petrecere, distracție, ecotent®

Corturi de petrecere & pavilioane de petrecere pentru următoarea dvs. petrecere

Corturi de petrecere impermeabile pentru o bună dispoziție garantată

Data este stabilită. Locația este strălucitoare. Băuturile așteaptă. Numai că Peter nu este din nou într-o dispoziție atât de bună. Dar nu vă faceți griji. Cu pavilioanele de petrecere de la Ecotent®, nicio petrecere nu va eșua. Nici măcar a dumneavoastră.

să aveți grijă doar de oaspeți

Corturile de petrecere fac ca totul să fie foarte plăcut și relaxant

Fie că este vorba de o petrecere de vară fierbinte cu cocktailuri răcoroase, o mică petrecere în grădină cu prietenii sau o petrecere mare pe stradă, corturile noastre de petrecere sunt întotdeauna alegerea potrivită. Datorită construcției mobile, vă puteți organiza petrecerile oriunde doriți. Pe pășunea de munte astăzi și la lac mâine? Nicio problemă. În grădină astăzi și în oraș mâine? Totul este posibil. Mobil, flexibil, versatil. În uz în cel mai scurt timp. Stabil și în calitate superioară datorită multor ani de expertiză. Și cel mai bun lucru? Raportul preț-performanță de top vă va pune cu siguranță în atmosfera de petrecere. Vă promitem.

Nu este loc pentru dispoziții neplăcute

100% corturi de petrecere impermeabile

Vreme mohorâtă, dispoziție mohorâtă? Nu neapărat. Dacă doriți să vă sărbătoriți petrecerea în aer liber, trebuie să optați neapărat pentru corturi de petrecere 100% impermeabile. De ce? Pentru că doar pavilioanele pliabile 100% impermeabile oferă protecție sigură pe vreme rea. În condiții de ploaie. Și în ploaie constantă. Montate într-o clipă, puteți crea rapid un loc uscat pentru invitații petrecerii dvs. cu corturile noastre de petrecere.

Impermeabil Impermeabil
Stabil Stabil
Personalizare Personalizare
Rezistent la vânt Rezistent la vânt
Youtube video thumbnail
nehotărât?

Mărimea potrivită pentru cortul dvs. de petrecere

Corturile noastre de petrecere se potrivesc întotdeauna. Fie că este vorba de o mică petrecere în grădină sau de un festival de oraș mare. De ce? Pentru că cele 11 mărimi de pavilioane pliabile nu lasă nimic de dorit. La noi veți găsi cu siguranță mărimea potrivită pentru cortul dvs. de petrecere. Și cel mai bun lucru? Toate pavilioane pliabile pot fi conectate între ele datorită sistemului modular. Astfel, puteți crea noi dimensiuni. La fiecare petrecere. Flexibil și simplu.

la mărimi
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
4,5x3 m
3x3 m
2x2 m
1,5x1,5 m
ceva pentru toată lumea

Calculați mărimea perfectă pentru cortul de petrecere? Este foarte simplu.

Nu sunteți sigur ce mărimea de cort de petrecere să alegeți? Nicio problemă. Vă vom ajuta să găsiți cortul de petrecere potrivit. Rapid, ușor și de încredere. În primul rând, numărul de invitați este crucial. Dar și distribuția invitaților este relevantă. De ce? Pentru că oaspeții în picioare au nevoie de mai puțin spațiu decât cei așezați. Locurile pe scaune sunt, de asemenea, relevante, deoarece rândurile de scaune ocupă mai puțin spațiu decât mesele. Cu toate acestea, puteți folosi următoarele informații ca ghid:

 • pentru invitații în picioare: 0,5 m²
 • pentru invitații în picioare la mesele de bar: 0,5 m²
 • pentru invitații de pe ringul de dans: 0,5 m²
 • pentru invitații așezați la garniturile de berărie: 0,8 m²
 • pentru invitații așezați la mesele dreptunghiulare: 1,2 m²
 • pentru invitații așezați la mesele rotunde: 1,5 - 2 m²
 • pentru invitații așezați în rânduri de scaune: 0,7 m²
configurați cortul de petrecere
deosebit de popular

Corturi de petrecere 3x6 m și corturi de petrecere 4x8 m

Clasicii noștri? În mod clar corturile de petrecere de 3x3 m, 3x6 m, 4x6 m și 4x8 m. De ce? Pentru că, în ciuda dimensiunilor lor, sunt rapid de montat, ușor de manevrat și nu ocupă mult spațiu la transport și depozitare.

