ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON 4X4 M

Vízálló összecsukható pavilonok és összecsukható sátrak 4x4 m: stabil & praktikus

MITŐL OLYAN MEGGYŐZŐ?

A 4X4 M összecsukható pavilon minősége 

A praktikus 4x4 m-es pavilon. A nagy testvér a csúcsra való feljutáshoz.

A 4×4 m-es összecsukható pavilon egy igazi mindenes, a klasszikus méretű 3×3 m-es nagyobb testvére. Mint piaci sátor, vásári sátor vagy rendezvénysátor ez az összecsukható pavilon mindig remekül mutat. A 16 m²-es fedett területnek köszönhetően 32 álló vagy 24 ülő személy számára van hely.

A pavilon átjárási magassága 2,15 m, teljes magassága pedig 3,88 m. A 46 mm-es profilvastagság még a nagyfokú stabilitást is garantálja. A 46 mm-es profilvastagság még szél és eső esetén is kiváló stabilitást garantál.

A sátorszövet a 15 standard színből választható átfogó  választékból. Az összecsukható pavilon kérésre teljesen személyre szabható, és egyedi nyomtatással is ellátható   - egyszerűen rányomtathatja cégének logóját vagy akár egy fényképet is a szövetre, és így erős reklámhatást érhet el.

A különféle tartozékoknak köszönhetően a rugalmas klasszikus bármikor az Ön elképzeléseihez igazítható, és opcionálisan bővíthető intelligens kiegészítőkkel és praktikus oldalfalakkal . Az összecsukható pavilon összeszerelése gyors és egyszerű - nincs szüksége szerszámokra, és néhány perc alatt fel- és lehúzhatja a pavilont.

Stabil Stabil
Gyorsabb felállítás Gyorsabb felállítás
Szerszám nélkül Szerszám nélkül
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
Az Ön egyedi 4x4 m-ese
arrow
2 perc. Kész.

Gyorsabb felállítás

Tényleg ilyen gyors? Igen, pillanatok alatt. Az innovatív konstrukciónak köszönhetően a 4x4 m-es összecsukható pavilon mindössze 2 perc alatt, mindössze 3 egyszerű lépéssel felállítható és lebontható. És a legjobb? Nincs szüksége semmilyen szerszámra.

Youtube video thumbnail
Számok, adatok & tények

A 4x4 m-es ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON TERMÉKADATAI

MinőségszériaE1
ProfilBordázott négyszögletes alumínium profil, 46 mm x 56,5 mm
Falvastagság2,5 mm
Összekötő elemekAlumínium
LábtalpAlumínium
Állítható magasság2 szint
Bejárati magasság215 cm
Teljes magasság388 cm
Csomagméret42x44x206 cm
Súly40,1 kg
Pótalkatrész elérhetőség10 év
Garancia5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira


Minden minőségszéria összehasonlítása
15 SZÍN, 2 TEXTILIA

SZÍNES 4X4 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ SÁTRAK

Szeretne egy 4x4 m-es összecsukható pavilont fehér színben, vagy inkább színesebbet szeretne? Esetleg pirosat, zöldet vagy kéket? Elkényeztetjük a választékkal!

Az összes színt megnézem
Fehér
Bézs
Sárga
Narancssárga
Piros
Bordó
Sötétkék
Világoskék
Zöld
Világosszürke
Sötétszürke
Fekete
Még mi más lehet?

Oldalfalak, kiegészítők és színek

A 360°-os megoldáshoz

Praktikus összecsukható pavilon oldalfalak

Oldalfalat keres? Nem probléma. Válassza ki kedvencét a különböző oldalfal modelljeink közül, vagy kombinálja a különböző modelleket egymással. Használja ezeket a tartozékokat időjárás és magánélet védelemként, vagy csak azért, mert tetszik.

 

AZ OLDALFALAKHOZ
Még több kényelemért

Intelligens pavilon tartozékok

A megfelelő kiegészítőket keresi? Szeles időkre is? Vagy hideg napokra? Kiegészítők széles választéka mindig és mindenhol támogatni fogja Önt. Biztonságos és szilárd.

Minden tartozék
Az egyedi stílusért

NYOMTATÁS AZ EGYEDI STÍLUSÉRT

Egyedi és személyes. Használja összecsukható pavilonját vállalata logójának vagy szlogenjének praktikus reklámhordozójaként. Okos és stílusos. Még a fotórealisztikus motívumok sem jelentenek számunkra problémát. Miért? Mert grafikai csapatunk több évtizedes szaktudása az alapja minden tervezésnek.

A személyre szabáshoz
Az Ön sikeréhez

Különleges színek összecsukható pavilonokhoz

Minden szín a színben? Vagy inkább egy színesebb megjelenést szeretne? Nem probléma. Az Ecotent®-nél 15 szövetszín és két textília közül választhat összecsukható pavilonjához. Az Ecotent®-nél tudatában vagyunk annak, hogy cselekedeteink hatással vannak a környezetre. Ezért van a kínálatunkban környezetbarát, újrahasznosított anyag is, amely 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül. Szabvány szerint. Ez nem hagy teljesítetlenül egyetlen színkívánságot sem. Garantáltan.

A színekhez
Kiterjedt szervizszolgáltatás és 10 éves pótalkatrész-elérhetőség.

