Gata pentru orice faptă eroică

Corturi medicale

Pentru situații de urgență și de prim ajutor.

Un accident pe autostradă. Colaps circulator la festival. Dezastre naturale devastatoare. Într-o situație de urgență, fiecare secundă contează, iar serviciile de salvare trebuie să ajungă la fața locului la timp. Același lucru este valabil și pentru echipamentul lor... De aceea, corturile noastre medicale sunt partenerul ideal pentru "eroii de zi cu zi". Rapid, sigur și stabil.În cel mai scurt timp. În doar câțiva pași și fără niciun instrument. În caz de urgență, corturile noastre de salvare creează protecție fiabilă și permit îngrijirea și tratamentul discret al pacienților și persoanelor rănite. Pentru ajutor rapid. Oriunde.

Impermeabil Impermeabil
Rezistent la vânt Rezistent la vânt
Ignifugat Ignifugat
Certificate internaționale Certificate internaționale

Cumpărați corturi medicale de calitate

Doriți să cumpărați un cort medical ? Robust, impermeabil și practic? Cu termene de livrare scurte și un raport preț-performanță de top? Perfect. Pavilioanele noastre pliabile iese în evidență nu numai prin montarea în câteva secunde  și manevrarea ușoară, ci și prin cea mai bună calitate din Europa și prețuri atractive. Direct din depozitul nostru la ambulanță. Fiabil și rapid.

arrow
ridicare mai rapidă

GATA DE UTILIZARE ÎN DOAR 2 MINUTE

Nu se poate merge mai repede. Corturile noastre de promovare pot fi montate în cel mai scurt timp. Cu doar câțiva pași simpli. În cel mai scurt timp. Deschideți geanta, ridicați cortul - și ați terminat.

La ridicare
 
Mai multă discreție

Pereți laterali opaci

Doriți să tratați pacienții și persoanele rănite în mod discret? Într-un singur loc protejat de ochii curioși? Pereții noștri opaci oferă un remediu. Pereții laterali inovatori cu fermoare și benzi Velcro permit ca cortul medical să fie complet închis - chiar și la stâlpii de colț. Acest lucru îi ține pe curioși afară. Garantat.

Descoperiți toate pereți laterali
ajutoare mici pentru ajutoarele mari

Accesoriile potrivite pentru corturile de salvare

Gata pentru orice utilizare. Rapid și ușor. În situații critice este necesară o acțiune rapidă - uneori cu cortul de salvare. Cu ajutorul accesoriilor potrivite vă puteți adapta cortul medical pentru orice misiune în cel mai scurt timp. Sunteți îngrijorat de operațiunile pe timp de furtună? Noi vă putem liniști. Pavilioanele noastre pliabile  sunt toate 100 % impermeabile. În mod standard. Iar cu ajutorul greutăților potrivite  și a seturilor de fixare, puteți conferi pavilionului dvs. pliabil stabilitate și robustețe. Sigur și solid. Pentru utilizarea pe timp de noapte, sistemele de iluminat cu LED-uri  și încălzitorul  devin tovarăși fideli.

Descoperiți toate accesoriile
stabil, în orice situație

Staționare sigură pe podea antiderapantă pentru corturi medicale

O bază solidă. O bază sigură. Podeaua noastră antiderapantă este perfectă pentru situații de urgență. Fabricată dintr-o țesătură antiderapantă Comshade, aceasta este atașată la baza structurii și oferă baza perfectă pentru lucrătorii de urgență și de salvare. De altfel, este absorbantă și leagă cu ușurință lichidele. Chiar și sângele.

un produs universal pentru toate cazurile?

Mărimea potrivită pentru fiecare aplicație

La Ecotent® puteți alege dintr-un total de 11 mărimi standard pentru cortul dvs. medical. Cu echipamentul potrivit și cu mărimea potrivită, pavilionul dvs. pliabil va deveni un ajutor valoros și un companion fidel pentru fiecare utilizare. Cele mai populare mărimi ? În mod clar cortul medical 3x3 m și cortul medical 4,5x3 m. Și dacă aveți nevoie de ceva mai mare? Atunci, pavilioanele mari pliabile 6x3 m și 8x4 m s-au dovedit a fi foarte utile. Cel mai bun lucru este că toate mărimile pot fi combinate între ele fără nicio problemă. Acest lucru înseamnă că vă puteți extinde cortul medical așa cum doriți, chiar și în timpul unei operații. În doar câteva secunde. Fără unelte.

PENTRU FIECARE VEHICUL DE URGENȚĂ

Mărimi cort medical

Marile avantaje ale corturilor medicale pliabile? Greutatea redusă și dimensiunile compacte de ambalaj. Acest lucru înseamnă că există loc pentru corturile medicale în fiecare vehicul de urgență. Cu siguranță.

la mărimi
8x4 m
4x4 m
6x3 m
6x4 m
3x3 m
Practic versatil

Corturi medicale în folosință

Întotdeauna la fața locului. Versatil în utilizare și schimbabil în ceea ce privește echipamentul. Pavilioanele noastre pliabile  sunt potrivite pentru orice tip de utilizare:

  • ca cort de prim ajutor mobil la locurile de accident
  • ca cort de prim ajutor staționar la concerte, festivaluri și alte evenimente
  • ca cort de aprovizionare la dezastre naturale
  • ca pavilion de pompieri
  • ca cort de triaj la pandemii
  • ca centru de comandă pentru orice operațiune

Corturile medicale pliabile sunt adevărate multilaterale și sunt întotdeauna alături nu numai de paramedici și de personalul de prim ajutor, ci și de poliție, forțele armate, salvarea pe apă sau salvarea montană. În caz de urgență și în timpul exercițiilor de amploare. În timpul zilei și pe timp de noapte. În orice moment al anului. În 365 de zile.

Impermeabil Impermeabil
Stabil Stabil
Rezistent la vânt Rezistent la vânt
Ignifugat Ignifugat
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.