 • Cort de petrecere 3x3 m. Un clasic la orice petrecere. În timp ce cortul de petrecere 3x3 m este adesea folosit ca acoperiș la petrecerile mici, la evenimentele mai mari este folosit în principal pentru a oferi umbră, ca cort de fumat, stand de băuturi sau pentru acoperirea catering-ului.
 • Cort de petrecere 3x6 m. Un adevărat miracol al spațiului. De ce? Pentru că cortul de petrecere 3x6 m poate acoperi cu ușurință 18 m². Ideal atunci când lucrurile devin mai mari.
 • Cort de petrecere 4x4 m. Fratele mai mare. Un pavilion pliabil clasic de 3x3 m este prea mic? Atunci cortul de petrecere 4x4 m este o alternativă bună. Fiind fratele mai mare al cortului de petrecere de 3x3 m, această mărime este, de asemenea, o alegere populară pentru multe petreceri.
 • Cort de petrecere 4x6 m. Cortul de petrecere de 4x6 m este o alegere populară dacă petrecerea va avea loc în interiorul cortului. De ce? Pentru că, cu 24 m², oferă suficient spațiu pentru toată lumea. Perfect pentru petreceri aniversare și sărbători de familie.
 • Cort de petrecere 4x8 m. Pentru petrecerile mari.Cel mai mare cort de petrecere din gama noastră este cortul de petrecere de 4x8 m. Cu o suprafață totală de 32 m², este partenerul perfect pentru evenimente mari în aer liber.

Doriți să acoperiți o suprafață mare? Dar nu doriți un cort cu dimensiuni de ambalaj voluminoase și ore întregi de montaj? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Mulțumită sistemului modular, pavilioanele noastre pliabile pot fi toate conectate între ele. În cel mai scurt timp. Fără nicio unealtă. Mobil și flexibil.

Configurați mărimea potrivită
arrow
1, 2 sau 3?

3 serii de calitate, alegerea dvs.

În funcție de durata și frecvența de utilizare, oferim 3 serii de calitate. În calitatea obișnuită și pentru fiecare buget. Decideți dvs. care dintre cele 3 serii se potrivește pentru dumneavoastră și pentru proiectul visat.

La comparația seriilor
 
24 de ore din 24

Iluminat reglabil pentru corturi de petrecere

Pentru orele târzii. Pentru a vă asigura că petrecerea nu se termină atunci când se întunecă, iluminatul potrivit pentru cortul de petrecere este esențial. Cu benzile LED reglabile de la Ecotent®, puteți crea atmosfera potrivită în orice moment. Despachetați, atașați, conectați și ați terminat. Nu aveți o priză de curent în apropiere? Nicio problemă. Cu bateria reîncărcabilă mobilă din gama noastră, puteți oferi lumina potrivită oriunde vă aflați.

totul despre iluminat
echipat pentru fiecare situație

Pereți laterali de protecție pentru cort de petrecere

Pentru zilele cu vânt. Pereții laterali practici ai cortului de petrecere vă protejează oaspeții de rafalele neașteptate de vânt. Sigur și fiabil. Disponibile în diverse modele, acestea vă transformă în scurt timp pavilionul pliabil într-o locație personalizată în aer liber. Rapid, ușor și complet fără scule.

Protecție împotriva vântului și a ochilor curioși

Perete lateral închis

Clasic. Atașat în cel mai scurt timp cu Velcro, perete lateral închis este o opțiune de accesoriu populară. Pe de o parte, oferă o protecție completă împotriva vântului și a intemperiilor, iar pe de altă parte, creează un spațiu publicitar imprimabil suplimentar.

Rulează-te

Perete lateral cu ușă

Intrați! Peretele lateral cu ușă rulabilă invită clienții sau oaspeții să intre în pavilionul pliabil. Ușa poate fi deschisă complet și poate fi rulată atât din interior, cât și din exterior prin intermediul celor două fermoare.