A szolgáltatás nálunk NAGY betűkkel van írva. Ez azt jelenti, hogy mindig ott vagyunk az Ön számára, még évekkel a vásárlás után is. Átláthatóan és lényegre törően kommunikálunk . Kiterjedt garanciaszolgáltatás és számos tanúsítvány biztosítja termékeink minőségét és tartósságát . És ha valami mégis elromlana, a pótalkatrészelérhetőségünk minden összecsukható sátorhoz megfelelő pótalkatrészt biztosít. Akár 10 évvel a vásárlást követően is. Garantáltan. Még mindig merülnek fel kérdései? Vagy különleges kérése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk
TISZTÁZZUK. RÖVIDEN ÉS LÉNYEGRE TÖRŐEN .
MÉG KÉRDÉSE MERÜLT FEL A 4X4 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ PAVILONNAL KAPCSOLATBAN?
Milyen anyagból készült az Ecotent® 4x4 m-es összecsukható sátor szerkezete?
Hol lehet megvásárolni a 4x4 m-es összecsukható pavilont?
Vízálló a 4x4 m-es összecsukható pavilon?
Hány oldalfal lehet a 4x4 m-es pavilonomon?
Vásárolhatok az Ecotent®-től 4x4 m-es pavilontetőt?
Összecsukható-e az Ecotent® 4x4 m-es pavilonja?
Hogyan rögzíthetem az összecsukható pavilonomat?
Kérdések merültek fel?

Milyen anyagból készült az Ecotent® 4x4 m-es összecsukható sátor szerkezete?

Alumínium vagy acél?

Alumínium összecsukható pavilon 4x4 m

Összecsukható pavilonjaink mind kiváló minőségű alumíniumból készülnek. Az acélhoz képest az alumínium az összecsukható sátrak egyértelmű győztese. Miért? Mert ez a 3 előny teszi az alumíniumot az első számú választássá:

  • Súly: Az alumíniumból készült összecsukható pavilon könnyebb, mint az acél pavilon. Egy 4x4 m-es alumínium összecsukható pavilon súlya az acél változathoz képest majdnem csak egyharmad.
  • Robusztus és stabil: A tiszta és professzionális gyártásnak köszönhetően különösen erős, stabil és robusztus.
  • Korrózióállóság: Az alumínium különösen korrózióálló, így még a kisebb karcolások sem állnak a kültéri használat útjába.

Tudta, hogy az alumínium különösen fenntartható? Egyrészt az újrafelhasználás nem vezet a tulajdonságok romlásához . Másodszor, a másodlagos alumínium újrahasznosítással történő kinyerése az energia mindössze 5 %-át fogyasztja.

A blogbejegyzéshez

Hol lehet megvásárolni a 4x4 m-es összecsukható pavilont?

Offline és hamarosan az új online boltban is

Helyi ügyféltanácsadók közel Önhöz

Az Ecotent® 4x4 m-es összecsukható pavilonnal Ön egy kiváló minőségű összecsukható sátrat választ közvetlenül a gyártótól. És így számos előnyt élvez. Gyártási tapasztalat, európai gyártás és tudás találkozik friss ötletekkel és dinamikus csapattal. Az Ön közelében lévő értékesítési munkatársak szívesen adnak tanácsot a helyszínen.

Hol talál meg minket

Vízálló a 4x4 m-es összecsukható pavilon?

Igen, 1 500 mm-nél nagyobb vízoszloppal

100% vízálló

Igen, minden Ecotent® összecsukható pavilon 100%-ban vízálló. Szabvány szerint. A több mint 1500 mm-es vízoszloppal teljesen vízállóak, ezért kültéri használatra is alkalmasak. A hosszú élettartam érdekében. Szitáló esőben és folyamatos esőben. Tudjon meg többet a vízálló összecsukható pavilonokról és arról, hogy mit kell tudnia a kültéri használatra szánt vízálló pavilonokról a sátrakkal kapcsolatos ismereteket tartalmazó részünkben:

A blogbejegyzéshez

Hány oldalfal lehet a 4x4 m-es pavilonomon?

Legfeljebb négy

1, 2, 3 vagy 4?

Minden 4x4 m-es összecsukható pavilonra akár négy oldalfal is rögzíthető. A modelljeinket megtalálja az oldalfalakat áttekintő oldalunkon:

Az oldalfalakhoz

Vásárolhatok az Ecotent®-től 4x4 m-es pavilontetőt?

Igen, mert gyártók vagyunk

Egy életen át

Új logója van, vagy egy vihar elszakította összecsukható pavilonja tetejét? Nem probléma. A lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk Önnek a 4x4 m-es pavilon cseretetőjét.

Kapcsolatfelvétel

Összecsukható-e az Ecotent® 4x4 m-es pavilonja?

Természetesen

Összecsukható alumínium szerkezet

Minden összecsukható pavilonunk könnyedén felállítható és lebontható. Alumínium szerkezetünk összecsukható mechanizmusa lehetővé teszi, hogy 4x4 m-es összecsukható pavilonját gyorsan, mindössze 2 perc alatt felállítsa. 

Hogyan rögzíthetem az összecsukható pavilonomat?

10 kg vagy 20 kg

Öntöttvas súlyok

Mivel soha nem lehetünk biztosak abban, hogy nem lesz szél, mindig javasoljuk a szakszerű rögzítést. A 20 kg-os súlyokat a 3x3 m-től kezdve minden összecsukható pavilonhoz ajánljuk (3x3 m, 4,5x3 m, 4x2 m, 4x4 m, 6x3 m, 6x4 m és 8x4 m). A maximális stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a 20 kg-os súlyokat az összecsukható pavilon mind a 4 vagy 6 lábára helyezze, ami nemcsak az összecsukható pavilon súlyát növeli, hanem a megtartófelületét is növeli. Kis méretű összecsukható pavilonjainkhoz a 10 kg-os súly is használható. Kövesse az alábbi linket, hogy a rögzítési lehetőségekről mindent megtudjon.
A rögzítéshez

Kérdések merültek fel?

Mi itt vagyunk az Ön számára!

Vegye fel a kapcsolatot velünk most

Ha bármilyen kétsége vagy kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Kapcsolatfelvétel
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.