A kemping pavilon

A vízálló és robusztus lakókocsis napellenző: fektessen tudatosan egy tartós termékbe, amely garantálja a biztonságot és a sokoldalúságot.

MENNYIRE FONTOS A HELYES VÁLASZTÁS:

egy vízálló kempingpavilon elengedhetetlen

Az, hogy miért fontos a vízálló kempingpavilon, nyilvánvaló: kempingezéskor az időjárás kiszámíthatatlan lehet. Egy vízálló kempingpavilon elengedhetetlen ahhoz, hogy a szabadban tett kirándulását ne tegye tönkre a hirtelen jött eső. A speciálisan kifejlesztett anyagoknak és konstrukcióknak köszönhetően összecsukható pavilonjaink szárazon és védve tartják Önt, így nyugodtan élvezheti kalandját. De ez még nem minden: egy kiváló minőségű pavilonnak az UV-sugaraktól is védenie kell és szélállónak is kell lennie

arrow
Részletek a vízszigetelésről

Amire figyelnie kell egy összecsukható pavilonnál, hogy megvédje Önt az esőtől

A termékleírások gyakran kétértelműek, a "vízlepergető" és a "vízálló" szavakat felváltva használják, holott nem ugyanazt jelentik. Ezért fontos megérteni, hogyan mérik a textíliák vízállóságát. Pontosan ezt magyarázzuk el Önnek ebben a cikkben. Az összecsukható pavilonok ezen tulajdonságához számos tényező járul hozzá, ezért vásárláskor arra is ügyeljen, hogy a varratok tömítettek legyenek, és a kialakítás olyan legyen, hogy ne tudjon összegyűlni a víz. Mindezek biztosítják, hogy a legrosszabb időjárási körülmények között is szárazon maradjon, és a kempingezés során többé nem kell aggódnia az eső miatt.
És mi a helyzet az UV-védelemmel és a szélállósággal? Itt is érdemes közelebbről szemügyre venni. Csak egy UFP 50+ tető tud igazán megvédeni a napsugaraktól, minden részletet itt olvashat el. Nem kevésbé fontos, hogy az összecsukható pavilon szélállóság szempontjából is bevizsgált és tanúsított legyen!


Útmutató összecsukható pavilonokhoz
A robusztusság a kulcs:

Anyagok és kialakítás a maximális stabilitás érdekében

A tartósság a kiváló minőségű kempingpavilonok másik fontos jellemzője. Az olyan anyagok, mint a alumínium és a kiváló minőségű poliészter, szilárd szerkezettel kombinálva szél- és időjárásállóvá teszik a pavilont.
Az Ecotent-nél használt eloxált alumínium például korrózióálló, könnyű, erős és újrahasznosítható. A tető poliészter anyaga rendkívül ellenálló, vízálló, UV-álló és szakadásbiztos.
Ennek a robusztusságnak köszönhetően a pavilont a legkülönbözőbb helyzetekben is használhatja, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy megsérül. Ez egy olyan befektetés, amely hosszú ideig tart és sok kalandban elkíséri Önt.

Sokoldalúság korlátok nélkül:

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet a vízálló összecsukható pavilonból?

A vízálló összecsukható pavilonok rendkívül sokoldalúak. A kempingezésen kívül használhatóak szabadtéri partikhoz, kerti sátorként, sátorgarázsként, rendezvényekhez, piknikekhez vagy <piaci és kiállítási standként. Sokoldalúságuknak köszönhetően értékes kiegészítői bármilyen szabadtéri tevékenységnek. Ne korlátozza tehát magát a kempingezésre, hanem fedezze fel, milyen módon könnyítheti meg az életét egy vízálló pavilon.
Egyetlen befektetéssel végtelen lehetőségek állnak rendelkezésére!

Kemping tartozékok

Egészítse ki összecsukható pavilonját a megfelelő tartozékokkal!

Minden tartozékhoz
PVC padló
Befestigungskit 6er Set
Rögzítő készlet
LED csíkok
Ajtóval
Táska oldalfalakhoz
Súlyok
Esőcsatorna
LED fényszóró
STÍLUS ÉS FUNKCIONALITÁS:

TALÁLJA MEG AZ IDEÁLIS KEMPINGPAVILONT SZABADTÉRI KALANDJAIHOZ

Az oldalfalak az időjárás elleni védelemre szolgálnak, vagy egyszerűen csak a magánélet védelmére. Válassza ki az Önnek megfelelőt, és kombinálja egymással a különböző modelleket. Az extra erős tépőzárnak köszönhetően pillanatok alatt felállíthatók, és tépőzárral vagy cipzárral összekapcsolhatók, így teljes körű védelmet biztosítanak. 

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

A megfelelő méret

A 11 méret  moduláris rendszerrel összekapcsolható, így elegendő helyet biztosít a család, valamint a két- és négylábú barátok számára.

Válassza ki a megfelelő méretet
1,5x1,5 m
2x2 m
3x1,5 m
3x2 m
3x3 m
4,5x3 m
4x2 m
4x4 m
6x3 m
6x4 m
8x4 m
Kiváló minőség és számos szolgáltatás

Miért érdemes az Ecotent kempingpavilonját VÁLASZTANIA?

Azok számára, akik hosszú élettartamú terméket keresnek, alapvető fontosságú, hogy kiváló minőségű és praktikus pavilont válasszanak, amelyet, a részletekre való odafigyeléssel gyártanak.

A gyártójaként az Ecotent® a következőket kínálja Önnek

  • Élethosszig tartó garancia az alumíniumszerkezet korróziójára
  • 5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira
  • 10 év garancia a pótalkatrészek elérhetőségére
  • A vásárlást követően is mindig elérhető ügyfélszolgálat
  • Ingyenes, kötelezettségek nélküli, személyes tanácsadás
  • Csere- és javítási szolgáltatás
  • Számos egyéni tervezési lehetőség és tapasztalt grafikai csapat
  • Gyors és biztonságos szállítás
  • Nemzetközi tanúsítványok a stabilitásra, szél-, tűz- és vízállóságra
  • ECO-Passport a fenntartható színekhez és textíliákhoz
Megbízható ügyfélszolgálat Megbízható ügyfélszolgálat
Gyártótól Gyártótól
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
Európai gyártó Európai gyártó
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.ro oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.