Farmec, fler, atmosferă

Corturi de nuntă pentru nunta dvs. în aer liber

Cum devine un pavilion clasic pliabil locația ideală pentru nuntă.

Un cuplu îndrăgostit. Încadrați de un fundal extraordinar. Departe de biserică și de biroul de stare civilă. Nunțile în aer liber pot fi atât de romantice. Fie pe o pajiște cu flori, pe plajă, în pădure sau înconjurate de vârfuri înalte de munte: nunțile în aer liber au propriul lor fler. O bună organizare este esențială. Cel mai important lucru? Să fiți pregătit pentru toate condițiile meteorologice. Corturile de nuntă sunt, prin urmare, întotdeauna populare și tovarăși deosebit de loiali ai organizatorilor de nunți și ai cuplurilor de nuntași.

Pavilioanele pliabile impermeabile de la Ecotent® și-au arătat deja partea lor cea mai bună la nunți și ceremonii de nuntă libere. Mobile, flexibile și convingătoare. Echipate cu perdele de colț elegante și detalii jucăușe. Perfect pentru ziua cea mare. Pentru momente magice.

wow!

Corturi de nuntă elegante cu perdele de colț

Vă întrebați cum un obișnuit pavilion pliabil poate fi transformat în locația perfectă pentru nuntă? Cu perdele de colț elegante și tavan elegant. Acestea conferă pavilionului de nuntă un aspect deosebit de elegant. Fie pentru recepție, fie pentru ceremonia de nuntă sau pentru a acoperi bufetul și invitații dvs. Și la o oră mai târzie? Atunci luminile LED reglabile creează o ambianță elegantă. Până târziu în noapte.

Descoperiți pereții laterali
ÎN DOAR CÂȚIVA PAȘI

Cumpărați un cort de nuntă

Doriți să cumpărați un cort de nuntă? Pentru nunta dvs. în aer liber? Pentru umbră și protecție împotriva ploii? În acest caz ați ajuns la locul potrivit. Pavilioanele noastre de nuntă impresionează prin prețuri atractive, design elegant și calitate superioară. Pavilioanele noastre pliabile sunt 100% impermeabile și au o protecție UV fiabilă. În mod standard. Pentru ziua dvs. perfectă. Ce planuri aveți? Spuneți "da" la Ecotent®.

Clasic sau impresionant?

Ce culoare doriți pentru un cort de nuntă?

Alb clasic. Ecru elegant. Bordo senzual. Vă oferim o gamă largă de culori cu 15 culori standard, disponibile pentru pavilionul dvs. de nuntă. Fiecare culoare cu acel ceva în plus. Potrivit pentru fiecare nuntă. Personalizate în funcție de dorințele dvs. Pur și simplu grozav.

Găsiți culoarea visurilor dvs. în configuratorul nostru interactiv.

 

fiecare moment - perfect

Un pavilion de nuntă pentru momentul perfect

Locația? Este gata? Acoperișul potrivit? Pavilioanele pliabile. Cum ar trebui să fie folosite? Încă oarecum discutabil. Utilizările posibile ale pavilioane pliabile sunt infinite. Chiar și pentru nunți. Mobile, flexibile, stabile. Gata de utilizare în cel mai scurt timp. 100% impermeabil, stabil și cu protecție UV fiabilă. Perfect pentru a spune "Da" în aer liber. Vă vom spune cum pot fi folosite pavilioanele de nuntă:

  • La recepție: pentru primul efect WOW. Ca un cort de recepție pentru invitații dvs. Unde aceștia pot simți sentimentul nunții de aproape și personal și pot lăsa cadouri și felicitări.
  • În timpul ceremoniei: pentru cuplul de nuntași. Pentru martori. Pentru invitați. Corturile de nuntă dau nunților în aer liber un aer magic. De asemenea, acestea oferă o protecție fiabilă împotriva intemperiilor pentru toți cei prezenți.
  • Pentru cateringul în timpul aperitivului și al cinei de nuntă: pentru bufet. Pentru mâncare și băutură. Pentru petrecerea de nuntă. Pentru umbră și protecție fiabilă împotriva ploii. În timpul zilei, dar și până târziu în noapte.
configurați acum
Ce vă convine?

Corturi de nuntă în toate mărimile.

Mărimea ideală pentru un cort de nuntă? Greu de spus. De ce? Pentru că, în funcție de locație, de numărul de invitați și de tipul de ceremonie, intră în discuție alte mărimi de cort . Fie că este un cort de recepție, acoperiș pentru cuplul de nuntași în timpul ceremoniei de nuntă, sau pentru catering - avem ceva potrivit.

Configurați online acum
8x4 m
6x4 m
4,5x3 m
6x3 m
4x4 m
3x3 m
4x2 m
3x2 m
3x1,5 m
2x2 m
1,5x1,5 m
Un cort pentru eternitate

Închiriați sau cumpărați un cort de nuntă?

Închiriați un cort de nuntă? Sună simplu, rapid și ieftin la început. Pavilionul pliabil este adus la locația dorită de către compania de închiriere, montat acolo și demontat din nou a doua zi. Ceea ce poate părea o soluție bună la început se dovedește adesea a fi o greșeală. Un pavilion pliabil în culoarea dorită și cu mobilier elegant? Probabil că nu este o problemă. În cea mai bună calitate și în stare perfectă? Nu este întotdeauna o garanție. Și cine vrea să spună "Da" sub un pavilion murdar? Foarte puțini. De aceea, ar trebui să luați în considerare cumpărarea unuia. Avantajele sunt evidente: primiți un pavilion nou-nouț. În culoarea dorită. Cu caracteristicile pe care le doriți. Fără a face economii și fără a face compromisuri. Și după nuntă? Veți avea un pavilion grozav, perfect ca pavilion de grădină sau pavilion de petrecere. Pentru anii următori.

la comparație
arrow
1, 2 sau 3?

3 serii de calitate, alegerea dvs.

În funcție de durata și frecvența de utilizare, oferim 3 serii de calitate. În calitatea obișnuită și pentru fiecare buget. Decideți dvs. care dintre cele 3 serii se potrivește pentru dumneavoastră și pentru proiectul visat.

La comparația seriilor
DIRECT DE LA PRODUCĂTOR

Corturi de nuntă de înaltă calitate

Experiența în producție și cunoștințe se întâlnesc cu idei dinamice și proaspete. Transparentă și întotdeauna la nivelul ochilor cu clienții noștri. Cea mai bună calitate de la producție europeană la prețuri care nu au nimic de ascuns. Pavilioanele pliabile de la Ecotent® formează baza perfectă pentru nunta dvs. de vis. Noi am spus "Da" cu mult timp în urmă. Și dvs.?

Da pentru Ecotent
 
 
Țara dvs. Limba dvs.
Sunteți pe pagina www.ecotent.ro. Doriți să treceți la pagina www.ecotent.us?
Statele Unite ale AmericiiTreceți la pagina www.ecotent.us
Țara dvs. Limba dvs.
Pavilioanele pliabile aduc oamenii și culturile împreună. La fel și site-ul nostru. Alegeți țara și limba dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare a produsului.