? Indiferent de tipul de piață pe care îl căutați, avem cortul de piață potrivit pentru dumneavoastră.Pavilioanele pliabile de la Ecotent® sunt 100% impermeabile, deosebit de robuste, rezistente la intemperii și la furtună. Sunt perfecte pentru o utilizare continuă. Pe orice vreme. În orice locație. 

Cumpărați un cort de piață în doar câțiva pași

Un cort de piață trebuie să reziste la multe. Timpul îndelungat de staționare, diferitele condiții meteorologice, montarea, demontarea și transportul constant necesită calitate. La Ecotent® veți găsi corturi de piață stabile și de înaltă calitate,  sunt 100% impermeabile și asigură un raport preț-performanță de top.

Marktzelt konfigurieren
arrow

Într-o clipită - gata în 2 minute

Cu greu se poate fi mai rapid. Corturile noastre de piață se ridică în doar 2 minute. Cu doar câțiva pași simpli. Deschideți geanta, ridicați cortul - gata.

Cortul de piață face vânzarea mai ușoară

Corturi de piață profesionale de toate mărimile

De la micul cort pliabil  1,5x1,5 m la classic 3x3 m și 4,5x3 m până la gigantul 8x4 m - la Ecotent® veți găsi cu siguranță cortul de piață potrivit pentru dumneavoastră. Pur și simplu răsfoiți prezentarea noastră generală a mărimilor.

Ce mărime de cort de piață vi se potrivește?

Alegeți mărimea potrivită pentru dvs. și pentru standul dvs. din 11 mărimi.

La prezentarea generală a mărimilor
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m

Cortul de piață de 3x3 m testat

Cel mai bine vândut: Cortul de piață 3x3 m cu cei 9 m² de suprafață acoperită este numărul 1 pentru comercianții din piețe și din turnee și s-a dovedit deja a fi o platformă optimă de prezentare a produselor în numeroase piețe. 

Un must-have

Corturi de piață 100% impermeabile

Proprietarii de corturi de piață se află în aer liber cu cortul lor în cea mai mare parte a timpului. În orice anotimp. Pe orice vreme. De aceea, un pavilion pliabil 100 % impermeabil este o necesitate pentru fiecare comerciant de piață și mobil. În plus, cortul de piață trebuie să fie și rezistent la vânt, în special stabil și ignifug. Aici veți găsi ceea ce căutați: corturi de piață confecționate din textile 100 % impermeabile și ignifuge și care promit stabilitate și durabilitate cu numeroase certificate și garanții. Fără a trebui să renunțați la un design proaspăt și la culori cool.

100 % impermeabil • 100 % impermeabil •
Icon

Sunteți mereu pe afară? În orice moment al anului și pe orice vreme? Atunci aveți garanția că veți fi în siguranță cu pavilioanele noastre pliabile. 100% impermeabil. Chiar și în condiții de ploaie constantă.

Accesorii utile pentru standul dvs.

Profitați mai mult de cortul dvs. de piață. Cu accesorii individuale puteți să vă adaptați standul de piață la nevoile dvs. și să creați zona de vânzare perfectă pentru produsele. Tejghele utile pentru corturi, diverse tipuri de pereți laterali și accesorii de fixare se dovedesc a fi un sprijin eficient în timpul funcționării pieței și vă ușurează munca. Destul de simplu într-o clipită.

Căutați o soluție de 360°?

Accesorii inteligente pentru cortul dvs. de piață

Greutăți
Tejghea
Pereți laterali
Roți de transport "Large"
Încălzitor
Benzi cu LED-uri
Steag de tip lacrimă

Culori răcoroase și imprimeuri proaspete pentru standul dvs. de piață

Doriți să ieșiți în evidență în mulțime cu culori strălucitoare și un design proaspăt? O gamă largă de culori vă permite să alegeți dintr-o varietate de combinații de culori. Acest lucru vă permite să vă adaptați în mod profesionist cortul de piață la designul dvs. corporativ. Puteți obține o vizibilitate maximă cu o imprimare individuală  pe acoperiș. Numele companiei sau logo-ul vor arăta foarte bine acolo. În acest fel, fiecare client vă poate vedea standul de piață de la distanță.

Dar asta nu e tot... În plus față de acoperiș, pereții laterali  pot fi, de asemenea, imprimați atât pe exterior, cât și pe interior. Pereții laterali închiși, în special, oferă o mulțime de spațiu pentru publicitate de format mare. Sloganuri publicitare inteligente. Designuri interesante. Chiar și motive fotorealistice pot fi realizate în cea mai bună calitate a culorilor. 

Logo-uri mici și sloganuri captivante

Corturi de piață care conving

Doriți să ieșiți în evidență în mulțime sau pur și simplu să faceți mai mult din standul dvs.? Minunat. Echipa noastră experimentată de grafică vă poate ajuta să obțineți cel mai bun design. Logo-uri mici. Sloganuri îndrăznețe. Grafică și motive fotorealistice. Cum doriți să arate cortul dvs. de piață?

Corturi de piață de la producător la prețuri avantajoase

Experiența noastră de producție și know-how-ul nostru de 75 de ani se întâlnesc cu idei tinere și proaspete. Care este rezultatul? Corturi de piață în cea mai bună calitate, cu garanții extinse ale producătorului  și prețuri care nu trebuie să ascundă. Durabilitatea ridicată datorită materialelor de înaltă calitate și stabilitatea extremă datorită producției profesionale formează baza perfectă pentru nenumărate aplicații de piață. Profesional. Grozav. Individual. 

Sunteți curioși? Descoperiți Ecotent®
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.