Vedere panoramică

Perete lateral cu fereastră

Priveliști frumoase. Peretele lateral cu fereastră din PVC vă permite să priviți afară și vă protejează de vânt și de intemperii. Datorită ferestrei panoramice mari, pavilionul pliabil pare mai luminos și mai mare, creând o atmosferă primitoare.

La nivelul taliei

Perete lateral semi-înălțime

Înălțime ideală. Peretele lateral semi-înălțime permite contactul direct cu clienții la nivelul ochilor. Cu o înălțime de aproximativ un metru, este perfect pentru standuri de vânzări și târguri.

pentru vremurile bune

Perete lateral cu tejghea

Serviciu perfect. Tejgheaua este foarte rapid de asamblat și demontat și, cu baza sa din oțel galvanizat și blatul din lemn, este accesoriul perfect pentru catering și evenimente.

Bineînțeles, certificat și sigur pentru alimente.

elegant, din toate părțile

Perdea de colț

Festive. Adăugați o notă elegantă pavilionului dvs. pliabil cu perdelele de colț. Ideală pentru ocazii festive - de la petreceri aniversare la sărbători de nuntă.

atmosferă rece? Nu, mulțumesc.

Încălzitor pentru încălzirea cortului de petrecere

Pentru serile reci. Petrecerile pot fi răcoroase chiar și vara, mai ales seara. Nu este cazul cu încălzitoarele. Acestea oferă o căldură confortabilă. Pentru o atmosferă de petrecere plăcută...

arrow
petrecere tematică`?

15 culori pentru petreceri individuale

Culori deosebite. Efect grozav. Puteți alege din 15 culori de țesătură pentru cortul dvs. personal de petrecere. În mod standard. De la albul clasic la roșu aprins și tonuri de albastru maritim. Pentru o notă foarte personală. 

Descoperiți toate culorile
orice s-ar întâmpla

Corturi de petrecere robuste și rezistente la furtună de la producător

La Ecotent®, zeci de ani de experiență în producție și expertiză de 75 de ani se întâlnesc cu idei proaspete și procese inovatoare. Care este rezultatul? Corturi de petrecere robuste și rezistente la furtuni. Cu garanții extinse ale producătorului și prețuri care nu au nimic de ascuns. Materialele de înaltă calitate garantează o durată de viață deosebit de lungă și o stabilitate extremă a pavilioanelor noastre de petrecere. 

gata de petrecere
1 cort, multe petreceri

Doriți să închiriați un cort de petrecere?

Chiar aveți nevoie de cortul de petrecere doar o singură dată? În acest caz este cu siguranță mai ieftin să închiriați un cort de petrecere. Dar cine are doar o singură petrecere? Exact, nimeni. De aceea, propriul dvs. pavilion este cu siguranță cea mai bună soluție. Disponibil în 3 serii de calitate, oferim și soluția potrivită pentru fiecare buget. Puteți, de asemenea, să adăugați o notă personală la propriul cort de petrecere. Culorile proaspete și modelele deosebite fac acest lucru posibil. Ce planuri aveți? O singură achiziție. Multe petreceri. Momente de neuitat.

la comparație
toate astea sunt doar aer?

Corturi de petrecere gonflabile sau corturi de petrecere clasice?

Experiența noastră ne-a arătat că corturile de petrecere gonflabile sunt adesea folosite, dar corturile de petrecere clasice sunt încă în frunte. De ce? Pentru că corturile de petrecere clasice sunt mai ușor de manevrat și, datorită dimensiunilor lor compacte, pot fi folosite și acolo unde spațiul este limitat. În plus, zgomotul (oarecum puternic) al suflantei continue este un zgomot de fond deranjant pentru mulți invitați, în special la petrecerile mai mici. Dacă doriți totuși să folosiți un cort gonflabil pentru petreceri, oferim o gamă largă de suporturi publicitare gonflabile sub marca Mastertent® în gama noastră Zingerle Group. Contactați pur și simplu unul dintre experții noștri.

Contact
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.